2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
I like it, all.IlCapitano je napisao/la: Russ u Detroit, Beal u Denver, Love u Miami...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
*bte koliko PF-ova imamo ako dodje i ovajMElloo je napisao/la:Ne kontam zasto bi pored igranja za Spurse odabrao new york.JEdino ako ima kakvu dobru qurvu u NY
#Ausilio OUT
Yebe mi se dok Mitchell RJ i Knox imaju minuteJericho je napisao/la:*bte koliko PF-ova imamo ako dodje i ovajMElloo je napisao/la:Ne kontam zasto bi pored igranja za Spurse odabrao new york.JEdino ako ima kakvu dobru qurvu u NY
[Haynes] Yahoo ****: New York Knicks have a one-year, roughly $15 million offer on the table for Marcus Morris who is considering reneging on his two-year, $20 million agreement with San Antonio.
kako nece u hou , trampa za CP ?JHam je napisao/la:The Cleveland Cavaliers have been mentioned as a potential 3rd team in a 3 team transaction that will land Russell Westbrook in Miami, per @Lefty_Leif
Kako ovo Spursima da se desi? :/
Zavisi gdje ce Russ zavrsiti (Miami?), ali Netsima ne gine 9 mjesto.kontrasviju je napisao/la:Netsi do povratka KD-a nemaju bolju ekipu nego prošle sezone.
Realnost 6. - 8. seed.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Frajera ocigledno pare zanimaju.6mil vise je 6mil.Cekamo zvanicnu potvrdu.
pa ako razmislja, nije mu do kosarke, vec do uzitka, ipak je to new york
lolknicks
[Wojnarowski] In a brief conversation with ESPN, Bauman was complimentary of how the Knicks handled this emerging situation with Bullock. He cited how accommodating ownership, front office and medical staff had been in dealing with new issues facing deal: “First-class throughout,”
[Wojnarowski] In a brief conversation with ESPN, Bauman was complimentary of how the Knicks handled this emerging situation with Bullock. He cited how accommodating ownership, front office and medical staff had been in dealing with new issues facing deal: “First-class throughout,”
Da je porodican covjek otisao bi u Spurse,svi znamo da su Spursi jedna velika porodica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Slucaj Nemanja Bjelica
Ili DeAndre, ali ovo je ipak manje magnitude
Mada je trejd Bertansa vec ozvanicen, rip
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tu nas i jeste zaje.bo,ali njemu na cast.Dadosmo Bertansa za Carrolla fakticki.Clutch je napisao/la:Slucaj Nemanja Bjelica
BernardBarnjak je napisao/la:I like it, all.IlCapitano je napisao/la: Russ u Detroit, Beal u Denver, Love u Miami...

- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- kontrasviju
- Kontakt:
A onda prcNEZALAGANJE je napisao/la:Al sto me oprase za Carrolla,a onda prc,dodje Morris koji je miljama bolji igrac od Greena za 5mil manje!![]()
![]()
Mir i tisina.
1921
Knicksi sa ovim potpisima imaju tonu dobrih role playera.Problem je sto prva petorka nista nije bolja od klupe 
More
Yahoo ****: San Antonio reaching out to other free agent wings with Marcus Morris contemplating backing out of agreement to accept New York’s offer.
More
Yahoo ****: San Antonio reaching out to other free agent wings with Marcus Morris contemplating backing out of agreement to accept New York’s offer.
Razumijem odluku sa strane više novca, New Yorka i veće uloge pa će 2020 moći na tržište sa lošijom FA klasom.NEZALAGANJE je napisao/la:Tu nas i jeste zaje.bo,ali njemu na cast.Dadosmo Bertansa za Carrolla fakticki.Clutch je napisao/la:Slucaj Nemanja Bjelica
Ali šupački kako god, tim više jer ste izgubili Bertansa. Nisam šokiran tho. Klutch, a i on je blesav, zato sam i pisao da mi je čudan fit.
Znam osjećaj, not nice..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Haynes prenese ovo...But there is optimism Morris and the Spurs will finalize their contract, **** said.Clutch je napisao/la:Razumijem odluku sa strane više novca, New Yorka i veće uloge pa će 2020 moći na tržište sa lošijom FA klasom.NEZALAGANJE je napisao/la:Tu nas i jeste zaje.bo,ali njemu na cast.Dadosmo Bertansa za Carrolla fakticki.Clutch je napisao/la:Slucaj Nemanja Bjelica
Ali šupački kako god, tim više jer ste izgubili Bertansa. Nisam šokiran tho. Klutch, a i on je blesav, zato sam i pisao da mi je čudan fit.
Znam osjećaj, not nice..
Tako da jos cekam zvanicnu potvrdu.
Karma is a bitch, kako za morrisa, tako za ove stu su se mu divili 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.