FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka cast svim akterima utakmice, posebno za Horde Zla, u par navrata je bila bas spica na tribini, koje nije bilo 4-5 godina.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jbg bezvezeMortemHz je napisao/la:Pa nije prijavljen što znači da neće ni igrati, ne može.ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Letic biti spreman za revans?

Kako nam je sinoc falio Stanojevic...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko moze biti nezadovoljan. Organizovano smo odigrali dok je bilo snage, poslije smo pali. Pa do njihovog gola, nisam vidio Kovacevica..
Uz malo srece smo mogli i do Xa, al sad.. Kod 1-2 ne svira ti penal čist ko kuca, sudija 5metara od situacije. Njima bi ga sviro 100%.i tu je presudilo. Zadnjih 10 min se vidilo kako bi prošli da smo igrali otvoreno s njima. Po meni je ovo odlicno osim rezultata za cime mozemo zaliti. U 3 pretkolu se imamo čemu nadati..
Uz malo srece smo mogli i do Xa, al sad.. Kod 1-2 ne svira ti penal čist ko kuca, sudija 5metara od situacije. Njima bi ga sviro 100%.i tu je presudilo. Zadnjih 10 min se vidilo kako bi prošli da smo igrali otvoreno s njima. Po meni je ovo odlicno osim rezultata za cime mozemo zaliti. U 3 pretkolu se imamo čemu nadati..
Citam malo na Guardianu komentare njihovih navijaca. Prezadovoljni rezultatom, prpa ih nakon gola uzela, steta sto nam ne svira penal za 2-2 da ih bar malo jos isprepadamo. Svakako bi prosli jer su klasa iznad, nije bilo onom usljivom kopiletu od sudije ono potrebno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobra tekma, borbena, dali su nadljudske napore. Celtic evropska ekipa. Mi cemo morati jos raditi, da dodjemo blizu tog nivoa, ali mislim da smo na dobro putu. Treba jos 1 2 igraca sto rece sef da bi to bilo to. Idemo dalje.
Prijavljen je letic.
Prijavljen je letic.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Jbg
Destruktivac falio
Sudija svirao ko skot
Ovi sto bulazne da je do mentaliteta, nije djeco do miliona eura je u ekipi, koja je na terenu
Vidjeli ste onog garu kako fino drzi loptu dok svi popadaju ispred njega I onda puca...iskustvo kvalitet...pa ona bomba sinclaira
Ako dovedu sad destruktivca do uzvrata necemo se obrukat gore
Lijepo bilo uprkos svemu
Destruktivac falio
Sudija svirao ko skot
Ovi sto bulazne da je do mentaliteta, nije djeco do miliona eura je u ekipi, koja je na terenu
Vidjeli ste onog garu kako fino drzi loptu dok svi popadaju ispred njega I onda puca...iskustvo kvalitet...pa ona bomba sinclaira
Ako dovedu sad destruktivca do uzvrata necemo se obrukat gore
Lijepo bilo uprkos svemu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Biće ovo top sastav za lige
Sve u svemu nakon prospavane noći sam zadovoljan. Na zapadu je bilo dosta raje koja je otišla nakon trećeg gola

Sve u svemu nakon prospavane noći sam zadovoljan. Na zapadu je bilo dosta raje koja je otišla nakon trećeg gola

Kako mislis destruktivca do uzvrata? Ne mogu se prijavljivati igraci izmedju dvije utakmice istog kola, samo nakon kompletiranog. Nadam se da grijesim i da mozemo dovesti nekoga 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Dobro ljudi, treći gol je pao u 85. minuti, a na stadionu je bilo 25 hiljada koji moraju izać s parkinga itd. Jest papanski al ne sumnjam da bi svakako dosta raje izašlo ranije da izbjegnu gužve. Ni blizu situacija kao protiv Atalante. Mi smo ostali sinoć do kraja, ispratili igrače dok su obišli krug oko stadiona, čekali ispred 15 min dok se skupimo sa različitih tribina, i opet pola sata se uključivali u saobraćaj. Ne osuđujem toliko ove što su izašli koliko ih osuđujem protiv Atalante, kad su izašli u 30. minuti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To su ovi idioti što su mislili da cemo se poigrati sa Celticom.. Uvijek je svakakve bagre na ovim europskim utakmicama.FoSte95 je napisao/la:Biće ovo top sastav za lige![]()
