Hahahahah ima ti ta mjestamiky_hz je napisao/la:Ovo je nova sezona svima nam je prvi putHaver ! je napisao/la:Pola foruma prvi put ide na Kosevo ove sezone
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onaj osjećaj kada sve emocije, euforije i pribojavanja, sva očekivanja i nadanja, sjećanja i uspomene, stanu u jednu sliku...
Nije pred nama historijska utakmica, igrali smo i veće. Nekad brukanje, nekad skidanje skalpa evropskoj kremi, nekad indolentnost, a nekad BORDO rapsodija na zelenom terenu. Naviru sjećanja, i svaki onaj suludo proslavljeni gol kada oko sebe grliš znance i neznance, svaki šok i razočarenje poput Hadžićeve stative u Cluju, Melunovićevog penala Kukesiju i Crnkićevog Zariji, prolazi kroz glavu, tako da bih najradije prespavao taj dugo očekivan utorak, probudio se ujutro i pročitao naslov "Sarajevo pobijedilo i eliminisalo Celtica".
Večeras može biti prekretnica. Do vas na terenu je da li ćete biti naši heroji, u kojem će pravcu otići vaše karijere, da li će vas na Koševu i dalje pratiti 1.500 bolesnika ili će se taj broj naprasno povećati. Nekad ljut k'o puška radi tebe, nekad najsretniji na dunjaluku, a sve što sam uvijek tražio i očekivao je bespoštedna borba, izgaranje za najljepši dres i srce na terenu. Neka bude što biti mora, moja su evropska očekivanja svakako premašena prošlogodišnjim remijem u Italiji, kao i već izborenim 3. pretkolom Evropa lige, jedino što želim je da sa Koševa odem ponosan jer sam vidio kako je 11 lavova svih 90 minuta režalo na uglađene i umišljene Škote.
Pokažite im da nije "je**ni" Glasgow, nego "je**no" Sarajevo! Samo borba, a meni je svejedno, bit ću tu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Krupe, Atalante, Celtica ili Zarije.
I neka te, drago moje Sarajevo, ne zbune svi ti nepoznati sezonski navijači, koji će ti možda i psovati nakon 15 minuta igre.
Ne brini, oni odoše, mi ostajemo.
Ubit će ih Husref k'o zeca!

Nije pred nama historijska utakmica, igrali smo i veće. Nekad brukanje, nekad skidanje skalpa evropskoj kremi, nekad indolentnost, a nekad BORDO rapsodija na zelenom terenu. Naviru sjećanja, i svaki onaj suludo proslavljeni gol kada oko sebe grliš znance i neznance, svaki šok i razočarenje poput Hadžićeve stative u Cluju, Melunovićevog penala Kukesiju i Crnkićevog Zariji, prolazi kroz glavu, tako da bih najradije prespavao taj dugo očekivan utorak, probudio se ujutro i pročitao naslov "Sarajevo pobijedilo i eliminisalo Celtica".
Večeras može biti prekretnica. Do vas na terenu je da li ćete biti naši heroji, u kojem će pravcu otići vaše karijere, da li će vas na Koševu i dalje pratiti 1.500 bolesnika ili će se taj broj naprasno povećati. Nekad ljut k'o puška radi tebe, nekad najsretniji na dunjaluku, a sve što sam uvijek tražio i očekivao je bespoštedna borba, izgaranje za najljepši dres i srce na terenu. Neka bude što biti mora, moja su evropska očekivanja svakako premašena prošlogodišnjim remijem u Italiji, kao i već izborenim 3. pretkolom Evropa lige, jedino što želim je da sa Koševa odem ponosan jer sam vidio kako je 11 lavova svih 90 minuta režalo na uglađene i umišljene Škote.
Pokažite im da nije "je**ni" Glasgow, nego "je**no" Sarajevo! Samo borba, a meni je svejedno, bit ću tu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Krupe, Atalante, Celtica ili Zarije.
I neka te, drago moje Sarajevo, ne zbune svi ti nepoznati sezonski navijači, koji će ti možda i psovati nakon 15 minuta igre.
Ne brini, oni odoše, mi ostajemo.
Ubit će ih Husref k'o zeca!
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 08 jul 2019, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još manje od 24h jbt 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajmo zagrijava sutra prije tekme hahah???
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako sam se trznuo sad.. Gledam story s treninga i vidim broj 23 čini mi se, pojma nemam ko je, kontam da nije neki novi stigao, kad ono Letić zabradatio ebo sebe. 
I ja sam danas obavio građansku dužnost, četiri zapada su legla i nova maja. Idemooo hajc
Ne zamjerite mi previše ovoliku euforiju, pošto se napalim jer idem samo na ove evropske utakmice pa poželim. Ako budu tri komada za pola sata, ja odo u 32 minuti.
I ja sam danas obavio građansku dužnost, četiri zapada su legla i nova maja. Idemooo hajc
Ne zamjerite mi previše ovoliku euforiju, pošto se napalim jer idem samo na ove evropske utakmice pa poželim. Ako budu tri komada za pola sata, ja odo u 32 minuti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Radno je i kod momaka sa sjeverne tribineskoroalen je napisao/la:Nešto sumnjam da će ikako bit koreografija...FoSte95 je napisao/la:kakvu li horde koreografiju na sjeveru spremaju![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da sutra budemo TIM,da hrabro odigramo, da svako radi svoj posao i naravno da daju 200 % a neki extra rezultat je tesko ocekivati, mada se znaju desiti iznenadenja u ovakvim utakmicama. Ovo nam je jedinstvena prilika da igramo s timom iz vrha nogometa tako da je se bitno dostojanstveno predstaviti, bez straha i pardona.
Sretno nam.
Sretno nam.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na videu treninga vidi se da ide koreografija i to preko cijelog sjevera 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Gumistucna
- Kontakt:
ljudi .svaka cast celticu,bivsi prvak evrope i to , al nije to vise druzina s Larsonom, Hartsonom i ostalim, pa sjetite se da su izgubili od ekipe iz gibraltara, pa su ih unistavali artmedia bratislava,legia cini mi se , u ovom im sastavu jedini Grifiths ima neki renome (dao 2 golcine engleskoj i po 40 u SPL ) a i on nije sav svoj evo godinu, uz dobar pristup i zajednistvo, moze Sarajevo do pobjede 
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Oko sokolovomiky_hz je napisao/la:Radno je i kod momaka sa sjeverne tribineskoroalen je napisao/la: Nešto sumnjam da će ikako bit koreografija...![]()

FK Sarajevo
-
johntravolta123
- Kontakt:
Idemo se sutra porokat pa sta bude...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Naknadno stavljeni na spisak Šerbečić i Mustafić.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ta' ti Lennone znas"Težak je put do grupne faze Lige prvaka. Mogli smo proći i bolje u žrijebu jer je Sarajevo jaka ekipa. Njihovi igrači su snažni, igraju čvrsto. Imaju dobre bekove, posebno Hebibovića koji je izuzetno opasan igrač i igra odlično u napadu. Ahmetović nam može napraviti probleme. Jak je i trebamo obratiti pažnju na njega. Dobri su iz prekida i znamo da nas očekuje teška utakmica. Znamo da nas očekuje napeta atmosfera na Koševu", rekao je Lennon.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Samo da i sutra bude ovakva veče 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.