FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Čiji je Travnik klub? Hrvatski? Ili je to iz nekog mješovitog kantona, ko će ga znati, kod vas je to živi džumbus, al ajd važna je pobjeda
- forza_juve
- Kontakt:
zeljo i srajevo su sami krivi sto nisu CELIC I RANGERS PARTIZAN I ZVEZDA pa da haraju ligom a ne neki siroki itd sramotaaaaaa
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- zeljovac87
- Kontakt:
Travnik hrvatski kub. hahahahahahhahahahahahhahaaDejan, BL je napisao/la:Čiji je Travnik klub? Hrvatski? Ili je to iz nekog mješovitog kantona, ko će ga znati, kod vas je to živi džumbus, al ajd važna je pobjeda
- kamiondzija
- Kontakt:
& " НА ?,"!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
" % ? освојена ? !kamiondzija je napisao/la:& " НА ?,"!
cirilica je cudo, ispod pises latinicom, vamo cestitas cirilicom.. sto jel to Banjalucani ne znaju latinicu hahah salim se samo tikamiondzija je napisao/la:& " НА ?,"!
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
", него $ се & ? ? " ? " " $, " ? за & ¥, а - на / " " сјевер " југ. $ $ $ $ ? за ?.kamiondzija je napisao/la:& " НА ?,"!
Ај & ?
Nek je Zeljo pravo muslimanski klubzeljovac87 je napisao/la:Travnik hrvatski kub. hahahahahahhahahahahahhahaaDejan, BL je napisao/la:Čiji je Travnik klub? Hrvatski? Ili je to iz nekog mješovitog kantona, ko će ga znati, kod vas je to živi džumbus, al ajd važna je pobjeda![]()
![]()
![]()
![]()
Mirko Radovanović
Goran Marković
Goran Gančev
Jadranko Bogičević
Srđan Savić
Damir Rovčanin
Srđan Stanić
Milan Ćulum
Velibor Vasilić
Goran Perak
Lazar Popović
Aleksandar Nikolić
Nikola Odović
I usput da cestitam Borcu na pobjedi
Hajd sve sto prebrojavas krvna zrnca nego dje u svemu najde Damira Rovcanina blago tebi, vidi od zeljinih navijaca niko ne gleda koje su nacionalnosti nego ih vidi kao Zeljine igrace, taman da je srbih, hrvat ili bosnjak pa eto ako hoces i makedonac...najgluplja diskusija nama je najbitni Zeljo ko je odakle ili koje je vjeroispovjesti ne igra nam ulogu bitno je da voli Zelju, ko ne moze da shvati **** ga...travnik je napisao/la: Nek je Zeljo pravo muslimanski klub
Mirko Radovanović
Goran Marković
Goran Gančev
Jadranko Bogičević
Srđan Savić
Damir Rovčanin
Srđan Stanić
Milan Ćulum
Velibor Vasilić
Goran Perak
Lazar Popović
Aleksandar Nikolić
Nikola Odović
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
drug
travnik je napisao/la:Nek je Zeljo pravo muslimanski klubzeljovac87 je napisao/la:Travnik hrvatski kub. hahahahahahhahahahahahhahaaDejan, BL je napisao/la:Čiji je Travnik klub? Hrvatski? Ili je to iz nekog mješovitog kantona, ko će ga znati, kod vas je to živi džumbus, al ajd važna je pobjeda![]()
![]()
![]()
![]()
Mirko Radovanović
Goran Marković
Goran Gančev
Jadranko Bogičević
Srđan Savić
Damir Rovčanin
Srđan Stanić
Milan Ćulum
Velibor Vasilić
Goran Perak
Lazar Popović
Aleksandar Nikolić
Nikola Odović
Momak, ajd sad fino uzmi papir, olovku, digitron, zovi raju, mozda i skontas. @zeljovac se nasmijao jer je ovaj @dejan (koji broji krvna zrnca redovno i priča o raznim ključevima) napisao da je Travnik hrvatski klub.
