miky_hz je napisao/la:U “Ibisu” igrači Sarajeva čekaju večerašnji meč. U hotelu ni “ptičjeg mlijeka” ne fali. Ne smetaju im ni “neugodni” gosti. U hotelu je u manja grupica navijača Celtica . Koji u hotel, zbog noćnog života ulaze dosta kasno, a pojavljuju se u hotelskom restoranu oko podneva. Nisu bučni. Naprotiv. Poštuju kućni red. Simpatično je vidjeti kako “celticovci” prave selfije s igračima Sarajeva, traže autogram, razmjene po koju u prolazu. Mersudin Ahmetović im je najzanimljiviji. Neki očito još mahmuran Škot pomislio je od Ahmetovića da je Zlatan Ibrahimović. Ništa mu nije bilo čudno što je Merso u opremi Sarajeva, što nije drzak poput Zlatana, Škot se pitao: “Otkud Ibrahimović u hotelu”, i povukao ostale navijače da se slikaju s napadačem Sarajeva i ljubimcem bordo navijača.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma ljudi su u raju. Piju pivu za funtu, dvije, jedu za 3-4 funte(ubiju se, za njih, male pare). Malo mamurluka, a dobar životbenko21 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:U “Ibisu” igrači Sarajeva čekaju večerašnji meč. U hotelu ni “ptičjeg mlijeka” ne fali. Ne smetaju im ni “neugodni” gosti. U hotelu je u manja grupica navijača Celtica . Koji u hotel, zbog noćnog života ulaze dosta kasno, a pojavljuju se u hotelskom restoranu oko podneva. Nisu bučni. Naprotiv. Poštuju kućni red. Simpatično je vidjeti kako “celticovci” prave selfije s igračima Sarajeva, traže autogram, razmjene po koju u prolazu. Mersudin Ahmetović im je najzanimljiviji. Neki očito još mahmuran Škot pomislio je od Ahmetovića da je Zlatan Ibrahimović. Ništa mu nije bilo čudno što je Merso u opremi Sarajeva, što nije drzak poput Zlatana, Škot se pitao: “Otkud Ibrahimović u hotelu”, i povukao ostale navijače da se slikaju s napadačem Sarajeva i ljubimcem bordo navijača.
![]()
![]()
-
Historicar
- Kontakt:
Velkoski zadnji vezni

- Disperadun
- Kontakt:
Pozdrav bordo porodico. Imam kartu istoka viška, pa ako kome treba da se proda po normalnoj cijeni da ne propadne. Nek se javi u DM ako ima iko
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Momci da li ce biti Stream? Nemam moju-tv a udaljen sam vise hiljada kilometara od grada gdje sam rodjen... a evo citajuci vase komentare, nalozili ste me maksimalno. Ne znam da li se zahvalit ili ne - minute prolaze kao sati sada 
Sjecam se prve utakmice FKS koju sam gledao uzivo, to je bilo protiv Leotara, dobili smo 3-0 - sezona poslje one gdje je Leotar cak osvojio.
Sjecam raznih noci ispred malog ekrana. Napamet znam rijeci komentatora "Mozemo mi dotuci Genk", i lob Muharemovica par sekundi poslje toga. Sjecam se i onog crnca iz Sparte koji nam je uvalio nekih 5 golova, Saidovog gola, blamaze protiv Kukesa, ma cak i onih utakmica protiv onog Marsasloxx ili kako su se vec zvali.
Sjecam se one Borussije i osjecaja tokom te utakmice,skakanje pred TV-om. "Jel 2-2, jel se ovo nosimo sa jednom od najjacih ekipa Bundeslige?"
Rezultat mi apsolutno nije bitan veceras. Samo nek dodam jos jednu noc medju ta sjecanja, meni dosta. Jedan momenat, mozda vodstvo, makar izgubili 1:10
poslje toga.
Sjecam se prve utakmice FKS koju sam gledao uzivo, to je bilo protiv Leotara, dobili smo 3-0 - sezona poslje one gdje je Leotar cak osvojio.
Sjecam raznih noci ispred malog ekrana. Napamet znam rijeci komentatora "Mozemo mi dotuci Genk", i lob Muharemovica par sekundi poslje toga. Sjecam se i onog crnca iz Sparte koji nam je uvalio nekih 5 golova, Saidovog gola, blamaze protiv Kukesa, ma cak i onih utakmica protiv onog Marsasloxx ili kako su se vec zvali.
Sjecam se one Borussije i osjecaja tokom te utakmice,skakanje pred TV-om. "Jel 2-2, jel se ovo nosimo sa jednom od najjacih ekipa Bundeslige?"
Rezultat mi apsolutno nije bitan veceras. Samo nek dodam jos jednu noc medju ta sjecanja, meni dosta. Jedan momenat, mozda vodstvo, makar izgubili 1:10
poslje toga.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Tekma ce da biti na kanalu Premier sports.Amarinho je napisao/la:Momci da li ce biti Stream? Nemam moju-tv a udaljen sam vise hiljada kilometara od grada gdje sam rodjen... a evo citajuci vase komentare, nalozili ste me maksimalno. Ne znam da li se zahvalit ili ne - minute prolaze kao sati sada
poslje toga.
Trazi taj kanal online prije ces nas nego mojatv.
Ili da platis bhtelecomu ovu tekmu.
A kako sam vidio na aplikaciji mobdro imaju ta dva premier sporta instaliraj i probaj.
Da pozdravim druga Fudu( nije ovaj sto ovdje pise al redovno cita)
Kaze Fudo kad je kupovao karte iza njega u redu Husref bio i kupovao katre. Nije htio preko reda iako su mu svi iz reda govorili da podje. Kaze kad je placao govori dobro prebroj nemoj da bude poslije da fali.
Steta sto iz kluba nisu napravili neki snimak jer se moglo to marketinški iskoristiti.
Kaze Fudo kad je kupovao karte iza njega u redu Husref bio i kupovao katre. Nije htio preko reda iako su mu svi iz reda govorili da podje. Kaze kad je placao govori dobro prebroj nemoj da bude poslije da fali.
Steta sto iz kluba nisu napravili neki snimak jer se moglo to marketinški iskoristiti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ima jos uvijek istoka u klubu, nije nestalo, ja sam maloprije isao.miky_hz je napisao/la:Istoka nema u regularnoj prodaji,nece ni biti.Puknut ce veceras jos par hiljada zapada,ima dosta raje sto ce doci a nisu uzeli karte.
Ako je tacan ovaj sastav gore, to je vjerovatno najjace sto moze izvesti veceras. Rahman je bolji od Velkoskog kao poluspic, pa se nadam da se kapiten malo defanzivniji biti.
Dostampavalo se, ima da budemo jedni na drugim.The Game je napisao/la:Ima jos uvijek istoka u klubu, nije nestalo, ja sam maloprije isao.miky_hz je napisao/la:Istoka nema u regularnoj prodaji,nece ni biti.Puknut ce veceras jos par hiljada zapada,ima dosta raje sto ce doci a nisu uzeli karte.
Ako je tacan ovaj sastav gore, to je vjerovatno najjace sto moze izvesti veceras. Rahman je bolji od Velkoskog kao poluspic, pa se nadam da se kapiten malo defanzivniji biti.
Još samo malo...

