2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Postoji li ijedna druga tema na ovom dunjaluku osim yebeni Lakersa vise?
Evo i ovim putem im zelim najgoru sezonu u historiji. U pm..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za koga navijas veceras,za “bivsi klub” ili bracu KelteBernardBarnjak je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto,pa nema zanimljivije teme trenutno!?AtlaZ je napisao/la:Postoji li ijedna druga tema na ovom dunjaluku osim yebeni Lakersa vise?![]()
6 godina ih nigdje nema i sad odmah ide titula.
da se hoce desit trejdovi jos par all-star igraca, da se neke ekipe pojacaju
prvenstveno mislim na griffina i lovea, odnosno beala, nemaju oni sta trazit u cavsima, pistonsima i wizardsima
postoji obostrani interest heata i indijanca ciglasa
prvenstveno mislim na griffina i lovea, odnosno beala, nemaju oni sta trazit u cavsima, pistonsima i wizardsima
postoji obostrani interest heata i indijanca ciglasa
Mene ne bi cudilo da Denver odradi jos koji trade do pocetka kampa...Plumlee, Barton, Juancho, su neki koje bi mogli poslati sigurno ono, ostalo sve zavisi od paketa sta se vraca..
- BuffonGigi
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Sto,pa nema zanimljivije teme trenutno!?AtlaZ je napisao/la:Postoji li ijedna druga tema na ovom dunjaluku osim yebeni Lakersa vise?![]()
![]()
Pa vama su uvijek Lakersi zanimljiviji od vlastitih ekipa. Ali to je i razumljivo s obzirom na to da ste i kad ste bili najjaci u ligi, i dalje bili nerelevantni i nezanimljivi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakav bivsi klub? Veceras je tekma protiv Denvera. Uvijek Boston.BosniaBoston je napisao/la:Za koga navijas veceras,za “bivsi klub” ili bracu KelteBernardBarnjak je napisao/la:...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mene ne zanima niko ozbiljnije izvan SA.Tako da,na pogresnoj si adresi.Prijatan dan.BuffonGigi je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Sto,pa nema zanimljivije teme trenutno!?AtlaZ je napisao/la:Postoji li ijedna druga tema na ovom dunjaluku osim yebeni Lakersa vise?![]()
![]()
Pa vama su uvijek Lakersi zanimljiviji od vlastitih ekipa. Ali to je i razumljivo s obzirom na to da ste i kad ste bili najjaci u ligi, i dalje bili nerelevantni i nezanimljivi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim.da je ciljao na Sarajevo @Bernarde.BernardBarnjak je napisao/la:Kakav bivsi klub? Veceras je tekma protiv Denvera. Uvijek Boston.BosniaBoston je napisao/la:Za koga navijas veceras,za “bivsi klub” ili bracu KelteBernardBarnjak je napisao/la:...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@NEZ, hahaha u pravu si.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Westbrook u Miami 
Ode nam onda njihov dobar pick. Bullsi, Knicksi,WolvesiSiamoNoi je napisao/la:Westbrook u Miami
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
JbgSarmelino je napisao/la:Ode nam onda njihov dobar pick. Bullsi, Knicksi,WolvesiSiamoNoi je napisao/la:Westbrook u Miami
U Bullsima ne vidim kako bi mogao završit.A i ne želim ga tamo radi fantasya
Ako su moguci Knicksi nemam ni tu ništa protiv,nek cirkus bude potpun
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako ode u Knickse,Melloo ce reci da je najbolji plej lige 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Knicksi nemaju ni 1% interesa da ga dovedu.. Miami ili Detroit će biti na kraju, nitko ga drugi ni ne želi.
#Ausilio OUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nego,sta mislite gdje ca nam Carmelo potpisati?
Kazu ds vrijedno trenira...
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne može u Knickse, nemaju plate do polovine Decembra, a vjerovatno će biti tradean prije početka sezone.
Miami je najvjerovatnija opcija, a dragi su mi i ne bi to volio. On i Butler bi bili užasan fit skupa. Da sam na njihovom mjestu ganjao bi Lovea.
Russ u Detroit, Beal u Denver, Love u Miami...
Miami je najvjerovatnija opcija, a dragi su mi i ne bi to volio. On i Butler bi bili užasan fit skupa. Da sam na njihovom mjestu ganjao bi Lovea.
Russ u Detroit, Beal u Denver, Love u Miami...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zamisli da ode kod vas.Kakva bi bila reakcija?NEZALAGANJE je napisao/la:Nego,sta mislite gdje ca nam Carmelo potpisati?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SA ima 15 garantovanih ugovora.To jedno,a drugo,potpuno nepotreban igrac.BosniaBoston je napisao/la:Zamisli da ode kod vas.Kakva bi bila reakcija?NEZALAGANJE je napisao/la:Nego,sta mislite gdje ca nam Carmelo potpisati?
Jutros sam procitao da razmislja o zavrsetku karijere.NEZALAGANJE je napisao/la:Nego,sta mislite gdje ca nam Carmelo potpisati?
Da ga je kako nagovoriti da dodje u Europu, on bi realno ovde bio bog.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.