Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 05 nov 2010, 15:43

da da ,al tek kad se otrijezne posle silnih obilazenja lokalnih kafana u Torinu :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 nov 2010, 17:29

JuveSissoko je napisao/la:nama fali novi napad,dakle nova 4 napadaca, i bekovi eh onda se nesto i moze ;)

Nema nafake od onoga cupa sto samo daje aplauze kad izgubi loptu. :evil: Ostali su tu negdje sa njim u rangu, ako nisu gori....osim ALEX-a ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 nov 2010, 17:32

kad si jednom u nokdaunu ne vraćaš se više lako . kod juventusa to traje godinama i trajaći bogami još godina. lacio je trenutno za njih svemirski brod

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 nov 2010, 18:40

Nesto listam ovu nasu temu i vidim da je bilo puno vise juventina na temi. Sad nas nema toliko. 4-5 standardnih bianconerra, ali opet jaka ekipa i kvalitetna diskusija :D :D ... Kad se uzmu u obzir neke druge teme sa mnogo vise navijaca, a diskusija se svodi na prepiranje, svadjanje, opet mozemo biti vrlo zadovoljni.

FORZA JUVE!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 nov 2010, 19:31

Man City uopste nije bio bolji od Juveta u prvom kolu, vec su se jedva izvukli da ne izgube..

realno, ne treba se vaditi na povrede jer sa 2 igraca smo trebali unistiti Salzburg.. ali da Krasic svaku ekipu u Serie A unisti, a da ne moze razvaliti nekakav Red Bull nema sanse.. 100% Europa Liga nije imperativ i ne zele da se previse trose u tom takmicenju.. samo uporedite igre Juveta u Calcio i EL.. pa to su dva svijeta..

nije da se sad nesto izvlacim, ali iskreno sad bih i potpisao da ispadnemo iz EL ako ce nam to naskoditi Scudettu..

@majestic, upravu si u 90% slucajeva osim sto govoris "trenutna uprava" jer ovu situaciju nije napravila trenutna uprava tj. situaciju od proslih sezona.. to su uradili poznati Gigli, Blanc i Secco sa sturcnjacima kao Ranieri.. a ova nova uprava je koliko-toliko uspjela vratiti Juve na stari put.. jer dok su na celu bila ova tri kretena onda su gajili atraktivu igru, samba Juve, sa dosta trikova i to je razlog zasto su dovedeni Melo i Diego.. da se igra lijepo na oci.. dok je Marotta to sve rastjerao i vratio na standardnu 4-4-2 sa dva zadnja vezna..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 nov 2010, 21:41

bice belaja sad, tesko mi napadamo i tesko dajemo golove protiv ekipa koje igraju zatvorenije...

a sto se tice politike Juventusa treba imati na umu da je to najpopularniji klub u Italija za kojeg milioni navijaju i to je nesto do cega oni drze. Posebno ova uprava sa Anjelijem i posebno sada kada je repka u krizi, svi gledaju Juventus i ocekuju da lansira novu generaciju reprezentativaca. Poznata je i ona da "kako ide Juve tako i Italija". Blank je francuz i malo je bio skrenuo sa tog puta, dok se ovi sad vracaju toj "italijanizaciji" zbog repke, armije navijaca a i dijelom povratka imidza posilije calciopolia. Jednostavno Juventus je uvijek bio "najitalijanski" klub, a sad su zbog ovih razloga jos vise pojacali ta nastojanja. Tako je npr dosao Kvaljarela umjesto mozda Kavanija,Pepe, Motta itd itd ..cinjenica je da su pojacanja potrebna ,ali isto tako ocekujem da ta pojacanja uglavnom budu talijani tipa Kasana, Kasanija ,Balzaretija, Palomba ili mozda Montoliva ,Pazinija/Gilardina. E sad se tu javlja drugi problem, gdje god nama trebaju igraci tu ni Italija nije Bog zna sta jaka.
Svi bi mi voljeli vidjet Dzeku,Bejla ali je to mozda malo nerealno. "visi" cilj je izgleda u pitanju, sto mi i nije toliko krivo kad je taj "visi" cilj izgleda da se armiji navijaca u Italiji da ono sto oni hoce ,a logicno da oni hoce sto vise talijana u svom klubu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 nov 2010, 23:23

izgleda da su ovi vasi definitivno odlucili prodat Buffona u januaru.najveci kandidati za njegovo dovodjenje su oba Manchestera.ovo sam na SKY-u gledo,i oni su poprilicno sigurni da ce Gigi bit prodan,jer je Storari jako dobar golman...vi ste ipak upuceniji,jel ovo fkt istina ???
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 nov 2010, 00:17

ma SKY je do skora bio pouzdan, al samo kakve su gluposti u zadnje dvije godine objavljivali to je scena, mada sve je moguce, al ono, dok ga ne vidis u drugom dresu ne vjeruj,bice svasta ove zime u prelaznom roku,tako mi "mirise" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 nov 2010, 10:55

nema sanse da Gigi napusti Juve..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 nov 2010, 18:15

sta bi ono ,Krasic 25 dana out?? **** ba nas,ne trebaju nama pojacanja,nama treba novi doktor, i novi tereni za trening, imam osjecaj da ove 4 god nije bilo ovoliko povreda koliko jeste,da bi jedan scudeto uzeli sigurno,neko nas je dobro prokleo,Buffonu vrata otvorena ??? izgleda ,ko ce znat

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 06 nov 2010, 18:21

Legro 40 dana out..kad je bal nek je maskenbal :mrgreen: ..Vinovo, Vinovo vec cetvrtu godinu nas handris :mrgreen: Ne mogu da vjerujem!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 nov 2010, 18:45

Boze sacuvaj...ovo je nezapamceno i nemoguce,ostali smo sa samo jednim stoperom u ekipi(bonucci) i jednim pravim krilom(pepeom) :roll: :roll: ...izmjene necemo ni imat kako treba....