Sve u svemu nakon prospavane noći sam zadovoljan. Na zapadu je bilo dosta raje koja je otišla nakon trećeg gola![]()
Dobro, sad već znamo da smo ispali i zvanično (mislim, ko se i nadao...). Možemo se gore osramotit, mada sumnjam, ovaj Seltik se nije pokazao kao neka aman klasa od ekipe, nisu nam se šetali na 20 m od gola kao Atalanta. Zašto Husref ne bi isprobao nešta novo gore? Kad bi dao priliku Đokanoviću cijelu utakmicu, kad bi možda probao s Guzinom od prve minute da vidimo kako se drugi špic snalazi, Milanović i Tatar po krilima, Velkoski AMF, Đokanović i Gavrić iza njih. Hodžić desni bek a Letić lijevi (ako bude spreman a sve su prilike da hoće). Mi ne možemo dobit u Škotskoj 0:3 nikako. Možemo izgubit 2:0, a možemo 6:0. U suštini nam je isto, igrači su se vratili nakon 0:8 i uzeli duplu, nije da ih je toliko pogodilo. Al u jednoj velikoj utakmici možemo vidjet kako će se pokazat neki alternativni sastav. Ako se i ne pokažu, pet dana kasnije imaš ligaški meč, vrati se na staro. Biće ti Ahmo odmoran, ako ništa drugo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naša šansa je 3 kolo EL, nadam se da "ostajemo" nosioci i da konačno imamo sreću u žrijebu pa da prođemo u play off. Nešto mi krivo kad vidim kakvih je bilo ekipa da dobit, pola bi ih glat izbacili, al dobro, valjda sreće bude u trećem kolu pa nakon toga i u PO.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta kazu dusmani, pickasto igrali, luzerski mentalitet, mrs stoko, igrajte vi sa Celticom i sl ekipama pa odradite to sto imate u glavi sa svojim klubovima (cast momcima koji su pruzili podrsku).
A za ove nase kofol sto se razumiju, pa jestel vidjeli zadnjih 15 minuta ociju vam kad smo ih napali i ganjali drugi gol, Bog nas spasio da ne udje jos jedan ili dva, tacnije Besim i Lazic nas spasili svojim dobrim kretnjama i zatvaranjem (iako je Lazic kumovao drugom golu nakon sto mu je lopta presjecena), al ne zamjeram, pokusali su odigrati po zemlji...
Treba da ih napadnemo pa da nas napune kao Atalanta, onaj ko ne vidi pomak u igri je lud, za razliku eto od godinu dana, samo vidite kako su bekovi i krila odmah izlazila na njihove igrace i zatvarala im prostor, koliko se moglo. Dva gola splet okolnosti (Krle proklizo i Laziceva lopta u njihove noge na 25 metara od gola, 3 je bio kad smo vec napadali).
Svaka cast momcima, samo ovako treba nastaviti i uciti na ovakvim iskustvima, jbg ne moze svaki klub ni ugostiti (Besiktas, Dinamo Kyev, Genk, Basel, Levski, Gladbah, Atalantu, Celtic i mnoge druge) trebaju za to i neki rezultati...
Crknite dusmani, mi smo poslali opet lijepu sliku bez obzira na rezultat, ako nista kao navijaci i ljudi, a i uprava i igraci su se potrudili maksimalno...
A za ove nase kofol sto se razumiju, pa jestel vidjeli zadnjih 15 minuta ociju vam kad smo ih napali i ganjali drugi gol, Bog nas spasio da ne udje jos jedan ili dva, tacnije Besim i Lazic nas spasili svojim dobrim kretnjama i zatvaranjem (iako je Lazic kumovao drugom golu nakon sto mu je lopta presjecena), al ne zamjeram, pokusali su odigrati po zemlji...
Treba da ih napadnemo pa da nas napune kao Atalanta, onaj ko ne vidi pomak u igri je lud, za razliku eto od godinu dana, samo vidite kako su bekovi i krila odmah izlazila na njihove igrace i zatvarala im prostor, koliko se moglo. Dva gola splet okolnosti (Krle proklizo i Laziceva lopta u njihove noge na 25 metara od gola, 3 je bio kad smo vec napadali).
Svaka cast momcima, samo ovako treba nastaviti i uciti na ovakvim iskustvima, jbg ne moze svaki klub ni ugostiti (Besiktas, Dinamo Kyev, Genk, Basel, Levski, Gladbah, Atalantu, Celtic i mnoge druge) trebaju za to i neki rezultati...
Crknite dusmani, mi smo poslali opet lijepu sliku bez obzira na rezultat, ako nista kao navijaci i ljudi, a i uprava i igraci su se potrudili maksimalno...
