FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ok je da nema dostupnih krila, al kako sebi dopustiti da odu dva krila, što je još gore to se znalo prošle godine, i da na kraju nemaš koga dovesti. Bahatost, cigančenje, ništa drugo.
Ma Werner je pomenut u fazonu "bolje kokoš nego napuhana kokoš"
.
Znam da je tržište loše, ali samim tim se ne mora ni zalijetati sa tolikim novcem. Ako ćeš već širinu uz Comana i Gnabrya, onda radije recimo Everton, odigrao je solidno Copu. Ili Neres. Ma može i Višća da @sljivi želju ispunimo.
Znam da je tržište loše, ali samim tim se ne mora ni zalijetati sa tolikim novcem. Ako ćeš već širinu uz Comana i Gnabrya, onda radije recimo Everton, odigrao je solidno Copu. Ili Neres. Ma može i Višća da @sljivi želju ispunimo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kad jablanički konobar može biti SD odnosno glavna osoba koja drži struku u šakama, može i ovaj krilo.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma može i Višća da @sljivi želju ispunimo.
Posljednje spekulacije se ticu Evertona (medjutim navodno eto kao Milan bacio 40 mil € (sto je zaista prejeftino za igraca kakav je on), on je nesto poput Coste, ali iskreno meni je Costa bio respektabilan dok je bio kod nas, poslije je poceo da pljuje...btw Paulo Sergio ga preporucio ), Undera (onaj mali iz Rome, nije los, ali nije ni igrac od 60 + mil €, realno, da mogu birati prije bi Pepea uzeo za slicne pare), i posljednji za danas je Benjamin Henrichs (neki mali Svabo, 22 godine, povisok za beka, kao igrao u Bayeru nekad...)
Prema nekim informacijama, sto se tice Sanea, kaze kako bi on zelio da ide u BM ali pod jednim uslovom, a to je da se gradi Bayern oko njega kao sto je sada to slucaj sa Lewatom.
Stvar oko Odoia je zavrsena, navodno je Lampard rekao da racuna na njega u buducnosti sto znaci da bi trebao uskoro potpisati novi ugovor.
Brazzo jos u fazonu :" Sefe, je.be me Powerpoint, izbacuje mi Invalid Product Key, sta da radim ?"
Uli :" Brazzo, nicht sikirati se, ja sam ucio Engleski kroz srednju i osnovnu, kljuc je u mom radnom stolu, sve ce biti rijeseno! Samo ovaj put zelim da ona slova kao silaze prema dole i potrudi se da bude bombasticno, manje texta vise slika !!!"
Prema nekim informacijama, sto se tice Sanea, kaze kako bi on zelio da ide u BM ali pod jednim uslovom, a to je da se gradi Bayern oko njega kao sto je sada to slucaj sa Lewatom.
Stvar oko Odoia je zavrsena, navodno je Lampard rekao da racuna na njega u buducnosti sto znaci da bi trebao uskoro potpisati novi ugovor.
Brazzo jos u fazonu :" Sefe, je.be me Powerpoint, izbacuje mi Invalid Product Key, sta da radim ?"
Uli :" Brazzo, nicht sikirati se, ja sam ucio Engleski kroz srednju i osnovnu, kljuc je u mom radnom stolu, sve ce biti rijeseno! Samo ovaj put zelim da ona slova kao silaze prema dole i potrudi se da bude bombasticno, manje texta vise slika !!!"
-
schickeria
- Kontakt:
Doci ce sane, vec je to dogovoreno
Lako moguce da dovedemo i rebica jer moze odigrati oba krila a i u spici odmjeniti lewu.
Henriks je bio jako dobar na euru u21, fizicki je mocan, brz, moze igrati i lijevo i desno tako da se Lucas sule i Pavard mogu koncentrirati na borbu za stopersku poziciju
Lako moguce da dovedemo i rebica jer moze odigrati oba krila a i u spici odmjeniti lewu.
Henriks je bio jako dobar na euru u21, fizicki je mocan, brz, moze igrati i lijevo i desno tako da se Lucas sule i Pavard mogu koncentrirati na borbu za stopersku poziciju
Ti si mi nesto optimistican al kad kazes nesto skoro uvijek pogodis, nadam se i ovaj put da cesschickeria je napisao/la:Doci ce sane, vec je to dogovoreno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Heinriks je dobar sigurno igra i likevog i desnog beka i negov dolazak.bi definiyivno znacio da pavard igra stopera onda ...a boateng i definitivno ide....
Mislim da bi ova sedmica trebala mnogo toga da rjesi citam intervju rumenigea kaze cekaju da krene taj dominoefekt transfera nekako mi po tom dodje ako sam razumio da cekaju da Neimar predje u barsu pa da krenu po dembelea...jer nevidim koga bi city doveo pa da onda oni idu po sanea ...dok u barsi dolaze i neimar i grizman samim tim uz mesija coutinja dembele bi definitivno bio visak...mada sam ja vise za sanea....
Mislim da bi ova sedmica trebala mnogo toga da rjesi citam intervju rumenigea kaze cekaju da krene taj dominoefekt transfera nekako mi po tom dodje ako sam razumio da cekaju da Neimar predje u barsu pa da krenu po dembelea...jer nevidim koga bi city doveo pa da onda oni idu po sanea ...dok u barsi dolaze i neimar i grizman samim tim uz mesija coutinja dembele bi definitivno bio visak...mada sam ja vise za sanea....
Mislim da je najizglednije da vam prvi idući potpis bude Henrichs (ako nije patka da ste ozbiljno zainteresirani), koji inače nije bio standardan ni u Monacu a sad su još nabavili i Aguilara, i mogu bit sretni da im platite i 25 milki koliko za njega navodno dajete (oni traže 35 što je van pameti).
