Bio kod nas u kadetima pa otiso u Zrinjski pa se vratio, bio je i u kadetima i u juniorima uvijek medju najstandardnijimaUBIPITAR je napisao/la:Bek,lijevi?GracanicaAA je napisao/la:Moze info za Elvir Duraković ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nedorečen,kao i ostatak juniorske ekipe.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
E. Sehic ponovo u Tosku, mislio sam da ce on ostati, sad nam fali jos jedan lijevi bek 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- lijevapolutka
- Kontakt:
po meni nije on za bekairfo je napisao/la:E. Sehic ponovo u Tosku, mislio sam da ce on ostati, sad nam fali jos jedan lijevi bek
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
U evropi su pokazali kvalitet.Bezideja je napisao/la:Jesu, ali ne bolji od tadasnjih Vasilic Bogicevic koji su prekucali ligu realno.glavniurednik je napisao/la:
Bogdanovic i Kosoric su bili dobar tandem
Hoce li A. Sehic i Dacic ostati ili i oni idu opet na posudbu?
- lijevapolutka
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Osim ako neko nije medju top talentima od rata nemojte vise djece zivota vam....
=\_1921_/=
Dacic ima veliku konkurenciju a A. Sehic nikakvu, vrlo lako moze ispisati Sinisu iz prvih 11.Tristan10 je napisao/la:Hoce li A. Sehic i Dacic ostati ili i oni idu opet na posudbu?
Dacic je realno nasljednik Ramovica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Marković je poprilično dobar, mlad, školovan vani, meni se sviđa kao igrač, ne znam što ga Zrinjski nije više forsirao.kerimatomic1921 je napisao/la:Je li neko upratio Mujagica i Markovica? Ima li kakvih korisnih info? Znam da je Abid igrao solidno u Mladosti... ne znam sta se desi dole.
Kvota 1.10 da teoretski ne moze biti gori od ZajZec tandema.
Može on pokriti svašta, od krila preko desetke do napadača, mada je primarno krilni igrač, ja bih volio kada bi ga doveli.
Al' prije svega toga, moraju se riješiti stoperi, ne zna se ko nam je lošiji od stopera

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Kaze zena da ovog ljeta nisam ko nervozno pasce. Valja i jedna sezona bez Europe.
@Raonffa je li se jos nadas da ce neko tu doci? Ima Dado 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Evropu ne mozes uzimati za relevatno a posebno jacinu ekipa koje smo dobili.glavniurednik je napisao/la:U evropi su pokazali kvalitet.Bezideja je napisao/la:Jesu, ali ne bolji od tadasnjih Vasilic Bogicevic koji su prekucali ligu realno.glavniurednik je napisao/la:
Bogdanovic i Kosoric su bili dobar tandem
Sjecam se nekad Bekrica kako je pricao da nikad ne bi igrao za neki klub u Premijer ligi osim za Želju a on preleti komplet ligu

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hajde upravo, zasukajte rukave i nadjite krilo i stopera.
Kontam ako se pripremao teren za Graovca i Halilovica, znaci da ima love. Takodjer, dobili smo 300.000km za Rodina.
Kontam ako se pripremao teren za Graovca i Halilovica, znaci da ima love. Takodjer, dobili smo 300.000km za Rodina.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Zakleo bi se da sam večeras Sipovića vidio na skenderiji po onom najvećem pljusku oko 22h da trči... Samo pumpaj, palac gore...
Zna li neko ima li šta od CocalićaTo bi nam bilo najbolje pojaćanje al baš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.