FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj go, Saraj'vo nama vise ne treba ooooooooooo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
SS, CF i nikad ništa više od toga. Nikakve krilne pozicije, a kamoli ga ostavljati kao posljednjeg čovjeka ispred odbrane. Dakle iza Ahmeta, ako već mora kapiten igrati, tada Rahman ispašta i ostaje na klupi i tjt. Ne možemo izmišljati pozicije igračima samo da bi igrali.Laznjak je napisao/la:A sta je Krle?SarajevoJeBordo je napisao/la:On je krilo, koliko je i zadnji vezni. Izgovorim rečenicu: "Krste ima sigurno mjesto na krilu, za drugo se bore Tatar i Milanović." Ovo jednostavno zvuči kao skrivena kamera i Hadžialagić.Laznjak je napisao/la:Ko vam kaze da je Krle zadnji vezni? On je krilo. Jedino se dvoumi oko Tatara i Milanovica. Znaci Kovacevic, Hebibovic, Lazic, Serbecic, Hodzic, Gavric, Rahmanovic, Velkoski, Milanovic (Tatar), Ahmetovic
niđe veze Krste najspremniji igrač ekipe(skoro 90 minuta odigro zadnju), Tatar može počet sa bocom kisika pod pazuhom jedino...ovi trče ba...joker90 je napisao/la:Da je kako početi sa Krletom na klupi, a Tatar i Milanović po krilima. Krle da uleti tamo oko 65-70min. Pusti snovi..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako sam Krle kaze da mu odgovara lijevo, od kud vama to?
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- egocentrik
- Kontakt:
Danas im cjepamo suknjice ima da se gologuzi vrate kuci
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ShofaII je napisao/la:Danas im cjepamo suknjice ima da se gologuzi vrate kuci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:ShofaII je napisao/la:Danas im cjepamo suknjice ima da se gologuzi vrate kuci![]()
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Zašto je Tatar nespreman(ako je nespreman)?Denchi je napisao/la:niđe veze Krste najspremniji igrač ekipe(skoro 90 minuta odigro zadnju), Tatar može počet sa bocom kisika pod pazuhom jedino...ovi trče ba...joker90 je napisao/la:Da je kako početi sa Krletom na klupi, a Tatar i Milanović po krilima. Krle da uleti tamo oko 65-70min. Pusti snovi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uzivajmo danas svi skupa.Nije ovo tekma za srkleta. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pojma nemam. možda što je sa 23 prvi put radio profi pripreme? ili nikad nije trčao ovoliko u životujoker90 je napisao/la:Zašto je Tatar nespreman(ako je nespreman)?Denchi je napisao/la:niđe veze Krste najspremniji igrač ekipe(skoro 90 minuta odigro zadnju), Tatar može počet sa bocom kisika pod pazuhom jedino...ovi trče ba...joker90 je napisao/la:Da je kako početi sa Krletom na klupi, a Tatar i Milanović po krilima. Krle da uleti tamo oko 65-70min. Pusti snovi..
ali ako se Krste može adaptirat sa 31.god trebalo bi da i ovaj može...
i nakon zimskih priprema je Tatar bio tanak, srećom zna gol zabit i bez toga...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 jul 2019, 07:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A i ako ispadnes
Nece ostat nevjera
Ja te volim Sarajevo
Cut ce se sa sjevera
Nece ostat nevjera
Ja te volim Sarajevo
Cut ce se sa sjevera
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jutro Bordo nacio.
Gledam već na fb istok se prodaje po 20 km.Hajmo danas i zapad pokupovati.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel radi ko prenos...ne upratih....hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
moj uzor-S.G je napisao/la:Padaj mamu ti yebem
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A zapad 12/15 KM, nema smisla to kupovati po cvaju valaamypitar je napisao/la:Jutro Bordo nacio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MojaTV i to u HD-ustaragarda je napisao/la:Jel radi ko prenos...ne upratih....hvala unaprijed
MortemHz je napisao/la:A zapad 12/15 KM, nema smisla to kupovati po cvaju valaamypitar je napisao/la:Jutro Bordo nacio.
Ma ljudi imaju svoje tribine i meni je Istok sve.Samo za ne daj Bože bi promjenio tribinu.
Valjda se vodi tom logikom.A vidjećeš večeras Roma kako preprodaju istok.
1:0 (Ahmetovic, 19')
Sutra me citirajte!
Sutra me citirajte!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 25 gostiju.