FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne spavam , ne spavam , ne spavam ..... Za Sampione E(u)vrope cijele , za BORDOBIJELE , za BORDOBIJELE
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne znam jesam li jedini, oprostite ako sam, ali nemam taj osjecaj da je sutra neka prevazna utakmica. Nema te neke euforije. To me raduje jer ocekivanja nemam apsolutno nikakvih, ne razmisljam o sastavu itd., a to me raduje jer se sutra mogu samo dobar vratiti s tekme, nikako loš.
Uglavnom ostalima da ne kvarim euforiju i pozitivu, da takvi ako Bog da ostanete i poslije tekme zajedno sa mnom.
Uglavnom ostalima da ne kvarim euforiju i pozitivu, da takvi ako Bog da ostanete i poslije tekme zajedno sa mnom.
JURIŠ
Svaka noc prije ovakvih evropskih podocnjaci do poda... Bolesnici.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma vidi, ja sam više naložen zbog ove atmosfere, kad vidim u fan shopu raju, zbog tog hypea itd. To je lijepo vidjeti i zbog tog sam najviše nabrijan, naravno i zbog dolaska velikana i atmosfere na stadionu.midzuka je napisao/la:Ne znam jesam li jedini, oprostite ako sam, ali nemam taj osjecaj da je sutra neka prevazna utakmica. Nema te neke euforije. To me raduje jer ocekivanja nemam apsolutno nikakvih, ne razmisljam o sastavu itd., a to me raduje jer se sutra mogu samo dobar vratiti s tekme, nikako loš.
Pričao sam već da nam je takav mentalitet da se odmah prepadnemo i predamo, ono Celtic je pa me boli qurac. To nikad ne valja i treba se boriti do zadnje sekunde, pa šta bude, bude. Imamo male šanse, ali danas u fudbalu nikad ne znaš i svako svakog može dobiti. Za to treba 150% truda i zalaganja, mudre igre, spreme i sreće.
Ja nemam nikakva očekivanja, jer vazda kad nešto previše očekujem, samo bude pljuska. Ali, opet se potajno nadam nekom velikom iznenađenju, ali opet s druge strane nešto previše i ne vjerujem. Tako da, samo neka oni pokažu volju, borbu i agresivnost, ja ću biti i više nego zadovoljan. Mi svakako ništa ne gubimo, idemo u EL.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma jok buraz, treca smjena... Jedva cekam, a malo odspavati pa u Sarajevo.nele-BHF je napisao/la:Može li se zaspat'?
Ne bih da pametujem, i da tako bilo ko shvati niti da namecem misljenje.AlfredNobel je napisao/la:Ma vidi, ja sam više naložen zbog ove atmosfere, kad vidim u fan shopu raju, zbog tog hypea itd. To je lijepo vidjeti i zbog tog sam najviše nabrijan, naravno i zbog dolaska velikana i atmosfere na stadionu.midzuka je napisao/la:Ne znam jesam li jedini, oprostite ako sam, ali nemam taj osjecaj da je sutra neka prevazna utakmica. Nema te neke euforije. To me raduje jer ocekivanja nemam apsolutno nikakvih, ne razmisljam o sastavu itd., a to me raduje jer se sutra mogu samo dobar vratiti s tekme, nikako loš.
Pričao sam već da nam je takav mentalitet da se odmah prepadnemo i predamo, ono Celtic je pa me boli qurac. To nikad ne valja i treba se boriti do zadnje sekunde, pa šta bude, bude. Imamo male šanse, ali danas u fudbalu nikad ne znaš i svako svakog može dobiti. Za to treba 150% truda i zalaganja, mudre igre, spreme i sreće.
Ja nemam nikakva očekivanja, jer vazda kad nešto previše očekujem, samo bude pljuska. Ali, opet se potajno nadam nekom velikom iznenađenju, ali opet s druge strane nešto previše i ne vjerujem. Tako da, samo neka oni pokažu volju, borbu i agresivnost, ja ću biti i više nego zadovoljan. Mi svakako ništa ne gubimo, idemo u EL.
Ali, meni apsolutno svejedno koliko je raje u fan shopu, koliko su majica kupili, dolaze sutra zbog Celtica i to je tuzna istina. Kupljene majice ce odloziti po strani, sljedeca tekma im je slavljenicka na kraju sezone, eventualno neki novi Celtic, a manji broj njih derbi. Svi su pokazali i dokazali sta im znaci Sarajevo u najboljoj sezoni ikad u postojanju kluba koliko su (ne) dolazili na stadion. Meni bi hajc bio da sutra dolazi neki maltanski prvak i da bude 8 milja ljudi i da dobijemo nekom sigurnom razlikom nego ovo danas.
