Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma na čitavom Balkanu. Dobro ima sigurno par metropola, a moguće i manjih sredina, sto donekle mentalitetom odskacu od ovog primitivizma. S obzirom da smo stoka neotesana i nismo naučili kod kuće da ovo ovako ne treba, treba se onda ovo masno kažnjavati. Ali nisu naši sposobni adekvatno provoditi kazne ni za mnogo bitnije stvari od ovog, tako da reci komunalcima da prodju ovim lokacijama petkom i vikendom u ranim jutarnjim satima i tu priča završava dok ne postanemo nesto ozbiljnija država.cala je napisao/la:Ovako izgleda svaki prosjecni park u Sarajevu kad je sezona.
Kao što juče prof.dr. Damir Marjanović napisa, dok je čistio flase iz fontane u Sarajevu, sta je u glavi onog što sjedne u hlad fontane, da odmori i popije sok i onda zabaci tu flašu u tu čudnu rupu s vodom. Prevedeno na nekulturniji i za našu stoku djelotvorniji jezik, mater vam **** u **** koji vam je ****.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ma bila je jednom rasprava u vezi ovoga, samo se ne mogu sjetiti ko je bio u pitanju. Cini mi se da se aludiralo na smece koje ostane iza javnih iftara, dok eto gradska raja na Trgu, u parku i gdje vec ostavi sve blistavo iza sebe. Praksa govori totalno suprotno, ali nebitno.Madal je napisao/la: Bude i prvih i drugih a i "gradske" raje. U suštini svugdje ima seljacina u duši, bez obzira da li bio čaršija, vehabija ili neko treći tako da ne vidim poentu ovog tvog posta.
Idioti tražili dokumente i pasoše, moš mislitASD je napisao/la:Šta je ovo bilo u Sarajevu?
Granična policija se odbila pokoriti Sultanu?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moguće i da ostane iza iftara. Sve i da svi paze, puno je ljudi, puno pretpostavljam plastičnog pribora i jbg past će stvari na pod. Nakon velikih manifestacija i okupljanja svugdje u svijetu imaš akcije ciscenja, ili odmah poslije manifestacije ili rano ujutro. Širom svijeta sva veća javna okupljanja ostavljaju smeća iza sebe.Federer17 je napisao/la:Ma bila je jednom rasprava u vezi ovoga, samo se ne mogu sjetiti ko je bio u pitanju. Cini mi se da se aludiralo na smece koje ostane iza javnih iftara, dok eto gradska raja na Trgu, u parku i gdje vec ostavi sve blistavo iza sebe. Praksa govori totalno suprotno, ali nebitno.Madal je napisao/la: Bude i prvih i drugih a i "gradske" raje. U suštini svugdje ima seljacina u duši, bez obzira da li bio čaršija, vehabija ili neko treći tako da ne vidim poentu ovog tvog posta.
Opet lokanje na trgu i parkingu te ostavljanje smeća iza sebe je ipak poseban nivo seljakljuka.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa stvar je ironije.Federer17 je napisao/la:Ma bila je jednom rasprava u vezi ovoga, samo se ne mogu sjetiti ko je bio u pitanju. Cini mi se da se aludiralo na smece koje ostane iza javnih iftara, dok eto gradska raja na Trgu, u parku i gdje vec ostavi sve blistavo iza sebe. Praksa govori totalno suprotno, ali nebitno.Madal je napisao/la: Bude i prvih i drugih a i "gradske" raje. U suštini svugdje ima seljacina u duši, bez obzira da li bio čaršija, vehabija ili neko treći tako da ne vidim poentu ovog tvog posta.
Ja ne ostavljam smeće, ako nema kante sve u kesu i ostavim kesu, šta ću, il u kontejner ako je blizu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa o tome i ja pricam, samo sto sam negdje bio ironican, pa si vjerovatno drugacije skontao.Madal je napisao/la: Moguće i da ostane iza iftara. Sve i da svi paze, puno je ljudi, puno pretpostavljam plastičnog pribora i jbg past će stvari na pod. Nakon velikih manifestacija i okupljanja svugdje u svijetu imaš akcije ciscenja, ili odmah poslije manifestacije ili rano ujutro. Širom svijeta sva veća javna okupljanja ostavljaju smeća iza sebe.
Opet lokanje na trgu i parkingu te ostavljanje smeća iza sebe je ipak poseban nivo seljakljuka.
@Heller, nigdje ja tebe nisam optuzivao.
Samo sam zalijepio da se vidi sta rade Tuzlaaaci (a vjerujem da je bilo vecina takvih), koji se izdizu iznad svih, a ustvari ni minimum kulture nemaju. Licno sam gledao sutanje, unistavanje korpi za smece, klupa po parku, od strane upravo tih Tuzlaka kojima su roditelji neki giganti u gradu, a isti se konstantno pozivaju na neko gradjanstvo, tuzlastvo (ili kako vec nazvati), uz maksimalno omalovazavanje i vrijedjanje drugih (po njima nizih).
Ma aludirao si da kao za to nije kriva raja sa strane, vehabije i koga vec nisi naveo, već "čaršija", tako sam ja shvatio, oprosti ako grijesim. A u suštini u svakoj od tih skupina ljudi, jest da si ih redao bez neke smislene podjele ako si vec imao potrebu praviti bilo kakve podijele, ima onih koji će ostaviti smeće iza sebe a i onih sto ce pokupiti smeće i baciti u kantu.
Podvuces crtu i svede se da komunalci ne rade svoj posao kako treba, ako ovakvi prizori dočekaju svijetlo dana, a u ovom slučaju ocito jesu.
A na parkingu drug moj bude i tuzlaka i netuzlaka a nemoj se sta ljutiti, znao sam vidjeti i vehabije.
Podvuces crtu i svede se da komunalci ne rade svoj posao kako treba, ako ovakvi prizori dočekaju svijetlo dana, a u ovom slučaju ocito jesu.
A na parkingu drug moj bude i tuzlaka i netuzlaka a nemoj se sta ljutiti, znao sam vidjeti i vehabije.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Podrska za Granicnu policiju !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Podrska za Sultana
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
A u opisu Husein Kapetan.ItsRamiz je napisao/la:Podrska za Sultana

