FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zbog tih švercera će i ostat praznih stolica na svim tribinama. Jbt, ono dođe i preprodaje karte za stadion koji ima 34000 stolica. Pa iz inata mu ne bih kupio, radije bih sa Škotima sa juga gledao utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Istoka nema u regularnoj prodaji,nece ni biti.Puknut ce veceras jos par hiljada zapada,ima dosta raje sto ce doci a nisu uzeli karte.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma samo je bitno da zapada imamiky_hz je napisao/la:Istoka nema u regularnoj prodaji,nece ni biti.Puknut ce veceras jos par hiljada zapada,ima dosta raje sto ce doci a nisu uzeli karte.
Btw, juče je neko pitao jesu l' vraćene stolice na jug. Nisu vraćene. Iskreno, jako ružan detalj na stadionu. Sve i da su naši htjeli, ne bi mogli otvorit dio juga nama. Ne možeš goste stavit na beton, a ako ih staviš na stolice, dok kreiraš tampon zonu, ne ostaje ti ništa mjesta za naše navijače. Treba ono regulisat što prije.
Sretno divovi.
Blatim ligu, blatim FKS i klasicni sam dijasporac koji se samo lozi na repku. Al jbg desi mi se uvjek pred ove evropske tekme, da se nalozim ko budala i citav dan citam po internetu, visim po forumu protivnika, po nasem forumu itd
i sjetim se da sam rodjen par metara iza tog stadiona.
Postoji li mogucnost da se ta MojaTV naruci privremeno (dok su te utakmice) ili mi moze neko iz izkustva reci da li ce biti stream?
Blatim ligu, blatim FKS i klasicni sam dijasporac koji se samo lozi na repku. Al jbg desi mi se uvjek pred ove evropske tekme, da se nalozim ko budala i citav dan citam po internetu, visim po forumu protivnika, po nasem forumu itd
Postoji li mogucnost da se ta MojaTV naruci privremeno (dok su te utakmice) ili mi moze neko iz izkustva reci da li ce biti stream?
bit ce istok kod tapkarosa
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Al' fkt sto nisu te stolice vracene
Pozdrav ekipa. Ima li gdje legalno zapada kupiti? Moram punca voditi da vas skenirano za ligu
Sretno
Sretno
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sigurno je da će i tokom dana biti određenih razmišljanja i analiza, ali je sastav za sudar sa Celticom manje-više poznat.
Na golu je neprikosnoven Vladan Kovačević, stoperski par činit će Darko Laz8ić i Besim Šerbečić. Na bekovskim pozicijama svoje mejsto će zauzeti Halid Šabanović desno, odnosno Dušan Hodžić lijevo. S obzirom na to da su Selmir Pidro i Bojan Letić povrijeđeni, izbor Hodžića se nameće kao logičan. Na pozicijama zadnjih veznih zaigrat će Krste Velkoski i Mirko Oremuš, dok će ispred njih stajati slobodan Milanović, Amar Rahmanović i Anel Hebibović. U vrhu napada se nalazi Mersudin Ahmetović, čije je ime podvukao i trener Celtica Neil Lennon.
Na golu je neprikosnoven Vladan Kovačević, stoperski par činit će Darko Laz8ić i Besim Šerbečić. Na bekovskim pozicijama svoje mejsto će zauzeti Halid Šabanović desno, odnosno Dušan Hodžić lijevo. S obzirom na to da su Selmir Pidro i Bojan Letić povrijeđeni, izbor Hodžića se nameće kao logičan. Na pozicijama zadnjih veznih zaigrat će Krste Velkoski i Mirko Oremuš, dok će ispred njih stajati slobodan Milanović, Amar Rahmanović i Anel Hebibović. U vrhu napada se nalazi Mersudin Ahmetović, čije je ime podvukao i trener Celtica Neil Lennon.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
I jeste logicnije da Milanovic ima prednost ispred Tatara,kad cemo vec ganjati te kontre,bolji je Slobodan u tranziciji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Biće zapada pred stadionom 100%.samocelik je napisao/la:Pozdrav ekipa. Ima li gdje legalno zapada kupiti? Moram punca voditi da vas skenirano za ligu![]()
Sretno
Hvala.
