BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Jest da je frka kako se bliži utakmica, jest da su jaki, al' pravo se nadam da Sarajevo večeras neće podbaciti i da će očitati lekciju Škotima i pokazati kakav se fudbal igra u BiH

Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hoce kako nece... jos kad crknu nakon 60 minuta,Skoti ce ostat u nevjerici...FKMLADOSTDK je napisao/la:Jest da je frka kako se bliži utakmica, jest da su jaki, al' pravo se nadam da Sarajevo večeras neće podbaciti i da će očitati lekciju Škotima i pokazati kakav se fudbal igra u BiH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
AtlaZ je napisao/la:Sretno Saraj'vo i da prodjete gore nego protiv Atalante.
Mora da ti je neki Pitar seku taslačio.
- Tristan
- Kontakt:
Ako im to budu pokazivali nece biti dobro za Sarajevo.FKMLADOSTDK je napisao/la:Jest da je frka kako se bliži utakmica, jest da su jaki, al' pravo se nadam da Sarajevo večeras neće podbaciti i da će očitati lekciju Škotima i pokazati kakav se fudbal igra u BiH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ne znam sta dizete te skote pa Sarajevo je veceras favorit, da igraju protiv Rijeke naprimjer dosao bi kec u hendikepu, ovako Sarajevo moze do minimalne pobjede
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Liga je dobila neki uzlet kako se meni čini povratkom Borca i Veleža. Borac sjajan posao radi oko transfera, Sarajevo i Zrinjski također. Iskreno se nadam ne samo večeras dobrom rezultatu Sarajeva nego generalno naših klubova ovog ljeta u Evropi jer sam siguran da bi se to mnogo pozitivno odrazilo i na ligu a pogotovo na posjećenost utakmica.
Sretno našima u Evropi, neka igre počnu

Sretno našima u Evropi, neka igre počnu
Ubit ce nas ko mraz paprike
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Vidjet ćemo. Škoti vrijede 66,5 mil.EUR, a Sarajevo 10 mil EUR-a.Tristan je napisao/la:Ako im to budu pokazivali nece biti dobro za Sarajevo.FKMLADOSTDK je napisao/la:Jest da je frka kako se bliži utakmica, jest da su jaki, al' pravo se nadam da Sarajevo večeras neće podbaciti i da će očitati lekciju Škotima i pokazati kakav se fudbal igra u BiH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora to biti nivo iznad. Srecno rajvosa!
Najskuplji igrač Celtic-a je 12,5 mil, a Sarajeva 1,00 mil.
Ovdje se na prvi pogled nema šta reći, ali mislim da se u fudbalu igraju sa ovim cijenama i da to nije tolika razlika u kvaliteti.
Naravno, moraju odigrati top da bi izvukli čak i neriješeno, ali mislim da neće izgubiti.
Nađul slabu tačku u igri Sarajeva, neće se dobro završiti, ali i Sarajevo ima to negativno prošlogodišnje iskustvo, tako da bi bilo glupo da se ponovi.
Nadam se da ih to iskustvo neće sputavati da igraju lopte, pa kako god završi.
Celtic je u velikoj prednosti što se tiće iskustva igranja LP, ali jbg, nemam nekog velikog respekta prema njima, meni je naša PL level i domet i imam povjerenja u naše klubove i igrače.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Problem naših klubova je mentalni sklop ... Mi kad primimo gol u prvi 20ak min odmah se predajemo jer u glavama razmišljaju ... E jbg kući već puška, dali nam gol u gostima nema šanse da nadoknadimo, moramo igrati u gostima ovi će stići itd.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Nije mentalni sklop već veliki nedostatak kvalitete i lošeg taktičkog znanja.UstanikSBII je napisao/la:Problem naših klubova je mentalni sklop ... Mi kad primimo gol u prvi 20ak min odmah se predajemo jer u glavama razmišljaju ... E jbg kući već puška, dali nam gol u gostima nema šanse da nadoknadimo, moramo igrati u gostima ovi će stići itd.
- Beduin
- Kontakt:
Ponajvise me strah trke i fizicke spreme, svi znamo kako su nasi igraci u PL nespremni i kakvi se treninzi rade kod nas, vidimo to i po igrama da i one najbolje ekipe ne odskacu pretjerano u ligi. Jadni smo i tu svaka prica zavrsava.