Jbem ti srecu vise...ovo je tragedija,jer u samo par dana moze propast sve cemu smo se nadali....ne mogu da vjerujem,al bukvalno...sta je vise sa ovim povredama,kao da smo ukleti

:( :( :(
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 nov 2010, 20:04

Brazilac Felipe Melo koji ove sezone igra sjajno izjavio je da je bio jaku blizu odlaska u inter na ljeto, ali da je uvijek želio da ostane u Juventusu...

"Ja sam crnac, ali imam bijelu kožu. Ja sam bianconero: kako vrijeme prolazi, sve sam više vezan za Juventus", počeo je Felipe Melo intervju za La Stampu.

Odmah se osvrnuo na utakmicu potiv Cesene.

"Nisam baš fizički spreman, ali mislim da mogu igrati. Ako treba igrat ću na poziciji desnog beka, a mogu igrati i stopera, nema problema..."

O situaciji u Evropskoj ligi kaže: "Želimo da osvojimo Evropsku ligu. Otežana je sada situacija, ali možemo proći. Juventus ne može da ispadne u grupnoj fazi. Nikada!"

Upitan da da komentar na izjavu ibrahimovića koji je rekao da je Milan morao pobijediti 4:0, Melo kaže: "Ne, mogli su... Ali i mi smo mogli također. Da su šutevi Del Piera i mene ušli, bilo bi 4:0 za nas."

Kaže kako mu je bilo rečeno da nije dio klupskih planova, ali da je htio da ostane u Juventusu.

"Kada su mi saopštili da me ne žele više bio sam jako miran. Znao sam da imam kvalitet i da bih u roku od 8 dana primio 50 ponuda, ali ja sam uvijek želio da ostanem ovdje. Na kraju su mi ukazali povjerenje i rekli da sam jako bitan i da je fokus na meni. Inače, bio sam jako blizu prelaska u inter tada a i dok sam bio u Fiorentini".

"Mnogo pažnje posvećujem religiji, želim da budem dobar kršćanin. Moj otac Jose i žena Roberta kažu da su i oni sada mirniji. Imam sina Davida koji ima četiri godine i mnogo voli Juventus. Na Playstationu stalno igra sa Juventusom pjevajući "Storia di un grande amore". Ja na Playstationu? Lice je gotovo identično, ali sam mnogo jači tamo...", smiješeći se kazao je Melo.

"Ova sezona će biti pozitivna ukoliko uđemo u Ligu prvaka i osvojimo talijanski kup", završio je Melo.

i hajd neka ga neko ne voli :D hahaha koji kralj.. ja sam crnac, ali imam bijelu kozu.. ja sam bianconero :lol: :lol: :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 nov 2010, 20:08

nije on dobar :mrgreen:

u posljednje vrijeme daje nemoguce izjave,u fazonu da je zaludjen juventusom i koliko mu to znaci 8-)

i sta ces nego ga voljeti....

ma samo da je sutra dobit,on ce stopera igrat a cesena ima par opasnih igraca,scheloto pogotovo...bice tesko s obzirom na okolnosti
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 06 nov 2010, 20:39

jel se i Amauri povrijedio?? njega smo mogli komotno na stopera,mislim da je u zadnje 2 sezone imao vise skokova u odbrani i ociscenih kornera nego Chellini,tu mu ide,jbga ,nesto mu ide od ruke,dobar je u skoku :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 12:57

Buffon, Manninger, Grygera, Rinaudo, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie, Traore, Krasić,Martinez,Amauri. :roll: :roll: :roll:

Nije ovo sastav koji ce danas igrat ,nego lista povrijedjenih naravno :roll: :roll: ...znaci,kompletan tim :shock: :shock:

Pozvani igrači:

2 Motta
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
30 Storari
31 Costantino
36 Giandonato
39 Camilleri
41 Giannetti
43 Sorensen
44 Kirev
46 Liviero

Bice tesko,pretesko s obzirom na silne povrede...al moramo ovo dobit aBd i nastavit sa dobrim rezultatima.nakon ove tekme ulazimo u seriju super teskih utakmica i sa svim tim povredama koje imamo,jednostavno svaki bod je dragocjen...idemo ovo dobit...aquilani ce to rijesit aBd zajedno sa alexom 8-) 8-)

FORZA MAGICA JUVE 8-)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 nov 2010, 13:44

nije mi jasno zasto u zadnje vrijeme ne igra Lanza.. meni je on odlican igrac.. predobar.. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 nov 2010, 14:53

Italia je napisao/la:nije mi jasno zasto u zadnje vrijeme ne igra Lanza.. meni je on odlican igrac.. predobar.. :roll:
povrijedjen jbt...ti ko da za cesenu navijas :P :P :mrgreen: tek se oporavio..a dobar jeste

sad kombinovano sarajevo i juve gledam :roll: :roll: :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 nov 2010, 15:30

joj sto me iritira ovaj Pepe i njegov fudbal ,i ova nasa usmrdljiva igra :mrgreen:

penal :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 nov 2010, 15:44

kako sam vas lagano skino oba daju 2.05 kvota :mrgreen:

evo ga Quagliarella...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.