Za Sanea pišu da navodno od vas traži garanciju ne samo da će igrati nego da će se vaša igra bazirat na njemu. Ako je to točno ja ne bih inzistirao na takvom igraču, pa da ima neznam kakve kvalitete.
Za Sanea pišu da navodno od vas traži garanciju ne samo da će igrati nego da će se vaša igra bazirat na njemu. Ako je to točno ja ne bih inzistirao na takvom igraču, pa da ima neznam kakve kvalitete.
Ja bi bas volio i wernera vec ovo ljeto mislim da nebi bio lose pojacanje a imali bi pokrivene sve tri napadacke pozicije s njim
I find your lack of faith disturbing.S-Y-L-A-R je napisao/la: Džaba, ja ga ne mirišem nikako već neko vrijeme.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo kako se naša uprava ponaša frajerski i kulerski može samo neko ko ima samopouzdanje do nebesa i max kontrolu nad svojim poslom.
Rumenigeu mogu ljudi zamjerati šta hoće, svako ima svoj ukus, ali ko ima imalo pameti ne može Rumenigeu zažmiriti jedan vrhunski gospodski džentlmenski načitani pristup svakoj situaciji. On uvijek kaže dovoljno, ni malo ni puno, ali uvijek dovoljno, a njegovi govori su akademski, čovjek je akademik nema druge.
Evo sad Henriks nije bio u planu, ali su kao ljudi koji imaju sva dešavanja na radaru, i kao neko ko ništa ne prepušta sudbini i slučaju, pratili EP za mlade. Tu su vidjeli da ima nešto i evo bacili su se kao pravi predator na plijen. To je instinkt i kvalitet koji niko danas nema u sportskom menadžmentu. Instinnkt životinjskog predatora!
Rumenigeu mogu ljudi zamjerati šta hoće, svako ima svoj ukus, ali ko ima imalo pameti ne može Rumenigeu zažmiriti jedan vrhunski gospodski džentlmenski načitani pristup svakoj situaciji. On uvijek kaže dovoljno, ni malo ni puno, ali uvijek dovoljno, a njegovi govori su akademski, čovjek je akademik nema druge.
Evo sad Henriks nije bio u planu, ali su kao ljudi koji imaju sva dešavanja na radaru, i kao neko ko ništa ne prepušta sudbini i slučaju, pratili EP za mlade. Tu su vidjeli da ima nešto i evo bacili su se kao pravi predator na plijen. To je instinkt i kvalitet koji niko danas nema u sportskom menadžmentu. Instinnkt životinjskog predatora!
Saurman je napisao/la:I find your lack of faith disturbing.S-Y-L-A-R je napisao/la: Džaba, ja ga ne mirišem nikako već neko vrijeme.
Evo, i ove vijesti kako traži da bude centerpiece me tjeraju na povraćanje. Na osnovu čega? Šta je on to ostvario da baca takve zahtjeve? Što dalje od Minhena mu kuća bila.
41.21.1.
Fakt, rekao bi čovjek to neka igračina, ima 30+ golova i sam da je osvojio jedno 5 pehara, a ono hobla klupu Sterlingu. Da nije "Švabo" ne bi ga Haso ni na YT pogledo a kamo li kupio za 80+ mil.
-
schickeria
- Kontakt:
Dembele ce u psg kao dio trampe za neymara
- farinelli123
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa imas lava, tolissoa i mullera. biraj.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hajd nekako i mogu zažmiriti na Lava i Tolisa al Miler? Kreativac je i desetka kao i ja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa pito je ko ce ga mijenjati. nisam rekao da je kreativan. mozda i ne treba takav sad. ne znamo koji sistem ce se igrati next sezone; mozda 343/352 pa ne bude potreban kreativac ala James.
oko ovih priprema u usa - jel moguce da niko iz omladinskog pogona nije na spisku za pripreme? 17 igraca ukupno, sa Arpom, Sanchesom na listi, izmedju ostalih.
oko ovih priprema u usa - jel moguce da niko iz omladinskog pogona nije na spisku za pripreme? 17 igraca ukupno, sa Arpom, Sanchesom na listi, izmedju ostalih.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Slažem se, onda sve dolazi od trenera, ako nađe sistem i igru, onda nema problema, a ako i pokaže zrno neznanja i ne kompletira igru otići ćemo u pizdumaterinu - on će dobiti otkaz, a mi još jednu izgubljenu godinu, i opet nagurivanje sa novim trenerom. Prema svemu ovome od prošle godine, da li stvarno smatraš da naš trener nešto aman zna i da je spreman za takvog zadatka da napravi Kloppovu ili recimo Juppovu igru?
Ja, iskreno, ne vidim, ne vidim ni trunku toga, vidim samo da je potrefio sistem koji su igrači igrali prije, i, kasnije, nije puno rotirao i tako gubio ritam (koji ne bi znao vratiti, i nije, onda u decembru kad je bio haos u ekipi), ali za cijenu da su neki igrači već počeli posustajati, Lewa prvi. I da smo otišli dalje u LP vjerujem da bi i manje titula osvojili nego što jesmo.
Ja, iskreno, ne vidim, ne vidim ni trunku toga, vidim samo da je potrefio sistem koji su igrači igrali prije, i, kasnije, nije puno rotirao i tako gubio ritam (koji ne bi znao vratiti, i nije, onda u decembru kad je bio haos u ekipi), ali za cijenu da su neki igrači već počeli posustajati, Lewa prvi. I da smo otišli dalje u LP vjerujem da bi i manje titula osvojili nego što jesmo.
Havertz.farinelli123 je napisao/la:Ko je zamena (nikad prežaljenom) Jamesu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.