Neinformisan sam,u mom selu nema struje TV-a interneta,nismo mi razvijeni kao listica.black hole je napisao/la:pogledaj malo ko je sve osvajo titule u zajedničkoj pl pa će ti biti jasno da red ne postoji informiraj se malo nemoj pisati koje kakve glupostiMegamon je napisao/la:Jesam ja rek'o da mozad Borac nije kvalitetan?
Red postoji i tacka
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
aaaa nmg vjerovat baaa travnika samo prodaju tekme ma fakat katastrofa ba ovim se moraju pozabavit institucije nase kuce fudbala baa ccccc pa sirokog uzmu 4 0 zelju uzmu mi ih jedva dobijemo na kosevu u 90 aaaa njih borac ubii daj ba smjesni su samo da se ova istraga protiv njih hoce zavrsit sto su namjestali meni se cini po Svicarskoj nek ide bagraa u drugu ligu pa nek prodajee.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakav redMegamon je napisao/la:Neinformisan sam,u mom selu nema struje TV-a interneta,nismo mi razvijeni kao listica.black hole je napisao/la:pogledaj malo ko je sve osvajo titule u zajedničkoj pl pa će ti biti jasno da red ne postoji informiraj se malo nemoj pisati koje kakve glupostiMegamon je napisao/la:Jesam ja rek'o da mozad Borac nije kvalitetan?
Red postoji i tacka
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Neki moraju da shvate da za titulu nema nacionalnog kljuca vec ko ima najvise love za podmazat neke tekme taj i uzima al zato ima nacionalnog kljuca za evropska takmicenja gdje moraju biti svi zastupljni i tu je kraj price 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Megamon
- Kontakt:
Ma da toliko su jaki da ih izbacuju drugoligasi u evropi 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Evropa ove godine Sarajevo,Siroki,Zeljo i Borac to i jesu najkvalitetnije ekipe!
Ti isti drugoligasi igraju evropa league !
Ponovo Borac dokazao da ima veoma kvalitetnu ekipu i pobjeda u Travniku koja je možda i titule vrijedna.
Iako su svi prognozirali pobjedu domaćih, uz poznatu frazu da Travnika kući ne bih ni Barselona dobila, Borac je to demantovao i pokazao kako je jak na gostovanjima ove sezone, šteta za primljen gol u finišu i prekida sjajne serije utakmica bez primljenog gola, a bolje da se to prekinulo u gostima i još uz pobjedu, nego kući.
A priče o nekom namještanju ili puštanju od strane Travnika nekih od vas su smješne, bez ikakvih argumenata i dokaza, sad kao ako su uzeli glat Željezničara i Širokog, moraju i nas, niđe veze. Ipak mi imamo najjaču odbranu u ligi, koja je sjajno uigrana. Sutra Borcu bi odgovarao remi Širokog ili Sarajeva ili pobjeda Širokog.
BORAC DOMINIRA!
Iako su svi prognozirali pobjedu domaćih, uz poznatu frazu da Travnika kući ne bih ni Barselona dobila, Borac je to demantovao i pokazao kako je jak na gostovanjima ove sezone, šteta za primljen gol u finišu i prekida sjajne serije utakmica bez primljenog gola, a bolje da se to prekinulo u gostima i još uz pobjedu, nego kući.
A priče o nekom namještanju ili puštanju od strane Travnika nekih od vas su smješne, bez ikakvih argumenata i dokaza, sad kao ako su uzeli glat Željezničara i Širokog, moraju i nas, niđe veze. Ipak mi imamo najjaču odbranu u ligi, koja je sjajno uigrana. Sutra Borcu bi odgovarao remi Širokog ili Sarajeva ili pobjeda Širokog.
BORAC DOMINIRA!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Samo nebi ovo bilo cudno da niste vi tu istu frazu spominjali do juce (uprava ,trener i igraci do juce kukali sarajevska kuhinja pa sta sad bi onda) i sad uzeli pa okrenuli plocunasborik je napisao/la:Ponovo Borac dokazao da ima veoma kvalitetnu ekipu i pobjeda u Travniku koja je možda i titule vrijedna.
BORAC DOMINIRA!
sirokog su uzeli glat , nas nisu osim ako je 2-1 glat pobjedanasborik je napisao/la:Ponovo Borac dokazao da ima veoma kvalitetnu ekipu i pobjeda u Travniku koja je možda i titule vrijedna.
BORAC DOMINIRA!
To bi bilo to ako uefa ne spuca suspenziju i za savez i za klubove onda ce biti masi usimabakacar je napisao/la:Evropa ove godine Sarajevo,Siroki,Zeljo i Borac to i jesu najkvalitetnije ekipe!
Ta kuhinja je dobro poznataadnanhz je napisao/la:Samo nebi ovo bilo cudno da niste vi tu istu frazu spominjali do juce (uprava ,trener i igraci do juce kukali sarajevska kuhinja pa sta sad bi onda) i sad uzeli pa okrenuli plocunasborik je napisao/la:Ponovo Borac dokazao da ima veoma kvalitetnu ekipu i pobjeda u Travniku koja je možda i titule vrijedna.
