FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tesko ce biti vise od 15,000 sutra.
Jer imam pouzdane informacije da je vise od 10,000 strumfova kupilo karte koje ce kasnije u vrijeme utakmice zapaliti, samo da nas zayebu. Tako ne nadajte se nekoj velikoj posjeti i obaranju rekorda.
Jer imam pouzdane informacije da je vise od 10,000 strumfova kupilo karte koje ce kasnije u vrijeme utakmice zapaliti, samo da nas zayebu. Tako ne nadajte se nekoj velikoj posjeti i obaranju rekorda.
Preglupo čak i za trolanja.zagorski je napisao/la:Tesko ce biti vise od 15,000 sutra.
Amer Dupovac!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Laznjak je napisao/la:U utakmici protiv Celtica pokažimo prvenstveno ljubav i emocije prema svom klubu, 90 minuta navijanje - svi k'o jedan, također pokažimo i poštovanje i maksimalan respekt prema navijačima Celtica i svim Škotima i Ircima koji će doći na ovu utakmicu! Celtic je gospodski klub, dobrih ljudi i dobrih navijača, želimo im srdačnu dobrodošlicu u državu Bosnu i Hercegovinu!
- In the match versus Celtic, we have to show at the first love and emotions for our club, 90 minutes of support, also we have to show respect towards the fans of Celtic and all Scottish and Irish people who will come to this match. Celtic is the club of good people and good fans, we wish them a warm welcome to the state of Bosnia and Herzegovina!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Eto vidjecesRahma je napisao/la:Preglupo čak i za trolanja.zagorski je napisao/la:Tesko ce biti vise od 15,000 sutra.
Navijaci Celtic-a kazu da su im bekovi tanki pravo, a najvise ocekuju od svog lijevog krila (Michael Johnston) uz napadaca (Odsonne Édouard) koji je bio najbolji strijelac prosle sezone.
Sve mi znamo.
zagorski je napisao/la:Tesko ce biti vise od 15,000 sutra.
Koliko imas godina?
Prebij tog ko ti je to rekao.
Zar ima 10 000 strumfova?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ovi iz Švrakinog džepare turiste da skupe 12 maraka za kartu da je zapale. 
Njih nema 10 hiljada u Sarajevu i okolini, a ako je neko kupio više karti, dao 30 maraka da ih zapali, treba mu dat Nobelovu nagradu.
Njih nema 10 hiljada u Sarajevu i okolini, a ako je neko kupio više karti, dao 30 maraka da ih zapali, treba mu dat Nobelovu nagradu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mislim da je to neminovno , ali u konacnici sam uvjeren da ce tim na kraju biti ispracen aplauzom . Sto je najvaznije . Samo igrati 90+ min , pa za sta bude dovoljno . Da smo kompletni ne bi izgubili sigurno (Pidro , Stanojevic) .Zip je napisao/la:Samo da ne primimo gol u prvih 10-20 minuta...
Kazu Sejo Brajlovic maksuz dao pare, a Amaw se takode odrekao dijela potrazivanja u tu svrhu.Laznjak je napisao/la:zagorski je napisao/la:Tesko ce biti vise od 15,000 sutra.
Jer imam pouzdane informacije da je vise od 10,000 strumfova kupilo karte koje ce kasnije u vrijeme utakmice zapaliti, samo da nas zayebu. Tako ne nadajte se nekoj velikoj posjeti i obaranju rekorda.![]()
Koliko imas godina?
Prebij tog ko ti je to rekao.
Zar ima 10 000 strumfova?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bas lijepo sto ne potenciras na posjeti , kad se sjetim prije utakmice sa A****** i poslije komentarises izlazak raje na toj utakmici . Ovaj put nisi u tom fazonu , bas fino . Pozdrav momcinoskoroalen je napisao/la:Ma ja, ko god dođe pred stadion neće se vratit radi tri marke više...
Kad god smo se nafurali i napunili stadion, bili smo napunjeni. Prošla me želja za punim Koševom poslije Žabara.Samozdravlje je napisao/la:Bas lijepo sto ne potenciras na posjeti , kad se sjetim prije utakmice sa A****** i poslije komentarises izlazak raje na toj utakmici . Ovaj put nisi u tom fazonu , bas fino . Pozdrav momcinoskoroalen je napisao/la:Ma ja, ko god dođe pred stadion neće se vratit radi tri marke više...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da li je Anderlecht bio prvak Evrope ? Nemojte se smijati . Znali su biti jaki nekad . Da li je i jedan drugi klub iz BiH igrao sa prvakom Evrope , mi (MU , pa CeltiC ) . Ne racunam CZ .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samo tisuskoroalen je napisao/la:Kad god smo se nafurali i napunili stadion, bili smo napunjeni. Prošla me želja za punim Koševom poslije Žabara.Samozdravlje je napisao/la:Bas lijepo sto ne potenciras na posjeti , kad se sjetim prije utakmice sa A****** i poslije komentarises izlazak raje na toj utakmici . Ovaj put nisi u tom fazonu , bas fino . Pozdrav momcinoskoroalen je napisao/la:Ma ja, ko god dođe pred stadion neće se vratit radi tri marke više...
Igrale su kone zamalo s Realom, treba računat i to.Samozdravlje je napisao/la:Da li je Anderlecht bio prvak Evrope ? Nemojte se smijati . Znali su biti jaki nekad . Da li je i jedan drugi klub iz BiH igrao sa prvakom Evrope , mi (MU , pa CeltiC ) . Ne racunam CZ .
Nije niko osim nas ja mislim. Doduše Junajted je tek te sezone postao prvak Evrope, kad su nama gostovali nisu imali trofej.
Svaka im cast za ovo...
Malo je 5 mil e za ovog momka...
Malo je 5 mil e za ovog momka...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo Celtic ce propustiti(ovu) za revans mozda i bude spreman.Fudo je napisao/la:Koliko ce Letic biti van stroja?
Btw Mustafic i Besim su dodani na spisak igraca i to je ta 2 na koja smo jos imali pravo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije, neki dan sam pisao o tomeSamozdravlje je napisao/la:Da li je Anderlecht bio prvak Evrope ? Nemojte se smijati . Znali su biti jaki nekad . Da li je i jedan drugi klub iz BiH igrao sa prvakom Evrope , mi (MU , pa CeltiC ) . Ne racunam CZ .
Manchester United
Hamburg
Celtic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Karta kupljena
Samo da vrijeme ispostuje
Samo da vrijeme ispostuje