BosniaBoston je napisao/la:Kako je barrett grozan.Ne sano procenat suta vec gubi lopte na traci uprkos tome sto nikako ne kreira za druge.Ako ovako nastavi jos par tekmi,necu se suzdrzati da ne kazem da je Musa bolji kosarkas od njega,a kamoli neki igrac koji je uspostavio mjesto u ligi
Igraci koji tek udju s koledza u ligu,a imaju 19-20 god u pravilu nisu dovoljno fizicki jaki da dominiraju SL ligu.Em se trebaju navici na druga pravila i stil igre,em u SLu igraju i dosta iskusniji i fizicki dominantniji igraci.Prema tome,pricati o necemu nakon par utakmica je neozbiljno.Ja sam vidio itekako dobar potencijal kod RJa.To se moze primjetiti ili ne.Problem je sto decko zeli da se dokaze,pa uzima i previse suteva,a nije spreman za takvo nesto.
Sto se tice Muse,u ove 2 tekme nisam vidio neki pretjeran napredak,nazalost.Sut i dalje vrlo sumnjiv,defanzivno i skakacki poprilicno tanko,a dosta i odluka u napadu mu je upitno.Desi se tu i tamo pokoji dobar potez,ali premalo za nekog ko je vec godinu dana u ligi Po meni.
@JHam Potencijal je gradjom i kretnjom.Mogao bi biti dobar defanzivac.Medjutim,za preuzimanje Millsapove uloge,on mora imati respektabilan sut.To nisam vidio,niti je uopste sinoc zelio da uzme sut u mnogim situacijama.