Opet da ne kvarim euforiju, samo naprijed, navijajmo i pravimo atmosferu kako god bude išla tekma, naš voljeni klub to zasluzuje.
JURIŠ
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ma je.bat cemo im majke sutra!
Hajdee Saraj’voooo!
Hajdee Saraj’voooo!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
ajdohordas
- Kontakt:
Da je docekat samo onih prvih deset minuta da vidim kakvi smo, mogu li se nadati nečemu.
Ne bojim se Celtica sekunde, Atalanta i Borussia su bile ekipe top topova pa smo bili bara bara sa njima. Bar u prvoj tekmi. Znaci da mozemo.
Danas je sve do nas, pogledaj nas Bože i ti malo
Ne bojim se Celtica sekunde, Atalanta i Borussia su bile ekipe top topova pa smo bili bara bara sa njima. Bar u prvoj tekmi. Znaci da mozemo.
Danas je sve do nas, pogledaj nas Bože i ti malo
Kovacevic
Sabanovic lazic serbecic hodzic
Krle oremus
Hebibovic rahmanovic tatar
Ahmet
Ovako sutra ide.
Sabanovic lazic serbecic hodzic
Krle oremus
Hebibovic rahmanovic tatar
Ahmet
Ovako sutra ide.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ova cetvorka nazad ima da 'istuce' njihove ofanzivce. Nadam se da sudija nece crveni vaditi...
Ostalo i moze proci, ocekivao sam Kurdica na DM. Opet nije to igrao na pripremama pa i kontam zasto ga nema.
PS. Jel Mustafic tako opao da tek naknadno na spisak ulazi...
Ostalo i moze proci, ocekivao sam Kurdica na DM. Opet nije to igrao na pripremama pa i kontam zasto ga nema.
PS. Jel Mustafic tako opao da tek naknadno na spisak ulazi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo na Faktoru napisali da imamo najviše uposlenika u ligi.
https://fa.ktor.ba/vijest/da-li-premije ... mbru/42940
@midzuka
I tu ima istine, ali šta ćeš. Izgubila se ta navika odlazaka na utakmice, ljudi prije ostaju gledati Zvezde Granda i takve seljakluke. Mentalitet je teško promijeniti, pogotovo u ovoj zatucanoj sredini kakav je Balkan.
https://fa.ktor.ba/vijest/da-li-premije ... mbru/42940
@midzuka
I tu ima istine, ali šta ćeš. Izgubila se ta navika odlazaka na utakmice, ljudi prije ostaju gledati Zvezde Granda i takve seljakluke. Mentalitet je teško promijeniti, pogotovo u ovoj zatucanoj sredini kakav je Balkan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
U pm...hocel bit 1:0 il 2:0... 
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kad smo izvukli Celtic prva tekma koja mi je naumpala bila je ona s FC PETRZALKA...jucer i jutros opet samo ona na umu...sto rece jedan ni nakon 2:0, 3:0 nisi siguran ni 20% da ces proci... 
Njima je bilo dovoljno tek 5:0 jer su u revansu u Skotskoj izgubili 4:0. Taj rezultat je tada bio senzacionalan i zbog toga se iskljucivo sjecam imena kluba.
Protiv Celtica se definitivno moze igrati za razliku od Atalante koja uz Napoli unazad nekoliko godina igra najljepsi nogomet...prosle sezone imali najefikasniji napad u ligi.
Sretno danas i do historijske pobjede akoBogda.
Njima je bilo dovoljno tek 5:0 jer su u revansu u Skotskoj izgubili 4:0. Taj rezultat je tada bio senzacionalan i zbog toga se iskljucivo sjecam imena kluba.
Protiv Celtica se definitivno moze igrati za razliku od Atalante koja uz Napoli unazad nekoliko godina igra najljepsi nogomet...prosle sezone imali najefikasniji napad u ligi.
Sretno danas i do historijske pobjede akoBogda.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
14h ostalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vala je i dobro što je malo svježiji dan,biće bolja atmosfera nego po onoj sparini.
ISTINA ZA VEDRANA!
A sta je Krle?SarajevoJeBordo je napisao/la:On je krilo, koliko je i zadnji vezni. Izgovorim rečenicu: "Krste ima sigurno mjesto na krilu, za drugo se bore Tatar i Milanović." Ovo jednostavno zvuči kao skrivena kamera i Hadžialagić.Laznjak je napisao/la:Ko vam kaze da je Krle zadnji vezni? On je krilo. Jedino se dvoumi oko Tatara i Milanovica. Znaci Kovacevic, Hebibovic, Lazic, Serbecic, Hodzic, Gavric, Rahmanovic, Velkoski, Milanovic (Tatar), Ahmetovic
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordobijeli
- Kontakt:
i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.