BORAC DOMINIRA!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- forza_juve
- Kontakt:
JA sam iz Travnika a navijac sam Sarajeva Travnik nije nastimao ne moze svaku pobijediti jednu kiksa odmah stima ko je kriv sarajevu sto nije pobijedilo borca mozda je Sarajevo naimalo,j....e odmah paljba po nekom klubu ako izgubi tekmu na svom terenu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ovi pitanje sam ti postavio na temi "Travnik"forza_juve je napisao/la:JA sam iz Travnika a navijac sam Sarajeva Travnik nije nastimao ne moze svaku pobijediti jednu kiksa odmah stima ko je kriv sarajevu sto nije pobijedilo borca mozda je Sarajevo naimalo,j....e odmah paljba po nekom klubu ako izgubi tekmu na svom terenu
nikad_izvini je napisao/la:
Jel Travnik igrao "grubo" ili normalno. Koliko su igrači Travnika dobili žutih kartona. To me zanimaPonavljam, nije do Borca do Travnika je.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ovo ništa ne znači...Borac je previše bodova kuci prosuo...
taman i da bude jesenski prvak moze netko treći opet biti na kraju prvak...
dokaz za to je Široki iz prošle sezone..
taman i da bude jesenski prvak moze netko treći opet biti na kraju prvak...
dokaz za to je Široki iz prošle sezone..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sve mi je rekao sa boldiranom rečenicom. Ništa više mi ne treba
forza_juve je napisao/la:
Da budemo ralni kod rezultata 0:0 travnik je imao par dobrih prilika da povede golman branio a isto tako borac je imao sansi da razbije travnika zahvaljujuci golmanu nisu a sto se tice grube igre nije bila kako zna biti al nije nastimano ja bih volio da je dobio travnik al nije
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
jesi naša uspoređivati Njemačku i našu ligu....elSaik je napisao/la:Jesi i ti gigant, pogledaj u Europi skorove timova i odnose osvojenih bodova kući i u gostima. PSG prije koju godinu nije meda mogao kod kuće, a najbolji gost bio, pa šta? Dešava se. Borcu očito bolje ide kad treba da se brani i udara kontre, nego kad treba on biti taj koji ima inicijativu.
edit: Bayer Leverkusen; kući: 1-2-2, u gostima: 4-1-0.
Željezničar, recimo, da je iskoristio svoje brojne prilike, znači da ima čovjeka koji kad se nađe u 1000% šansi postigne gol, imao bi sigurno nekih 6-7 bodova više sa gostovanja. Borac očito ima i zato su tu gdje jesu.
- forza_juve
- Kontakt:
a evo ja cu ti rec uzeo je lovu i prodao i sta sada zeljo g moze dojit lagani klosari davali leotaru kada je travnik ispo iz lige et ako mislis da je nastimano neka bude takonikad_izvini je napisao/la:Sve mi je rekao sa boldiranom rečenicom. Ništa više mi ne treba![]()
forza_juve je napisao/la:
Da budemo ralni kod rezultata 0:0 travnik je imao par dobrih prilika da povede golman branio a isto tako borac je imao sansi da razbije travnika zahvaljujuci golmanu nisu a sto se tice grube igre nije bila kako zna biti al nije nastimano ja bih volio da je dobio travnik al nije
❤️1946❤️
Dabar je napisao/la:jesi naša uspoređivati Njemačku i našu ligu....elSaik je napisao/la:Jesi i ti gigant, pogledaj u Europi skorove timova i odnose osvojenih bodova kući i u gostima. PSG prije koju godinu nije meda mogao kod kuće, a najbolji gost bio, pa šta? Dešava se. Borcu očito bolje ide kad treba da se brani i udara kontre, nego kad treba on biti taj koji ima inicijativu.
edit: Bayer Leverkusen; kući: 1-2-2, u gostima: 4-1-0.
Željezničar, recimo, da je iskoristio svoje brojne prilike, znači da ima čovjeka koji kad se nađe u 1000% šansi postigne gol, imao bi sigurno nekih 6-7 bodova više sa gostovanja. Borac očito ima i zato su tu gdje jesu.
Svi mi želimo da imamo europsku ligu, ali čim neki klub ima "europske" rezultate odmah se pljuje po toj ekipi. Lik je napisao kako je "nelogično" i "sumnjivo" da neki tim ima gostujući dobar skor, a kod kuće loše, a to je moj odgovor da nema ništa "nelogično" i "sumnjivo" u tome. To što je u pitanju njemačka, a ne neka druga liga nije od značaja.
Kada treba pljuvati onda se upoređujemo sa "njemačkom" ligom, a kad treba pohvaliti nečiji uspjeh onda "nema smisla upoređivati." Bosanska posla.
Cuj nastimano !Travnik ? Najpostenija ekipa od popstojanja premijer lige...njima nije vise zanimljivo stimati ovdje,kad hoce kesh odu do Svice i opleti
ovdje rade za buraniju...
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.