2009. godina ako se dobro sjećambordobijeli je napisao/la:Tri dana poslje prolaza nad Atromitosom, fantazija navijanje a i igra. Kamenovali nas u povratku.Pantelija je napisao/la:Mislim da nikad, ali nikad nece biti navijanje kao protiv Borca u gostima, bila parola kao trans GO SAMO GO ....
Sta je ono bilo mila majko ... pola ljudi nije gledalo tekmu vec u nasmislim da je tad bila nevjerovatna energija na tribibni i volio bih da mladja raja opet osjete taj naboj....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeste, montazna, i to je neponovljivobordobijeli je napisao/la:A ako mislis na 0-0 to je bilo na onoj montaznoj tribini, dobro je bilo i to. Al za mene najbolje 3-1 kad smo dobili nije nas puno bilo al špica prava s pjesmom lešinari puse ga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Orangina85
- Kontakt:
Ono je nenadjebivo bilo. Scena kad su poceli pjevati gazi turcina i kad smo se prudruzili a kod njih muk. Tad su nas i gadjali sa tribine ali se slabo dobacilo.Pantelija je napisao/la:Jeste, montazna, i to je neponovljivobordobijeli je napisao/la:A ako mislis na 0-0 to je bilo na onoj montaznoj tribini, dobro je bilo i to. Al za mene najbolje 3-1 kad smo dobili nije nas puno bilo al špica prava s pjesmom lešinari puse gako je bio, zna zasto
Iz tih godina u sjecanju mi je i derbi kad smo na istok otisli bez obiljezja, onaj odgodjeni derbi. Kakvo je tu bilo isfuravanje strumfova
-
bordobijeli
- Kontakt:
Trener Šener Bajramovic , Hare Handzic pocinjao karijeruMortemHz je napisao/la:2009. godina ako se dobro sjećambordobijeli je napisao/la:Tri dana poslje prolaza nad Atromitosom, fantazija navijanje a i igra. Kamenovali nas u povratku.Pantelija je napisao/la:Mislim da nikad, ali nikad nece biti navijanje kao protiv Borca u gostima, bila parola kao trans GO SAMO GO ....
Sta je ono bilo mila majko ... pola ljudi nije gledalo tekmu vec u nasmislim da je tad bila nevjerovatna energija na tribibni i volio bih da mladja raja opet osjete taj naboj....
I pocetci dominacije Hz do neke 2015 vrhunska ekipa bila
Sjecam se dobro 2 gostovanje kod njih nakon povratka. Kaze drot na ulazu sta vas je doslo. A haver moj govori " iduci put ce nas jos vise doci". Extra gostovanje. Tad su Horde dozivljavale zvjezdane trenutke.Pantelija je napisao/la:Mislim da nikad, ali nikad nece biti navijanje kao protiv Borca u gostima, bila parola kao trans GO SAMO GO ....
Meni opet Zenica kad smo pokisli ko misevi
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Moguce da je to bilo te sezone i ta kisa ili godinu kasnije. U BL u povratku stradao frizider sa sladoledom. Kaze drot da vi niste momci opljackali sladoled, a njih 40 lize sladolede hahhhh ....Laznjak je napisao/la:Sjecam se dobro 2 gostovanje kod njih nakon povratka. Kaze drot na ulazu sta vas je doslo. A haver moj govori " iduci put ce nas jos vise doci". Extra gostovanje. Tad su Horde dozivljavale zvjezdane trenutke.Pantelija je napisao/la:Mislim da nikad, ali nikad nece biti navijanje kao protiv Borca u gostima, bila parola kao trans GO SAMO GO ....
Jeste to bilo @orngina, kada su pjevali ubi ubi turcina, i mi sa njima nastavili, to bilo pred kraj poluvremena ili na poluvremenu nekad
A na pocetku tekme frki s megafonom u transu odrzao govor i tu je pocelo ludilo ahha
Pantelija je napisao/la:Moguce da je to bilo te sezone i ta kisa ili godinu kasnije. U BL u povratku stradao frizider sa sladoledom. Kaze drot da vi niste momci opljackali sladoled, a njih 40 lize sladolede hahhhh ....Laznjak je napisao/la:Sjecam se dobro 2 gostovanje kod njih nakon povratka. Kaze drot na ulazu sta vas je doslo. A haver moj govori " iduci put ce nas jos vise doci". Extra gostovanje. Tad su Horde dozivljavale zvjezdane trenutke.Pantelija je napisao/la:Mislim da nikad, ali nikad nece biti navijanje kao protiv Borca u gostima, bila parola kao trans GO SAMO GO ....
Jeste to bilo @orngina, kada su pjevali ubi ubi turcina, i mi sa njima nastavili, to bilo pred kraj poluvremena ili na poluvremenu nekad
A na pocetku tekme frki s megafonom u transu odrzao govor i tu je pocelo ludilo ahha
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pretpostavljam da mislite na onu utakmicu kad su Horde pjevale "Ubi Turčina"... E to je nevjerovatna atmosfera.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Eh... na zapadnoj tribini u svecanoj lozi se crtala parola GO SAMO GO... koja je tad euforija bila bez obzira na rezultate i sve drugo. Bukvalno se zivjelo za navijanje ...i nista drugo, na tribini se znalo da moras 100% dati od sebe... koreo, grafiti, parole, 2007-2012 mozda i najjaca generacija hordi ikada... stim da je polahko pocelo sve slabiti 2009. Smrcu Vedrana.... na zalost nisu nas zaobisle stvari koje se rijetko dogadjaju, par navijaca pogine, dve puta od topovskog stradaju momci... murija sjebe pola ekipe zbog sirokog ... ali su prelijepe uspomene ustajanja u 5 i odlaska u Mostar na zabranjeno gostovanje, banjaluka, zenica....Laznjak je napisao/la:
Ja ne znam kako prespavati ove dvije noci 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Vidimo seeeeAlfredNobel je napisao/la:Izgleda da ću moći doći na tekmu, znači vanja i beli morate se pobrinuti da uspije koreografija lažnjaka. Da bezveze ne dolazim.
Ide zapad trasu odmah.![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sutra Celtic 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Šta je pi.ke to spavate??
Daj taj stream da izginemo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kome ti da spava???SedrenikHz je napisao/la:Šta je pi.ke to spavate??
JURIŠ
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ide danas jedan kapitalac samo ne znam gdje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
E da nam je jedan kapitalac na bilo kojoj poziciji. Al bi na vise bilo potrebno da dodje kapitalac na DMu
Kad bi tu kapitalac dosao moglo bi se sa kapitalcem napast i play off LE
Kad bi tu kapitalac dosao moglo bi se sa kapitalcem napast i play off LE
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hus:
"On ima pravo da izabere tim za koji želi da igra, a mi moramo da poštujemo tu odluku. Naši navijači neće previše razmišljai o Šimunoviću. Njihovi misli će se fokusirati na naš tim s željom da postignem što bolji rezultat."
GOLEM SI SEFE!
"On ima pravo da izabere tim za koji želi da igra, a mi moramo da poštujemo tu odluku. Naši navijači neće previše razmišljai o Šimunoviću. Njihovi misli će se fokusirati na naš tim s željom da postignem što bolji rezultat."
GOLEM SI SEFE!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kvota nam je pala sa 5.90 na 5.00 u Ino kladionicama, dal oni znaju nesto sto ja ne znam haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.