FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne brzajte kad pjevamo Divove. Pratite pjesmu sa razglasa. Polako - GLASNO!!!
SRETNO NAM.
SRETNO NAM.
- FKS -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj gazda..Konzerva je napisao/la:ako danas ne dodje gazda Nam kad ce onda...da osjeti pun stadion malo i sampion liga atmosferu.
sretno sarajevu protiv Celtica....samo se bojim da se ne ponovi atalanta
U Sarajevu je sa porodicom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čuj pred ovakav spektakl te omete kiša, pa nisu od šećera ebote. Što se mene tiče, može prepadati čitavu tekmu, tačno me zaboli.
A i od te kiše stvarate bauk, i ako je bude, biće standardni ljetni kratki pljusak, kao i do sada.
A i od te kiše stvarate bauk, i ako je bude, biće standardni ljetni kratki pljusak, kao i do sada.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ima ugovor do ljeta 2020.belosevic23 je napisao/la:Znaci Gavric ni medju 18, mogao bi on prvim autobusom nazad za BackuJadnimi je napisao/la:Trener Sarajeva, Husref Musemić, odabrao je 18 igrača na koje računa za duel sa Celticom večeras u Sarajevu.
Za meč konkurišu:
Kovačević, Dizdarević Hodžić, Mustafić, Šabanović, Kurdić, Đokanović, Guzina, Lazić, Šišić, Šerbečić, Tatar, Oremuš, Rahmanović, Velkoski, Milanović, Ahmetović i Hebibović.
ni koji ne budu mogli doći na Koševo pomalo su i razočarani činjenicom da će Moja TV ekskluzivno raditi prenos za Bosnu i Hercegovinu, a oni koji nemaju taj program imaće još nekoliko prilika da ''ugrabe'' direktan prenos ili makar streaming.
Još nekoliko kanala radiće direktan prenos, i to eir Sport2 HD, Planet Sport 3 HD Croatia, Premier **** HD (UK), Premier Sport 2 (UK), Sport 2 Israel HD, ViaPlay (Norway) i Celtic TV kanal koji se plaća.
Nije tragedija! Igrač koji će nam sigurno služiti u nekim manjim utakmicama.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma jasta, neka nek se ostali dokazuju kroz ligu, a prvi tim odmarati za evropu i eth.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ima ugovor do ljeta 2020.belosevic23 je napisao/la:Znaci Gavric ni medju 18, mogao bi on prvim autobusom nazad za BackuJadnimi je napisao/la:Trener Sarajeva, Husref Musemić, odabrao je 18 igrača na koje računa za duel sa Celticom večeras u Sarajevu.
Za meč konkurišu:
Kovačević, Dizdarević Hodžić, Mustafić, Šabanović, Kurdić, Đokanović, Guzina, Lazić, Šišić, Šerbečić, Tatar, Oremuš, Rahmanović, Velkoski, Milanović, Ahmetović i Hebibović.
ni koji ne budu mogli doći na Koševo pomalo su i razočarani činjenicom da će Moja TV ekskluzivno raditi prenos za Bosnu i Hercegovinu, a oni koji nemaju taj program imaće još nekoliko prilika da ''ugrabe'' direktan prenos ili makar streaming.
Još nekoliko kanala radiće direktan prenos, i to eir Sport2 HD, Planet Sport 3 HD Croatia, Premier **** HD (UK), Premier Sport 2 (UK), Sport 2 Israel HD, ViaPlay (Norway) i Celtic TV kanal koji se plaća.
Nije tragedija! Igrač koji će nam sigurno služiti u nekim manjim utakmicama.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Husrefe, daj Andreju priliku, jednom u životu prepoznaj talenat bez da ti se povrijedi i čistačica koja može to odigrat!
Nek ćuskije padaju što se mene tiče. IGRAJ BORDO-BIJELI!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OLE OLEskoroalen je napisao/la:Husrefe, daj Andreju priliku, jednom u životu prepoznaj talenat bez da ti se povrijedi i čistačica koja može to odigrat!
Padal kisa na Kosevu ?
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Hahahah jbt pa mi smo ekipa koja nema ljevaka
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve ja to razumijem brate i razumio bi za kisu, da se igra utakmica u nekom zimskom periodu kad je temperatura blizu 0, pa kad pokisnes i takav se zadrzis vani 2h, to se ubilo za bolnice i upale svih organa sto imas.Mig_Mig je napisao/la:Momci su neutralni, prate fudbal i nista vise. put nije mal.. 2h voznje, meni se islo maximalno ali sam nisam mogao. Pada liElCartel11 je napisao/la:Ne znam kakva je to raja, da jih kisa omete za jedan ovakav spektakl, kao da nikad u zivotu nisu pokisli.Mig_Mig je napisao/la:Na kraju ipak ne dolazim. Kisa razbi raju da krene, a kao da gledam nece pasti kap. Sretno svima.
Ovako brate malo te kisa uhvati, nema veze i tako je toplo vani, poneses sebi rezervnu garderobu, kad se utakmica zavrsi presvuces se i ides nazad kuci, a bogatiji si za jednu lijepu uspomenu koju ces moci pricati svojoj/im djeci/unucima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Samo sto nijeAdkoHz je napisao/la:Padal kisa na Kosevu ?
Jebote, koje smo kurate sreće. Sedmicama subtropske vreline, i onda na da dan utakmice **** oktobar
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek je ovako
Pa to nisu istine.Ne pamtim kad je padala.PeppermintSA je napisao/la:Samo sto nijeAdkoHz je napisao/la:Padal kisa na Kosevu ?
Jebote, koje smo kurate sreće. Sedmicama subtropske vreline, i onda na da dan utakmice **** oktobar
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemoguca misija da se to desi moj skoro.skoroalen je napisao/la:Husrefe, daj Andreju priliku, jednom u životu prepoznaj talenat bez da ti se povrijedi i čistačica koja može to odigrat!
Neka ubaci malca, garantujem da nece biti slabiji od Velkoskog, a razlika je u tome sto Djokanovic moze biti sa svakom odigranom utakmicom samo bolji, dok je Velkoski polako na zalasku karijere.
Vezni red: Oremus — Rahmanovic — Djokanovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jeste li vidjeli ovaj klip ispred fan shopa. Sad stavili na fb. Biće nas milion haha
Bolje sad da se ispada nego u osam da krene
U gradu je lommmm
Pljusak?Pitar1946 je napisao/la:U gradu je lommmm
- AlfredNobel
- Kontakt:
Gledaj sad i kiša.. Ako bude padala i večeras, ništa se neće vidjeti na streamu s onih Telecomovih kamera iz Sovjetskog Saveza. Puu ebem ti
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.