FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+1Laznjak je napisao/la:Volio bih da ih pozdravimo aplauzom kad ih budu prozivali, a ne da zvizdimoKrajisnikBosnjak je napisao/la:Moje lično mišljenje je da stranica Ultra Sarajevo na Facebooku radi vrhunski posao. Iz dana u dan stvarno dobri videoklipovi navijanja, poznavanje stranog jezika, lijep odnos prema stranim navijačima. Svi koji će ići sutra na utakmicu, mislim da bi trebali imati lijep odnos prema strancima, šaljemo ljepšu sliku u svijet.
Sarajevo
I treba tako.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja nemam s tim problema, taman će mi se oslikati bojler.Laznjak je napisao/la:Na ruke perem samo plave
Ma bijela mi se svidjela, sve mi bordo u kuci, moram malo zamjeniti. Nije nesto, sve mi se plocice vide ispod, moram potkosulju noisiti po vrucini.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otvorite jug za 5 KM ljudima, izgidosmo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko je ostalo zapada?? I jesu li ostale rasprodaneMortemHz je napisao/la:Otvorite jug za 5 KM ljudima, izgidosmo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istoka neće biti ispred stadiona definitivno a i sjever je blizu da se rasproda, zapada ima hiljade i hiljade još.. ne znam sad tačno. Ima još 5 sati do zatvaranja fan shopa, bit će sigurno još.adi3125 je napisao/la:Koliko je ostalo zapada?? I jesu li ostale rasprodaneMortemHz je napisao/la:Otvorite jug za 5 KM ljudima, izgidosmo
Poslije posla će dosta raje naletit.
Mislim da ce zapad biti puniji nego ikad.Ako nastave ovakve gužve, možda se i on rasproda.MortemHz je napisao/la:Istoka neće biti ispred stadiona definitivno a i sjever je blizu da se rasproda, zapada ima hiljade i hiljade još.. ne znam sad tačno. Ima još 5 sati do zatvaranja fan shopa, bit će sigurno još.adi3125 je napisao/la:Koliko je ostalo zapada?? I jesu li ostale rasprodaneMortemHz je napisao/la:Otvorite jug za 5 KM ljudima, izgidosmo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
Zaradit cemo od zapada zeljin budžet ta slijedecu sezonu. Hvala cao dovidjenja...
Sarajevo- Celtic 1-1
Sarajevo- Celtic 1-1
E sto ga oni zatvore prije 11 vecerasMortemHz je napisao/la:Istoka neće biti ispred stadiona definitivno a i sjever je blizu da se rasproda, zapada ima hiljade i hiljade još.. ne znam sad tačno. Ima još 5 sati do zatvaranja fan shopa, bit će sigurno još.adi3125 je napisao/la:Koliko je ostalo zapada?? I jesu li ostale rasprodaneMortemHz je napisao/la:Otvorite jug za 5 KM ljudima, izgidosmo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba dežurati 
- ElCartel11
- Kontakt:
Tribina zapad: kapacitet 17.500 mjesta
koji je to projektant samo pravio
Jbt vise kapacitet ima jedna nasa tribina nego ostali stadioni u BiH sa svim svojim tribinama. Zato izgleda smjesno kad nas se skupi 3-4 milje, a na nekom stadionu ta cifra izgleda kao da je 10 milja.
Jbt vise kapacitet ima jedna nasa tribina nego ostali stadioni u BiH sa svim svojim tribinama. Zato izgleda smjesno kad nas se skupi 3-4 milje, a na nekom stadionu ta cifra izgleda kao da je 10 milja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Orangina85
- Kontakt:
Nesto ne vjerujem da se stampao citav kapacitet zapadaMortemHz je napisao/la:Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
Ja mislim da je maksimalno pusteno 12.000 Zapada. Onaj dio prema Jugu je uvijek prazan. Ma i ko ce tamo sjediti, da se osugas sto si blize juguMortemHz je napisao/la:Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pa i ne moze se stampati, jer imaju i sezonske ulaznice koje vrijede.Orangina85 je napisao/la:Nesto ne vjerujem da se stampao citav kapacitet zapadaMortemHz je napisao/la:Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
Bit će para da plata ne kasni
Ja mislim da je maksimalno pusteno 12.000 Zapada. Onaj dio prema Jugu je uvijek prazan. Ma i ko ce tamo sjediti, da se osugas sto si blize juguStroj1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
Ma nije problem dostamapati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj mi vjerovati ali mislim da su originalno pustili 14K karti za zapad, otprilike tu negdje.. što ne znači da se ne može dodati još ili pustiti jug, sve se ba možeStroj1946 je napisao/la:Ja mislim da je maksimalno pusteno 12.000 Zapada. Onaj dio prema Jugu je uvijek prazan. Ma i ko ce tamo sjediti, da se osugas sto si blize juguMortemHz je napisao/la:Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj mi vjerovati ali mislim da su originalno pustili 14K karti za zapad, otprilike tu negdje.. što ne znači da se ne može dodati još ili pustiti jug, sve se ba možeStroj1946 je napisao/la:Ja mislim da je maksimalno pusteno 12.000 Zapada. Onaj dio prema Jugu je uvijek prazan. Ma i ko ce tamo sjediti, da se osugas sto si blize juguMortemHz je napisao/la:Neću da dajem unaprijed prognoze jbg, 17.500 karti a 15 KM nije malo pa zato ali da su jug otvorili napravili bi pun pogodak
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, trunks1946 i 29 gostiju.