Idemo jako probati izvuci sto bolji rezultat, do zadnjeg atoma snage i da ne izgore u prvom poluvremenu. Sretno Sarajevo.
Idemo jako probati izvuci sto bolji rezultat, do zadnjeg atoma snage i da ne izgore u prvom poluvremenu. Sretno Sarajevo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nece ovo biti nikakva razvaljotika nema sanse, Osim Atalante, Sarajevo je bar kuci uvijek imalo sanse. Nosili su se dobro sa Gladbahom koji je bolji tim od Celtica. Pripreme su u toku, otocki fudbal, atmosfera na Kosevu, mozda malo i podcjenjivanje bit ce ovo minimalno X...moj tip 1-1
- ElCartel11
- Kontakt:
Celtic je jednostavno sa druge planete za nas i treba realno gledati situaciju. Nas jos yebu povrede pa ce tako poziciju ljevog beka zauzeti Hodzic koji je desni bek kao prvo, a kao drugo igrac na kojeg proslu sezonu nismo uopste racunali i to dovoljno govori o njegovem kvalitetu.
Jos po ovim najavama nas pocetni sastav, dokazuje da Husref nije nista naucio lani od Atalante (ne mozes covjece poceti ovakvu utakmicu brez jednog fajtera i klasicnog DMF na sredini terena). Imamo tu malog Djokanovica, ali ce prije njega sansu dobiti Velkoski koji iz klasicnog napadaca kod nas polako prelazi sve blize odbrani i tako bi trebao zauzeti on poziciju DMF/CM.
Da su tu Pidro i Stanojevic, nekako bi jos i razmisljao u tom smjeru, da se mozemo nositi sa njima na Kosevu.
Svejedno kako god, sretno nam bilo, bilo bi to slavlje za pamcenje kad bi izbacili Celtic, no ipak je realnije, da cemo svoju sansu traziti u 3.pretkolu EL, ako nas i tamo opet ne zapadne najjaci protivnik od mogucih...
Jos po ovim najavama nas pocetni sastav, dokazuje da Husref nije nista naucio lani od Atalante (ne mozes covjece poceti ovakvu utakmicu brez jednog fajtera i klasicnog DMF na sredini terena). Imamo tu malog Djokanovica, ali ce prije njega sansu dobiti Velkoski koji iz klasicnog napadaca kod nas polako prelazi sve blize odbrani i tako bi trebao zauzeti on poziciju DMF/CM.
Da su tu Pidro i Stanojevic, nekako bi jos i razmisljao u tom smjeru, da se mozemo nositi sa njima na Kosevu.
Svejedno kako god, sretno nam bilo, bilo bi to slavlje za pamcenje kad bi izbacili Celtic, no ipak je realnije, da cemo svoju sansu traziti u 3.pretkolu EL, ako nas i tamo opet ne zapadne najjaci protivnik od mogucih...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Definitivno i jedno i drugo. Bilo je i slučajeva da se ispadalo od raznoraznih egzotičnih timova iz Albanije, Malte, Armenije za koje se ne može reći da su kvalitetniji od naših ekipa.Vucevich je napisao/la:Nije mentalni sklop već veliki nedostatak kvalitete i lošeg taktičkog znanja.UstanikSBII je napisao/la:Problem naših klubova je mentalni sklop ... Mi kad primimo gol u prvi 20ak min odmah se predajemo jer u glavama razmišljaju ... E jbg kući već puška, dali nam gol u gostima nema šanse da nadoknadimo, moramo igrati u gostima ovi će stići itd.
Problem je što nam klubove uglavnom vode ljudi koji pojma o sportu i fudbalu nemaju. Pogledaš fotografije sa ove zadnje Željine skupštine i dođe ti da povratiš kad vidiš kakve se sve teleće face pitaju nešto.