Ajd fino što si ti našao imena pola naše ekipe, samo mi nije jasno šta hoćeš da kažeš.
Eh sad ga pretjera... Vjeruj mi da bih i ja prvi koristio te vaše suptilne metode ne zanima me ko je ko, da Srba u svim zajedničkim institucija: sportskim, političkim i sl. ima najmanje 60% koliko vas. Pitao bih vas ja da li bi brojali da imate položaj kakav Hrvati imaju u BiH. A Borac će sigurno uzeti titulu, istina da ste stigli prošle godine -7 ali konstalacija je bila drugačija, Marić, rasprodaja tima i ostalo a postojala je i opasnost da Borac uzme obe krune.
Ostale instutucije su jedno a jedno je institucija Zeljo a mi ovdje razgovaramo sa sportskog aspekta vjerujem da ima i foruma o kojima se raspravlja o ugrozenosti pa opleti...I ove cete godine rasprodati pola tima i opet ste donji ovako ste bili samouvjereni i prosle sezone pa bi po usima...Dejan, BL je napisao/la:Eh sad ga pretjera... Vjeruj mi da bih i ja prvi koristio te vaše suptilne metode ne zanima me ko je ko, da Srba u svim zajedničkim institucija: sportskim, političkim i sl. ima najmanje 60% koliko vas. Pitao bih vas ja da li bi brojali da imate položaj kakav Hrvati imaju u BiH. A Borac će sigurno uzeti titulu, istina da ste stigli prošle godine -7 ali konstalacija je bila drugačija, Marić, rasprodaja tima i ostalo a postojala je i opasnost da Borac uzme obe krune.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Sta fali polozaju Hrvata u BiH?Pitao bih vas ja da li bi brojali da imate položaj kakav Hrvati imaju u BiH
Vec 10 godina putuju sa pasosom bez viza po Evropi,a mi jos ni dan danas ne mozemo. A sve firme iz Sirokog su usle u Sarajevo i da im se sutra ponudi nezavisnost,ne bi im palo na pamet jer u Bosni ne mozes kupiti nista od prezervativa do zvake ili auta a da generalni zastupnik za BiH nije iz Zapadne Hercegovine. Pusti se ti politike i kukanja o Komsicu,gledaj malo svojim ocima sta se desava,Siroki Brijeg,Ljubuski i ostali su California za ostatak BiH...Bolje ti je da razmisljas o svom polozaju,nemas ni jednu jaku firmu tamo,a od 20 najjacih firmi u Bih,18 ih je u Federaciji....
Izvinjavam se na offu,ali volim ovim izmanipulisanim malo otvoriti oci....
Cuj,on se brine za Hrvate,koji su carevi ovdje,a nemaju ni za penzije tamo u RS vec dizu kredite,iako su te penzije u RS najmanje u Evropi...
Neka živite vi u vašem blagostanju, drago mi je to čuti, kolike ste donacija dobili čudo da nije 20 od 20...
Nego ne znam da li im je baš toliko dobro, ne bi ih bilo sve manje i ne bi kukali ko sinje kukavice... Bratac dali bi oni sve za jedan mali entitetčić gdje će biti svoji na svome, pusti predstavništva kad nemaš nikakvu perspektivu.
Nego ne znam da li im je baš toliko dobro, ne bi ih bilo sve manje i ne bi kukali ko sinje kukavice... Bratac dali bi oni sve za jedan mali entitetčić gdje će biti svoji na svome, pusti predstavništva kad nemaš nikakvu perspektivu.
