Znači legla danas?FoSte95 je napisao/la:Karta kupljena![]()
Samo da vrijeme ispostuje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po ovom sastavu sto portali izbacuju trazit cemo posjed lopte. Gavric, Rahmanovic, Krste, Oremus, Milanovic 5 igraca u sredini koji znaju drzati loptu još ako trkacki ispostuju bit ce ok.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Hvala im na kupovini 10 000 karataLaznjak je napisao/la:zagorski je napisao/la:Tesko ce biti vise od 15,000 sutra.
Jer imam pouzdane informacije da je vise od 10,000 strumfova kupilo karte koje ce kasnije u vrijeme utakmice zapaliti, samo da nas zayebu. Tako ne nadajte se nekoj velikoj posjeti i obaranju rekorda.![]()
Koliko imas godina?
Prebij tog ko ti je to rekao.
Zar ima 10 000 strumfova?
Dobrocudno od komsija.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ogradili onaj dio na istoku kod ulaza yebali pleme.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa godinu vec je to ogradjeno, zbog sigurnosti.skoJaa je napisao/la:Ogradili onaj dio na istoku kod ulaza yebali pleme.
Znam nego mislim da se moze ovo i ljepse izvesti a ne zagraditi 250 mjesta.bordobijeli je napisao/la:Pa godinu vec je to ogradjeno, zbog sigurnosti.skoJaa je napisao/la:Ogradili onaj dio na istoku kod ulaza yebali pleme.
Bas ruglo kad se pogleda na tv- u.
Hvala majstoremiky_hz je napisao/la:Samo Celtic ce propustiti(ovu) za revans mozda i bude spreman.Fudo je napisao/la:Koliko ce Letic biti van stroja?
Btw Mustafic i Besim su dodani na spisak igraca i to je ta 2 na koja smo jos imali pravo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prošlo ljeto otišao si na pripreme u Sloveniju sa statusom rezervnog golmana FK Sarajevo. Danas, godinu dana kasnije, jedan si od najboljih golmana u ligi, osvojio si duplu krunu sa Sarajevom a postao si član U21 odnosno A reprezentacije BiH. Kako ti objašnjavaš sve ono što ti se desilo u protekloj godini?
Prošlo ljeto zaista malo ko je uopšte i znao za mene i malo je ljudi vjerovalo da mogu napraviti nešto i ako stanem na gol. Plan je bio da poslije priprema u Sloveniji opet idem na posudbu, ovaj put u Prvu ligu Federacije i sigurno da bi put do prvog golmana Sarajeva u tom slučaju bio dosta teži i duži. Desila se ta prilika za mene nakon one dobro poznate situacije sa Bojanom Pavlovićem i eto za godinu dana sam napravio dosta dobrih stvari, jednostavno to je fudbal.
Posebno je specifičan tvoj odnos sa Nihadom Mujakićem. U ovoj sezoni poslije nekih važnih pobjeda nastale su vaše zajedničke fotografije na kojima se jasno čita emocija sa vašeg lica?
Niho i ja smo još od juniora najbolji drugari i ostali smo i dan danas, iako je on u Belgiji čujemo se često. Imali smo taj neki ritual poslije utakmice kada pobjedimo da napravimo zajedničku fotografiju, naročito poslije velikih pobjeda protiv Širokog, Zrinjskog i Željezničara. Kada se utakmica završi nas dvojica prvo tražimo fotografa kako bi taj osjećaj trajno ostao zabilježen. To je nešto što je bilo samo naše i mogu reći da će mi faliti takav prijatelj na terenu a kakav je igrač suvišno je govoriti. Mislim da se nikada nije desilo da neko ko dođe iz juniora tako brzo postane najbolji u ligi na svojoj poziciji, mislim da ima sve predispozicije da postane vrhunski stoper.
Prošlo ljeto zaista malo ko je uopšte i znao za mene i malo je ljudi vjerovalo da mogu napraviti nešto i ako stanem na gol. Plan je bio da poslije priprema u Sloveniji opet idem na posudbu, ovaj put u Prvu ligu Federacije i sigurno da bi put do prvog golmana Sarajeva u tom slučaju bio dosta teži i duži. Desila se ta prilika za mene nakon one dobro poznate situacije sa Bojanom Pavlovićem i eto za godinu dana sam napravio dosta dobrih stvari, jednostavno to je fudbal.
Šta radiš kada ne treniraš i ne gledaš klipove na Youtube?