Zadnja izmjena: collector, dana/u 10 jul 2019, 09:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Na zapadu je jedno 3-4 mjesta od mene bio neki ćelavi mali debeljko koji je izgleda kontao da smo Barcelona i da je sramota što onako igramo protiv Celtica. Dere se onim iritantnim glasićem da napadamo, otvorimo, kao da je Radnik preko puta. Neke jakne fudbalske škole su ova djeca oko njega nosila. Neki "Bambini"i ili slično.
Nadam se samo da im onaj idiot nije trener.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima na borbi i zalaganju.Da ima vise ovakvih utakmica u sezoni i kvalitet ekipe bi rastao i stvarao nove kvalitetne pojedince jer samo ovakve utakmice pokazuju stvarni kvalitet.
Za mene licno detalj utakmice je debi malog Djokanovica na evropskoj utakmici,ogromna stvar promovisati klinca od 18 god.Mislim da je u onih nekoliko minuta pokazao kakav je to potencijal i karakter,bez skrivanja,zelja prema naprijed,trazi loptu a pored svega igra na poziciji lijevog beka.Meni je zao kad cujem kuknjavu o destruktivcu a taj mali bi to odigrao vrhunski u sta sam siguran.
Za mene licno detalj utakmice je debi malog Djokanovica na evropskoj utakmici,ogromna stvar promovisati klinca od 18 god.Mislim da je u onih nekoliko minuta pokazao kakav je to potencijal i karakter,bez skrivanja,zelja prema naprijed,trazi loptu a pored svega igra na poziciji lijevog beka.Meni je zao kad cujem kuknjavu o destruktivcu a taj mali bi to odigrao vrhunski u sta sam siguran.
-
- Kontakt:
Cestitam igracima na zalaganju. Hvala im na vodstvu, iako je kratko trajalo bilo je fenomenalno. Bolji ljudi ocekivano i to je to. Cim smo se malo pokusali otvorit odma je sijevnula kontra. Ja sam prezadovoljan. Otici cemo i gore samo da se ne obrukamo i valjda necemo vise od 5 primit.
Prije LE moramo dovesti zadnjeg veznog, znaci moramo. Iako je Krle ginuo sinoc, nema on predispozicije za tu poziciju.
Posjeta fenomenalna po onom nevremenu.
Prije LE moramo dovesti zadnjeg veznog, znaci moramo. Iako je Krle ginuo sinoc, nema on predispozicije za tu poziciju.
Posjeta fenomenalna po onom nevremenu.
DB aka Ledeni
[quote G="Kamuflazn"]Dobra tekma, borbena, dali su nadljudske napore. Celtic evropska ekipa. Mi cemo morati jos raditi, da dodjemo blizu tog nivoa, ali mislim da smo na dobro putu. Treba jos 1 2 igraca sto rece sef da bi to bilo to. Idemo dalje.
Prijavljen je letic.[/quote]
I da nije, imas pravo prijaviti jos jednog 24 sata prije
Prijavljen je letic.[/quote]
I da nije, imas pravo prijaviti jos jednog 24 sata prije
ono slavlje za vodstvo,za ono se zivi ljudi dragi,onaj osjecaj je neopisiv...ja prezadovoljan i presretan...ko ne razumije Celtic je jedna velicina u Evropskom fudbalu..svaka cast momcima na zalaganju i trudu bacali su se na glavu za svaku loptu,izdvojio bih Ahmetovica koji je pokazao zasto je svojevremeno bio pozivan u repku i igrao u Ruskoj ligi,Oremus i Milanovic dobra pojacanja,Hodzic jedan od boljih,a posebno Krste nije njegova pozicija,al svih 90 minuta je sprintao,trudio se i bacao za svaku loptu...Hvala vam za jednu prelijepu noc...PONOSAN!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- ElCartel11
- Kontakt:
#svaka cast nasima #crknite dusmani # samo ovako napredcollector je napisao/la:Sta kazu dusmani, pickasto igrali, luzerski mentalitet, mrs stoko, igrajte vi sa Celticom i sl ekipama pa odradite to sto imate u glavi sa svojim klubovima (cast momcima koji su pruzili podrsku).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Samo da Hadzija dovede nekog dobrog zadnjeg veznog i ovo ce biti top za lige
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Beli98, bhfanatic14, budzak, DzemoSmjecanin, Haksss, JavierBosnia, makron, N3R3D, nedimmmm1337, Proximic, riki46, rimljanin90, samoFKS, Seipronto, SilaMoc1946, skoJaa i 183 gosta.