FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 08 jul 2019, 15:42

Orangina85 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:A ako mislis na 0-0 to je bilo na onoj montaznoj tribini, dobro je bilo i to. Al za mene najbolje 3-1 kad smo dobili nije nas puno bilo al špica prava s pjesmom lešinari puse ga
Jeste, montazna, i to je neponovljivo :D ko je bio, zna zasto :D
Ono je nenadjebivo bilo. Scena kad su poceli pjevati gazi turcina i kad smo se prudruzili a kod njih muk. Tad su nas i gadjali sa tribine ali se slabo dobacilo.

Iz tih godina u sjecanju mi je i derbi kad smo na istok otisli bez obiljezja, onaj odgodjeni derbi. Kakvo je tu bilo isfuravanje strumfova
- KAKO MI JE DRAGO STO NAS DOSTA ISTO MISLI . NECETE VJEROVATI SUZE(ONDA ,NE SAD) . NENADMASNO .
- ONDA ONA ZAYEBANCIJA U LUKAVICI , NA POLUVREMENU , "KOSOVO ....NESTO " , SPECIJALCI SE ZAPREPASTILI
- POTOM , SAID ,SAID, HUSEINOVIC .
- POBJEDE NAD ZELJOM SVAKA
- GENK , OREBRO,HESINGBORG , SIGMA ...
- NO NENADMASNO ........... LJUTU KRAJINU NABIJEM NA QARINU , SVE ZA NASU BOSNU PONOSNU . BAS STE ZNALI BITI MANGUPI :bow: :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 jul 2019, 15:45

Kad je ovakav spektakl u pitanju, vjeruj da niko ne gleda da to što je zapad 15 KM. Prvi ja..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2019, 15:47

Ma ja, ko god dođe pred stadion neće se vratit radi tri marke više...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 jul 2019, 15:52

AlfredNobel je napisao/la:Kad je ovakav spektakl u pitanju, vjeruj da niko ne gleda da to što je zapad 15 KM. Prvi ja..
Ti 15KM ide za pomoc nasim igracima da ne budu gladni, da mogu plate dobiti :kafa:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jul 2019, 15:53

slika

:kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2019, 15:54

Stroj1946 je napisao/la:slika

:kafa:
Joj ovo je
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jul 2019, 16:00

Protiv giganta tada je bilo skoro 50.000 gledalaca, ako i nije bilo toliko, pricali mi stariji, ostalo jos 5,6 milja ispred. I da se ne zaboravi ovo je 1/8 FINALA KUPA SAMPIONA!!!! :mrgreen: ;) Ako se NEKI pocnu busat kako su igrali protiv prosjecne ekipe iz engleske, samo im ovo treba pokazati. Hvala i prijatno ba :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 jul 2019, 16:01

skoroalen je napisao/la:Ma ja, ko god dođe pred stadion neće se vratit radi tri marke više...
Ma to su vadione, nikakvu to ulogu ne igra. I ako neko gleda to, kad vidi sav hype i kad vidi ovu ložionu i raju koja kupuje i šakom i kapom, okrenuće mišljenje. Ima narod para, pogotovo za jednu ovakvu tekmu i velikana koja se desi jednom godišnje. Sreća nas krenulo, te Borussija, pa Lech, pa Atalanta, sad Celtic. :D

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jul 2019, 16:04

Lech se moze izbaciti iz te grupe kao neki velikan, barem je to moje misljenje :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 08 jul 2019, 16:04

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma ja, ko god dođe pred stadion neće se vratit radi tri marke više...
Ma to su vadione, nikakvu to ulogu ne igra. I ako neko gleda to, kad vidi sav hype i kad vidi ovu ložionu i raju koja kupuje i šakom i kapom, okrenuće mišljenje. Ima narod para, pogotovo za jednu ovakvu tekmu i velikana koja se desi jednom godišnje. Sreća nas krenulo, te Borussija, pa Lech, pa Atalanta, sad Celtic. :D
Do godine kaKVE francuze ugostiti, marsej mozda, ili spance kakve, jos nam oni fale
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 08 jul 2019, 16:05

https://www.transfermarkt.com/ivan-moci ... ler/191819

Hadzija, odma u srijedu idi po njega...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 jul 2019, 16:11