Ranije sam poslije treninga uglavnom igrao Play Station i druge igrice sa društvom ali to sam sada smanjio i potpuno sam posvećen odmoru i oporavku tijela. U reprezentaciji sam vidio kako to treba da funkcioniše na jednom većem nivou. Oni ulažu u sebe 120 % i drago mi je što sam ovako mlad imao priliku da naučim i počnem primjenjivati neke stvari. Također, u nekim stvarima mi je dosta pomogao i Darko Lazić sa kojim sam cimer kada smo u karantinu i na pripremama i mogu reći da je on veliki profesionalac koji se vrhunski brine o svom oporavku i tijelu uopšte i od njega sam naučio mnogo. Tako da sada mnogo više pažnje posvećujem svom odmoru i psihičkoj i fizičkoj pripremi za naredni
OVE UTAKMICE BI KOVACEVICU MOGLE PUNO DONIJETI . KAKO VOLIM TOG MOMKA . NADAM SE NJEGOVOM DOBROM IZDANJU , U SVAKOM SLUCAJU NAJVAZNIJA , A MOZDA I NAJJACA KARIKA . SRETNO KOVA MAJSTORE .
Posebno je specifičan tvoj odnos sa Nihadom Mujakićem. U ovoj sezoni poslije nekih važnih pobjeda nastale su vaše zajedničke fotografije na kojima se jasno čita emocija sa vašeg lica?
Niho i ja smo još od juniora najbolji drugari i ostali smo i dan danas, iako je on u Belgiji čujemo se često. Imali smo taj neki ritual poslije utakmice kada pobjedimo da napravimo zajedničku fotografiju, naročito poslije velikih pobjeda protiv Širokog, Zrinjskog i Željezničara. Kada se utakmica završi nas dvojica prvo tražimo fotografa kako bi taj osjećaj trajno ostao zabilježen. To je nešto što je bilo samo naše i mogu reći da će mi faliti takav prijatelj na terenu a kakav je igrač suvišno je govoriti. Mislim da se nikada nije desilo da neko ko dođe iz juniora tako brzo postane najbolji u ligi na svojoj poziciji, mislim da ima sve predispozicije da postane vrhunski stoper.
Šta radiš kada ne treniraš i ne gledaš klipove na Youtube?
Ranije sam poslije treninga uglavnom igrao Play Station i druge igrice sa društvom ali to sam sada smanjio i potpuno sam posvećen odmoru i oporavku tijela. U reprezentaciji sam vidio kako to treba da funkcioniše na jednom većem nivou. Oni ulažu u sebe 120 % i drago mi je što sam ovako mlad imao priliku da naučim i počnem primjenjivati neke stvari. Također, u nekim stvarima mi je dosta pomogao i Darko Lazić sa kojim sam cimer kada smo u karantinu i na pripremama i mogu reći da je on veliki profesionalac koji se vrhunski brine o svom oporavku i tijelu uopšte i od njega sam naučio mnogo. Tako da sada mnogo više pažnje posvećujem svom odmoru i psihičkoj i fizičkoj pripremi za naredni
OVE UTAKMICE BI KOVACEVICU MOGLE PUNO DONIJETI . KAKO VOLIM TOG MOMKA . NADAM SE NJEGOVOM DOBROM IZDANJU , U SVAKOM SLUCAJU NAJVAZNIJA , A MOZDA I NAJJACA KARIKA . SRETNO KOVA MAJSTORE .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Čim je legla ja pravac titovaMortemHz je napisao/la:Znači legla danas?FoSte95 je napisao/la:Karta kupljena![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi zapad uzeo?FoSte95 je napisao/la:Čim je legla ja pravac titovaMortemHz je napisao/la:Znači legla danas?FoSte95 je napisao/la:Karta kupljena![]()
I Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima....
Hajdeeeeeeeeeeeeeeeeee
Igraj BORDO BIJELI ole ole
Hajdeeeeeeeeeeeeeeeeee
Igraj BORDO BIJELI ole ole
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da da zapadMortemHz je napisao/la:Jesi zapad uzeo?
Pola foruma prvi put ide na Kosevo ove sezone 
Sutra je dan C(D), idemo hrabro
-
bordobijeli
- Kontakt:
Još 24 h
idemoooo Sarajevoooo 
Ovo je nova sezona svima nam je prvi putHaver ! je napisao/la:Pola foruma prvi put ide na Kosevo ove sezone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 34 gosta.