Ostale instutucije su jedno a jedno je institucija Zeljo a mi ovdje razgovaramo sa sportskog aspekta vjerujem da ima i foruma o kojima se raspravlja o ugrozenosti pa opleti...I ove cete godine rasprodati pola tima i opet ste donji ovako ste bili samouvjereni i prosle sezone pa bi po usima...[/quote]
Vi i dalje vjerujete u "željino proljeće", i na to da cemo ponovo rasprodati ekipu, neka neka samo vi maštajte
Svi igrači imaju čvrste ugovore, skoro je i Stančeski produžio ugovor, čak i Vukelja je pod ugovorom do kraja godine iako ne trenira sa prvim timom. Prije da će vama otići Šehić i još neki kojima ističe ugovor, a nisu ga produžili, a i pošto znaju svejedno da nema šanse da odbranite titulu, možda u kupu nešto napravite, ali prije da će to uzeti Široki, jer je poslije Borca najbolja ekipa. Možete se zadovoljiti Evropom, ali dobro se pripremite za nju da ne bi ponovo petaka fasovali
Gdje su oni sada sa početka sezone koji su govorili da ćete prekucati ovu ligu...
Vi i dalje vjerujete u "željino proljeće", i na to da cemo ponovo rasprodati ekipu, neka neka samo vi maštajte
Svi igrači imaju čvrste ugovore, skoro je i Stančeski produžio ugovor, čak i Vukelja je pod ugovorom do kraja godine iako ne trenira sa prvim timom. Prije da će vama otići Šehić i još neki kojima ističe ugovor, a nisu ga produžili, a i pošto znaju svejedno da nema šanse da odbranite titulu, možda u kupu nešto napravite, ali prije da će to uzeti Široki, jer je poslije Borca najbolja ekipa. Možete se zadovoljiti Evropom, ali dobro se pripremite za nju da ne bi ponovo petaka fasovali
Gdje su oni sada sa početka sezone koji su govorili da ćete prekucati ovu ligu...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Vi i dalje vjerujete u "željino proljeće", i na to da cemo ponovo rasprodati ekipu, neka neka samo vi maštajtenasborik je napisao/la:Ostale instutucije su jedno a jedno je institucija Zeljo a mi ovdje razgovaramo sa sportskog aspekta vjerujem da ima i foruma o kojima se raspravlja o ugrozenosti pa opleti...I ove cete godine rasprodati pola tima i opet ste donji ovako ste bili samouvjereni i prosle sezone pa bi po usima...
bolan bolje razmisljajte kako da nas dobijete , trazite kakav recept jer vam ne ide bas najbolje u zadnjih nekoliko utakmica protiv nas
Iskreno jedan sam od rijetkih koji je i prosle godine vjerovao u Zeljino proljece iskreno vjeruje i ove, koliko je borac bolja ekipa pokazao je u dvije utakmice kupa ne mislim da je razlika velika u kvaliteti da se ne moze nadoknaditi pozrtvovanoscu na terenu a sto se tice Sirokog mislim da su kvalitetni i od vas i od nas.Sto se tice nase igre mi smo u krizi a opet smo treci vi igrate dobro i ne bjezite nam puno ja iskreno racunam i na to da cete imati i vi taj krizni period a da cemo mi doci na svoje, ja mislim da ste vi i prosle godine bili igracki jaci od nas pa sta bi...nasborik je napisao/la:Vi i dalje vjerujete u "željino proljeće", i na to da cemo ponovo rasprodati ekipu, neka neka samo vi maštajte![]()
Svi igrači imaju čvrste ugovore, skoro je i Stančeski produžio ugovor, čak i Vukelja je pod ugovorom do kraja godine iako ne trenira sa prvim timom. Prije da će vama otići Šehić i još neki kojima ističe ugovor, a nisu ga produžili, a i pošto znaju svejedno da nema šanse da odbranite titulu, možda u kupu nešto napravite, ali prije da će to uzeti Široki, jer je poslije Borca najbolja ekipa. Možete se zadovoljiti Evropom, ali dobro se pripremite za nju da ne bi ponovo petaka fasovali![]()
Zivi bili pa vijeli sta nas ceka u drugom dijelu sezone...do tada uzivaj
Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti 
Ja kao glavnog konkurenta za titulu jos uvijek vidim SirokiDejan, BL je napisao/la:Koliko nam dajete fore ove godine, kako stavri stoje najmanje 8. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti
Široki nam daje fore 11... hm, biće to zanimljivo proljeće
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.