Samozdravlje je napisao/la: - KAKO MI JE DRAGO STO NAS DOSTA ISTO MISLI . NECETE VJEROVATI SUZE(ONDA ,NE SAD) . NENADMASNO .
- ONDA ONA ZAYEBANCIJA U LUKAVICI , NA POLUVREMENU , "KOSOVO ....NESTO " , SPECIJALCI SE ZAPREPASTILI
- POTOM , SAID ,SAID, HUSEINOVIC .
- POBJEDE NAD ZELJOM SVAKA
- GENK , OREBRO,HESINGBORG , SIGMA ...
- NO NENADMASNO ........... LJUTU KRAJINU NABIJEM NA QARINU , SVE ZA NASU BOSNU PONOSNU . BAS STE ZNALI BITI MANGUPI :bow: :bow: :bow:
A sjeca li se ko, nisaam siguran jel bila tekma rudar ili neko, ugl iznad zenice prema doboju, ispod tribine na kojoj smo bili, igrali fudbala na male hahhaha

30 000 i ni jedan iapod toga!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2019, 16:13

ElCartel11 je napisao/la:Lech se moze izbaciti iz te grupe kao neki velikan, barem je to moje misljenje :D
**** od kluba, veću mi historiju imamo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 08 jul 2019, 16:16

Uh kako bi nam dobro dosao Mocinic. Njegov bivsi saigrac Males isto tako. Ta dva igraca bi bila pun pogodak. Inace igraci iz Hrvatske su disciplinirani i vazda su dobri i borbeni bili. Npr. Delac, Jajalo, Benko, Sesar, Tadejevic (zahvalan bio, pokrivao vise pozicija)...

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 08 jul 2019, 16:18

Kakav se sastav očekuje sutra, dal ce Husref odmah staviti novajlije u prvu postavu, ja bih izveo ovako: Kovacevic, Hodzic, Lazic, Serbecic, Sabanovic, Mustafic, Oremus, Milanovic, Rahmanovic, Tatar(Velkoski) , Ahmetovic, mada čisto sumnjam da će ovo i izaći, vjerovatno idu Hebibovic na beka, i Krste i Tatar u prvu e sad ko ce na zadnjem veznom nadam se samo ne Krste, vidim po medijima se provlači da bi mogao Gavric u prvu hmm

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 08 jul 2019, 16:21

mirsad993 je napisao/la:Kakav se sastav očekuje sutra, dal ce Husref odmah staviti novajlije u prvu postavu, ja bih izveo ovako: Kovacevic, Hodzic, Lazic, Serbecic, Sabanovic, Mustafic, Oremus, Milanovic, Rahmanovic, Tatar(Velkoski) , Ahmetovic, mada čisto sumnjam da će ovo i izaći, vjerovatno idu Hebibovic na beka, i Krste i Tatar u prvu e sad ko ce na zadnjem veznom nadam se samo ne Krste, vidim po medijima se provlači da bi mogao Gavric u prvu hmm
Kovačević; Hebibović, Lazić, Šerbečić, Hodžić; Gavrić, Rahmanović, Milanović, Oremuš, Velkoski, Ahmetović
uigravali se dana na treningu
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 jul 2019, 16:22

AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Do godine kaKVE francuze ugostiti, marsej mozda, ili spance kakve, jos nam oni fale
Davaj sve velikane da ugostimo :mrgreen:

@Cartel
Nisu velikan kao ovi, ali su itetako atraktivno ime iz jake lige.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 jul 2019, 16:23

Laznjak je napisao/la:
mirsad993 je napisao/la:Kakav se sastav očekuje sutra, dal ce Husref odmah staviti novajlije u prvu postavu, ja bih izveo ovako: Kovacevic, Hodzic, Lazic, Serbecic, Sabanovic, Mustafic, Oremus, Milanovic, Rahmanovic, Tatar(Velkoski) , Ahmetovic, mada čisto sumnjam da će ovo i izaći, vjerovatno idu Hebibovic na beka, i Krste i Tatar u prvu e sad ko ce na zadnjem veznom nadam se samo ne Krste, vidim po medijima se provlači da bi mogao Gavric u prvu hmm
Kovačević; Hebibović, Lazić, Šerbečić, Hodžić; Gavrić, Rahmanović, Milanović, Oremuš, Velkoski, Ahmetović
uigravali se dana na treningu
Sumnjam da ce Tatar na klupu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 08 jul 2019, 16:27

Ne mogu se sjetiti da je iko ikad gostovao u bilo kojem od Euro takmicenja ukljucujuci i reprezentaciju a da je bio tako bahat da ne odradi bar 45 min trening na terenu na kojem se igra utakmica.
Oni ili su super jaki i dolaze na izlet da sa pola snage zavrse pricu ili su nas bas podcijenili..

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 jul 2019, 16:28

17k max.

Na sjeveru 2000. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 32 gosta.