Jos nije naucio da se sudiji ne prigovara? Mislio sam da ce mu 4 utakmice suspenzije bit dovoljno da to zapamti. Ocito da nije.k_c je napisao/la:Sejo dobio crveni karton jer je prigovorio sudiji zbog kradje,nakon sto je sudija bukvalno pokrao Hofenhajm svirajuci nepostojeci faul u 94 minuti! i prvi zuti karton koji je dobio Salihovic bio je nepostojeci,zaista ne mogu vjerovati da se u Bundesligi tako lose sudi i da se na tako brutalan nacin moze jedna ekipa ostetiti,kao sto je to danas uradjeno Hofenhajmu!..
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma nije mu vala nista posebno prigovorio,iako je sudija svojom katastrofalnom odlukom razbjesnio sve igrace Hofenhajma! niko ne podnosi nepravdu,pa makar dobio 10 crvenih kartona...takodjer prvi zuti koji je dobio,nije zasluzio...igrac se u skoku odbio od njega i sudija mu daje zuti,nigdje veze..slusaj malo njemacke komentare,i svi kazu da je sudija brutalno ostetio Hofenhajm i da ce sudijaska komisija vjerovatno ponistiti crveni karton Salihovicu..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kod jedanaesterca za Borussiu, mogao je dobiti žuti karton(Stark ga je upozorio i pokazao na džep ukoliko nastavi, te mu je tada progledao kroz prste), a istini za volju, penal je bio čist k'o suza. Kada je dobio prvi žuti karton, mislim da ga je više dobio zbog reakcije navijača na njegovu defanzivnu akciju nekoliko sekundi prije. Dakle, nasrn'o je na Piščeka, ali tada nije ništa svirano, no već za nekih 10-ak sekundi Stark vadi žuti karton i pokazuje ga Seji(vjerovatno da ga malo smiri). Drugi žuti nisam ni vidio, da budem iskren, tako da isti ne mogu komentarisati. Sve u svemu, danas sam vidio jedan fenomenalan potez Seje(petom proigrao Weissa i tako se riješio 2 odbrambena igrača Dortmunda).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sa Sejom u timu, nasa reprezentacija ima da bude sigurno puno jaca. Sad imamo Lulica na lijevom boku i Medunjanina kao zadnjeg veznog, tako da ce Sejo imati vise prostotra da ide naprijed.
Jos samo jedna utakmica neigranja... Onda da ga zabije Rumuniji u Bukurestu.
- majestic24
- Kontakt:
E jes nam jaka repka...SerAlex je napisao/la:Sa Sejom u timu, nasa reprezentacija ima da bude sigurno puno jaca. Sad imamo Lulica na lijevom boku i Medunjanina kao zadnjeg veznog, tako da ce Sejo imati vise prostotra da ide naprijed.![]()
-Krilni igrac Lulic igra beka
-ofanzivni vezni ili poluspica Medunjanin igra zadnjeg veznog
-klasicni napadac Dzeko igra krilo
Jos samo nam fali da ovo uradi
-Dzeko da igra stopera (ovo bi bilo jako izvjesno da je Blaz Sliskovic na klupi)
-Spahic da igra ofanzivnog veznog
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:E jes nam jaka repka...SerAlex je napisao/la:Sa Sejom u timu, nasa reprezentacija ima da bude sigurno puno jaca. Sad imamo Lulica na lijevom boku i Medunjanina kao zadnjeg veznog, tako da ce Sejo imati vise prostotra da ide naprijed.![]()
-Krilni igrac Lulic igra beka
-ofanzivni vezni ili poluspica Medunjanin igra zadnjeg veznog
-klasicni napadac Dzeko igra krilo
Jos samo nam fali da ovo uradi
-Dzeko da igra stopera (ovo bi bilo jako izvjesno da je Blaz Sliskovic na klupi)
-Spahic da igra ofanzivnog veznog
Ja sam samo rekao jer se Medunjanin dobro snalazi na zadnjem veznom, iako mu je prirodna pozicija AMC. Senad Lulic nije svjetska klasa, ali boljeg nemamo. Dzeko treba da igra najisturenijeg, sad sto se rotira u igri s ostalim ofanzivnim igracima, to je dio taktike Susica.
bogami senad zabi gol jucer i te kakav...i ne samo to nego su jos 3-4 sanse stvorili preko njega...
Senad ?gruezi je napisao/la:bogami senad zabi gol jucer i te kakav...i ne samo to nego su jos 3-4 sanse stvorili preko njega...
Pogrijesio si temu jarane
sejad danas 5-6 sansi nastimao...najbolji na terenu...nemogui da vjerujem koliko se o ovom momku malo pise a po meni je najkompletniji igrac uz hasana kojeg smo dosad imali...
- moustapha
- Kontakt:
Ma normalno da je igracina....gruezi je napisao/la:sejad danas 5-6 sansi nastimao...najbolji na terenu...nemogui da vjerujem koliko se o ovom momku malo pise a po meni je najkompletniji igrac uz hasana kojeg smo dosad imali...
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da mi je samo da ga na jednu sedmicu posaljem u Bayern da pokaze kako se pucaju penali.
Steta sto nije igrao proslu utakmicu, imao bi jedan gol vise na kontu.
Steta sto nije igrao proslu utakmicu, imao bi jedan gol vise na kontu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ubjedjen sam da ce Salihovic na ljeto preci u Bayern,ili neki drugi veliki klub! covjek je igracina definitivno,i slazem se da se o njemu malo prica,vjerovatno zato sto nije imao pravo nastupa za reprezentaciju..
Sejo poput Rahimica u ''mirno''doba.najmanje se o njemu pisu hvalospjevi.A u svakoj ekipi vrijedi zlata.gruezi je napisao/la:sejad danas 5-6 sansi nastimao...najbolji na terenu...nemogui da vjerujem koliko se o ovom momku malo pise a po meni je najkompletniji igrac uz hasana kojeg smo dosad imali...
Prednost Saliha je sto ga zna krhnuti u gol.Pa se ponekad neko sjeti da napise koju.
Inace Hoffa je jaka ko' zemlja.Jos nema Simunica a Vedo,ibertsprger,Sigurdson sjede na klupi.
Sto znaci relativno i jaka im zamjena.A ne kao prosle sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sejo je izgleda u najboljoj formi od svih naših reprezentativaca. Eh, da nije bilo onog crvenog protiv Portugala...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- tH Mejtaši Sarajevo
- Kontakt:
...bili bi među 8 na svjetskom,ako ne i više...RiNo je napisao/la:Sejo je izgleda u najboljoj formi od svih naših reprezentativaca. Eh, da nije bilo onog crvenog protiv Portugala...
60 godina vjernosti.
Samo ti sanjaj o svijetskom prvenstvu, kažem da bi bolje gonili u ovim kvalifikacijama.tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:...bili bi među 8 na svjetskom,ako ne i više...RiNo je napisao/la:Sejo je izgleda u najboljoj formi od svih naših reprezentativaca. Eh, da nije bilo onog crvenog protiv Portugala...
100% sportski i krajnje opušten potpis
POTPISUJEM!gruezi je napisao/la:sejad danas 5-6 sansi nastimao...najbolji na terenu...nemogui da vjerujem koliko se o ovom momku malo pise a po meni je najkompletniji igrac uz hasana kojeg smo dosad imali...
Salihović i Ibišević na klupi.
Dabogda izgubili 5-0.
Vrijeme je da ovi momci bježe iz ovog kretenskog kluba.
Dabogda izgubili 5-0.
Vrijeme je da ovi momci bježe iz ovog kretenskog kluba.
Der Mann für die entscheidenden Tore.