Amer Dupovac!
A ko ce se toga sjetit?? Nema Anele, sad nek se snalaze..ShofaII je napisao/la:Da pozdravim druga Fudu( nije ovaj sto ovdje pise al redovno cita)
Sve mi znamo.
Znaci vec da spremimo 20 milja eura kazne zbog neprohodnosti na tribini 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tatar je pravio propuh kroz protivnici odbrane pa i njega malo ufatioforgempp je napisao/la:Ne kontam kako može biti najjači sastav, a nema Tatara!?
Ulazi Tatar sa klupe umjesto kapitena na svjezinu da ih dotucemo u drugom poluvremenu. A mozda i umjesto Hebiba da ovaj dozivi ovacije nakon hatticka veceras.
Pocjepacemo ih veceras da ce im parola biti "nikad suknja uvjek gace"
@cookiech jbg valjda niko nije ocekivao to a steta bas bi to nalozilo raju dodatno
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Na ovim evropskim gledaju za koji ulaz imas kartu? Fali prijatelju za sina karta, za zapad A8.
Sve mi znamo.
Koliko se ja sjecam, do sada se nije gledalo to. Ako grijesim, neka me neko ispravi.cookiech je napisao/la:Na ovim evropskim gledaju za koji ulaz imas kartu? Fali prijatelju za sina karta, za zapad A8.
Amer Dupovac!
Gledalo se, i to sigurno ima par godina. Dok sam išao na istok, sjecam se da sam morao pratiti ulaz na karti.Rahma je napisao/la:Koliko se ja sjecam, do sada se nije gledalo to. Ako grijesim, neka me neko ispravi.cookiech je napisao/la:Na ovim evropskim gledaju za koji ulaz imas kartu? Fali prijatelju za sina karta, za zapad A8.
Koliko se sjecam, vidio sam da ce za vlasnike sezonskih biti poseban ulaz?
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 09 jul 2019, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Po tim igracima u prvoj postavi nekako pametno bi jih bilo ovako rasporediti na terenu:
————————-Kovačević
Sabanovic — Lazic — Serbecic — Hodzic
—————————Oremus
Hebibovic - Velkoski - Rahmanovic - Milanovic
————————-Ahmetovic
————————-Kovačević
Sabanovic — Lazic — Serbecic — Hodzic
—————————Oremus
Hebibovic - Velkoski - Rahmanovic - Milanovic
————————-Ahmetovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja tek sad vidjeh da mi je dao sektor A1

8.min Oremus 27m od gola desne raslje...
Ustvari nece dat Krste nema veze.. Uglavnom bice 1:0tilo je napisao/la:8.min Oremus 27m od gola desne raslje...
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 13 gostiju.