Idemo hrabro
Ostaje zal samo za lijevim bekom i povrede Letica.benko21 je napisao/la:Sigurno je da će i tokom dana biti određenih razmišljanja i analiza, ali je sastav za sudar sa Celticom manje-više poznat.
Siguran sam da bi mogli napraviti vise problema nego sa hodzicem.
A o DMF da ne pricam
Al nema predaje.
Ja vjerujem da su nas oni podcijenili, i da ce im se to obiti od glavu.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 jul 2019, 09:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Zapada mora biti i na prodajnim mjestima oko stadiona odmah..samocelik je napisao/la:Pozdrav ekipa. Ima li gdje legalno zapada kupiti? Moram punca voditi da vas skenirano za ligu![]()
Sretno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne može se opisati tuga u očima i osmijesi sreće, koji u zavisnosti od onoga što se dešava na zelenom terenu istovremeno preplave vas i stotinu drugih ljudi oko vas. Na koji način se povežete s ljudima kojima ne znate ime, a znate ko su i kojima letite u zagrljaj kad se lopta zapetlja u protivničkoj mreži. Ništa o čovjeku ne znate, ali viđate ga svake druge subote na onom istom mjestu već godinama. I kad je Evropa i kad je titula i kad je pingvinima zima i kad se asfalt topi i kada pada i kada puše i kad Troglav s Regvarom odnosi bodove i kad igramo nikad lošije. E njima, tim ljudima, ova tekma je poklon, da nahrane dušu i podgriju nadu, za neki novi, budući san koji će se jednog dana ostvariti. Danas Celtic, a sutra što da ne i Milan, i Real, i Liverpool, Barcelona...
https://www.radio.sarajevo.ba/metromaha ... M9br7tSHvg
https://www.radio.sarajevo.ba/metromaha ... M9br7tSHvg
Bordo bijeli za život cijeli!!
Hodza veceras igra utakmicu zivota!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Skenira on za makedonce, sa kojim igramo u drugom kolusamocelik je napisao/la:Pozdrav ekipa. Ima li gdje legalno zapada kupiti? Moram punca voditi da vas skenirano za ligu![]()
Sretno
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj ... ga posao tek 10 sati...nikad docekat ko da godisnji cekam
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ovo bi bilo najbolje sto imamo trenutno.benko21 je napisao/la:Sigurno je da će i tokom dana biti određenih razmišljanja i analiza, ali je sastav za sudar sa Celticom manje-više poznat.
Nadam se da je ovaj sastav tacan.
Idemo jos malo...
U “Ibisu” igrači Sarajeva čekaju večerašnji meč. U hotelu ni “ptičjeg mlijeka” ne fali. Ne smetaju im ni “neugodni” gosti. U hotelu je u manja grupica navijača Celtica . Koji u hotel, zbog noćnog života ulaze dosta kasno, a pojavljuju se u hotelskom restoranu oko podneva. Nisu bučni. Naprotiv. Poštuju kućni red. Simpatično je vidjeti kako “celticovci” prave selfije s igračima Sarajeva, traže autogram, razmjene po koju u prolazu. Mersudin Ahmetović im je najzanimljiviji. Neki očito još mahmuran Škot pomislio je od Ahmetovića da je Zlatan Ibrahimović. Ništa mu nije bilo čudno što je Merso u opremi Sarajeva, što nije drzak poput Zlatana, Škot se pitao: “Otkud Ibrahimović u hotelu”, i povukao ostale navijače da se slikaju s napadačem Sarajeva i ljubimcem bordo navijača.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 16 gostiju.