Jednostavno ne možeš ne ulagati ama baš ništa u ligu, infrastrukturu, trenere i igrače i očekivati nešto. Kada nam prvak države počne praviti transfere poput Dinama onda se možemo nečemu nadati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Celtic je po organizaciji naravno sa druge planete u odnosu na bilo koji klub sa nasih prostora, medjutim problem Celtica je to sto je Skotska liga slaba i nemaju s kime da igraju. Rangers se eto polako stabilizuje ali to je to - tu im je kraj lige. Zato tu treba traziti sansu, oni prosto nisu igracki toliko jaki i uz malo srece bi se moglo svasta dogoditiElCartel11 je napisao/la:Celtic je jednostavno sa druge planete za nas i treba realno gledati situaciju. Nas jos yebu povrede pa ce tako poziciju ljevog beka zauzeti Hodzic koji je desni bek kao prvo, a kao drugo igrac na kojeg proslu sezonu nismo uopste racunali i to dovoljno govori o njegovem kvalitetu.
Joj negative.. Kad Rajvosa veceras razbije keltike!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa tim, da je Skotska liga slaba se ne mozemo tjesiti, jer je nasa jos slabija. Znam da se je Siroki prije 2 godine dobro nosio sa Aberdenom, koji je posle zavrsio tu sezonu na 3 poziciji u ligi (isto bodova kao drugoplasirani Rangers), no Celtic je izasao iz okvira svoje lige, nesto kao Dinamo u Hrv.delko je napisao/la: Celtic je po organizaciji naravno sa druge planete u odnosu na bilo koji klub sa nasih prostora, medjutim problem Celtica je to sto je Skotska liga slaba i nemaju s kime da igraju. Rangers se eto polako stabilizuje ali to je to - tu im je kraj lige. Zato tu treba traziti sansu, oni prosto nisu igracki toliko jaki i uz malo srece bi se moglo svasta dogoditi
Kao sto sam napisao muce nas povrede u defanzivnom dijelu ekipe, da su Pidro i Stanojevic zdravi, vjerovao bi da se mozemo nositi sa njima, ovako tesko ali nadam se cudu nekom
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Evo, hoce li i Armenija imati predstavnika u grupnoj fazi prije BiHBoixosNois1899 je napisao/la:Definitivno i jedno i drugo. Bilo je i slučajeva da se ispadalo od raznoraznih egzotičnih timova iz Albanije, Malte, Armenije za koje se ne može reći da su kvalitetniji od naših ekipa.Vucevich je napisao/la:Nije mentalni sklop već veliki nedostatak kvalitete i lošeg taktičkog znanja.UstanikSBII je napisao/la:Problem naših klubova je mentalni sklop ... Mi kad primimo gol u prvi 20ak min odmah se predajemo jer u glavama razmišljaju ... E jbg kući već puška, dali nam gol u gostima nema šanse da nadoknadimo, moramo igrati u gostima ovi će stići itd.
Problem je što nam klubove uglavnom vode ljudi koji pojma o sportu i fudbalu nemaju. Pogledaš fotografije sa ove zadnje Željine skupštine i dođe ti da povratiš kad vidiš kakve se sve teleće face pitaju nešto.
Jednostavno ne možeš ne ulagati ama baš ništa u ligu, infrastrukturu, trenere i igrače i očekivati nešto. Kada nam prvak države počne praviti transfere poput Dinama onda se možemo nečemu nadati.
Kakva smo smijurija majke'm
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje nade Zeljinu skupstinuBoixosNois1899 je napisao/la:Definitivno i jedno i drugo. Bilo je i slučajeva da se ispadalo od raznoraznih egzotičnih timova iz Albanije, Malte, Armenije za koje se ne može reći da su kvalitetniji od naših ekipa.Vucevich je napisao/la:Nije mentalni sklop već veliki nedostatak kvalitete i lošeg taktičkog znanja.UstanikSBII je napisao/la:Problem naših klubova je mentalni sklop ... Mi kad primimo gol u prvi 20ak min odmah se predajemo jer u glavama razmišljaju ... E jbg kući već puška, dali nam gol u gostima nema šanse da nadoknadimo, moramo igrati u gostima ovi će stići itd.
- ASD
- Kontakt:
Ovaj Ararat ima u zapisniku 14 stranaca.
Kod nas se strucnjaci sjetili i ogranicili nas na 4.
Kod nas se strucnjaci sjetili i ogranicili nas na 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.