2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Unpopular opinion
Denver je jači od Clippersa, i to podosta.
Denver je jači od Clippersa, i to podosta.
Depends od tuberana, od lakersa svakako jesu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj oikamid se uvijek javi kad neko pocne kritikovat lejkerse,odmah pocne drvenog advokata glumit
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ko je kritikovao Lakerse? Jesi li dobro ti?
Gledaj mu potpisa, kakav romobil
Gledaj mu potpisa, kakav romobil
Zadnja izmjena: Oikamid, dana/u 08 jul 2019, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
akisarajevo92 je napisao/la:Kad se sjetim hypea oko Wigginsa lol, isto ce proci i Barrett
Ako misliš na Graysona Allena začudio bi se da ikad i ozbiljan rotacijski igrač bude,a kamoli išta više.Justin je napisao/la:Grayson se sprdao. Ne znam sta ima da igra ovo smijesno takmicenje kad je nba starter level.![]()
Vidjet cemo. Ja sam i Traea branio dok ste ga svi ismijavali, pa vidimo sta se ispostavilo tacnim.SiamoNoi je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Kad se sjetim hypea oko Wigginsa lol, isto ce proci i Barrett
Ako misliš na Graysona Allena začudio bi se da ikad i ozbiljan rotacijski igrač bude,a kamoli išta više.Justin je napisao/la:Grayson se sprdao. Ne znam sta ima da igra ovo smijesno takmicenje kad je nba starter level.![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nisam tad pratio što se pisao,al u njega sam vjerovao od početka.Prvih par mjeseci je i tricu šutirao 20ak posto ako ne i manje,nije bilo šanse da nastavi tako kroz sezonu kad se znalo da je dobar šuter.
Kod Allena ne vidim ništa na temelju čega bi trebao bit rotacijski igrač u ozbiljnoj ekipi.
Kod Allena ne vidim ništa na temelju čega bi trebao bit rotacijski igrač u ozbiljnoj ekipi.
Oklahoma City Is trading F Jerami Grant to Denver for a 2020 first-round pick, league **** tell ESPN. Deal brings OKC it’s sixth future first in past week and saves Thunder $39M in salary and luxury tax.
he Thunder acquired Danilo Gallinari to start at Grant’s F spot in Paul George trade. Denver gets another long versatile wing for a loaded roster pursuing the Western Conference title.
Mislis?Sarmelino je napisao/la:Odlican, samo zadnja godina na ugovoru.JHam je napisao/la:Kakav je ovaj
Presti retard.
Dobio je jos jedan first round pick i skinuo 39M$ sa capa+poreza.
Meni je to dobar potez...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Barrett voli kosarku.akisarajevo92 je napisao/la:Kad se sjetim hypea oko Wigginsa lol, isto ce proci i Barrett
Kako mozete ocijeniti igraca od 19 godina poslije jedne summer league utakmice, to je cudo.
Jerry West je Billy King za vas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nemoj mene citirati, nisam ja stavio Barretta neko je editovao 
Don't believe the hype.
"nece moci Greena vratit"Free agent forward JaMychal Green is finalizing a two-year, $10M deal to return to the Los Angeles Clippers, with a second-year player option, league **** tell @TheAthleticNBA.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za mjesec dana ce biti “slabiji su nego prosle sezone”
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
imali su bird prava, ne znam što ne bi mogliRaul_64 je napisao/la:"nece moci Greena vratit"Free agent forward JaMychal Green is finalizing a two-year, $10M deal to return to the Los Angeles Clippers, with a second-year player option, league **** tell @TheAthleticNBA.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu ovo Bird prava,jer su ih se odrekli.Ovo je room exception.TonySosa je napisao/la:imali su bird prava, ne znam što ne bi mogliRaul_64 je napisao/la:"nece moci Greena vratit"Free agent forward JaMychal Green is finalizing a two-year, $10M deal to return to the Los Angeles Clippers, with a second-year player option, league **** tell @TheAthleticNBA.
Once guard Avery Bradley clears waivers today, he plans to sign a two-year, $9.7M deal with the Los Angeles Lakers, his agent Bill Duffy of @BDA_Sports tells ESPN. Bradley will have a player option on the second season.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlican potez Lakersa.dirkules je napisao/la:Once guard Avery Bradley clears waivers today, he plans to sign a two-year, $9.7M deal with the Los Angeles Lakers, his agent Bill Duffy of @BDA_Sports tells ESPN. Bradley will have a player option on the second season.
Ne mogu da vjerujem da neko misli da Clippersi nisu ubjedljivo najjači tim lige...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Avery Bradley u Lakerse, Jabari Parker u ATL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.