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Moze mi se
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Predajem se, odmah. 

Kako bi ih Dida i Ikina riješiliVolimTz je napisao/la:Podrska za Granicnu policiju !

Penaltiky je napisao/la:Kako bi ih Dida i Ikina riješiliVolimTz je napisao/la:Podrska za Granicnu policiju !

Imao sam priliku da vidim licno to njihovo osiguranje, mislim da bi malo jaca ekipa sa foruma stavila sve pod "kontrolu".

Ma bahato dok ih neko ne polomi ko **** i izbuši.VolimTz je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Kako bi ih Dida i Ikina riješiliVolimTz je napisao/la:Podrska za Granicnu policiju !![]()
Imao sam priliku da vidim licno to njihovo osiguranje, mislim da bi malo jaca ekipa sa foruma stavila sve pod "kontrolu".
Nista tu granicna nije kriva.Penaltiky je napisao/la:
Ma bahato dok ih neko ne polomi ko **** i izbuši.

Inace, vidio sam i "sultana" uzivo. Mnogo je stariji u odnosu na to kako ga mediji predstavljaju, usporen je i tesko se krece.
Pa carsija na svakom koraku proziva raju sa strane, ismijavaju ih, omalovazavaju, nazivaju dosljama, seljacima i sl., a uglavnom su oni ti koji pijance, ostavljajuci ovakve prizore iza sebe - u NJIHOVOJ Tuzli. Pijanke su mnogo cesce od iftara koji 'carsijanerima' smetaju iz nekih debilnih razloga.Madal je napisao/la:Ma aludirao si da kao za to nije kriva raja sa strane, vehabije i koga vec nisi naveo, već "čaršija", tako sam ja shvatio, oprosti ako grijesim. A u suštini u svakoj od tih skupina ljudi, jest da si ih redao bez neke smislene podjele ako si vec imao potrebu praviti bilo kakve podijele, ima onih koji će ostaviti smeće iza sebe a i onih sto ce pokupiti smeće i baciti u kantu.
A, normalno da ima svugdje svasta i nemam se sta ljutiti, jer se ni s jednim ne poistovjecujem. Tu sam u Tz godinama unazad, rodjen tu, iako se ne smatram Tuzlakom jer nisam odatle, ali Tuzlu volim i smatram svojim gradom.
Meni samo nije jasno cemu to ponizavanje raje koja dodje iz drugih mjesta u vece gradove. Svako ide gdje mu je bolje i migracija u vece gradove je sasvim normalna pojava.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.