FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Markovic mladi norveski reprezentativac.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ima li kakvih slika sa treninga. Totalni tajac na svim portalima. Šta je ovo? 

Zatvorili smo se prema svima. I neka smo 

Dzeno Osmanovic u Radnik Hadzici
-
- Kontakt:
Bogdanovic i Kosoric su bili dobar tandemBezideja je napisao/la:Otisao nam najbolji stoper? Pogledaj utakmice kakve smo primali golove kad je igrao taj najbolji stoper? De ba, sta mlatite praznu slamu, jel vi gledate željine utakmice bas me zanima? Mi dobrog stopera nemamo od vremena Bogicevic Vasilic, ostalo su sve mrtvaci jedan kroz jedan, Nego to uopce nije poenta...TMmanija2012 je napisao/la:Imamo tako dobre štopere da su nam davali golove qrtzomBezideja je napisao/la:Zanimaju me stvari tipa trebao nam je Graovac tad bi bili konkurenti? Ok, borben igrac, raja ga zagotivala i sve 5.
Nego kad je tako dobar da smo sad propali jer ga nismo doveli, pa me zanima sto nismo uzeli titulu s njim kad smo imali jos jaci sastav nego sad? Sta bi to on sad ucinio nesto wow i da je dosao?
Ne kontam plakanja neka, i sirenje percepcije da je on dosao, zamisli mi bi bili konkurenti. Jasta radi..
Mi s njim i bez njega uvijek cemo biti konkurenti u ovoj ligi!Još nam otisao najbolji štoper .. sad nastavi ubjedjivati raju da nam je odbrana tonBe
- lijevapolutka
- Kontakt:
Asim Zec na aparatimaCevap je napisao/la:Dzeno Osmanovic u Radnik Hadzici

moSa ljoŽe
Dokaz da je Mehic vec sada ispred njega. A mozda i Subasic.Cevap je napisao/la:Dzeno Osmanovic u Radnik Hadzici
Ma jes klinac eto Hadžića prepišaj hodalijevapolutka je napisao/la:Asim Zec na aparatimaCevap je napisao/la:Dzeno Osmanovic u Radnik Hadzici

Ja i irfo smo govorili da ga treba poslat negdje u neki klub 2.000 km vazdušne linije od Sarajeva.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To je to, trebalo ga je u Tesanj poslatOsim13 je napisao/la:Ma jes klinac eto Hadžića prepišaj hodalijevapolutka je napisao/la:Asim Zec na aparatimaCevap je napisao/la:Dzeno Osmanovic u Radnik Hadzici
Ja i irfo smo govorili da ga treba poslat negdje u neki klub 2.000 km vazdušne linije od Sarajeva.
jos ce 1-2 mladih u Radnik otici
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jesu, ali ne bolji od tadasnjih Vasilic Bogicevic koji su prekucali ligu realno.glavniurednik je napisao/la:
Bogdanovic i Kosoric su bili dobar tandem
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ma jes klinac eto Hadžića prepišaj hodalijevapolutka je napisao/la:Asim Zec na aparatimaCevap je napisao/la:Dzeno Osmanovic u Radnik Hadzici
Hahahahahaa ajjjj
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Mi njima par mladih,oni nama Dogana

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- lijevapolutka
- Kontakt:
mi njima par mladih, oni nama onog malog sto je extra talenatUBIPITAR je napisao/la:Mi njima par mladih,oni nama Dogana![]()
moSa ljoŽe
To je pod Redžepagićevom šapom!
MIGRANTI iz METROPOLE!
A zašto vi imate te igrače po društvenim mrežama,a pljujete ih po forumima?
Lajete li mu na profilu?
Kad ih vidite vani poslije 12,tjerate li kući,nasilno?
Lajete li mu na profilu?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Izvini, molim te. Necemo vise.UBIPITAR je napisao/la:A zašto vi imate te igrače po društvenim mrežama,a pljujete ih po forumima?
Lajete li mu na profilu?
Pljujemo ih ako kazemo da nisu dobro odigrali ili da ne znaju dovoljno za Zelju?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Moderator
- Kontakt:
Moze info za Elvir Duraković ?
Bek,lijevi?GracanicaAA je napisao/la:Moze info za Elvir Duraković ?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 14 gostiju.