Mora neko doći, Amar je budala ako ne dovede tu nikoga, proljetos ga je zamalo koštalo to što nije imao iskusnog veznjaka, nadam se da neće ponavljati istu grešku sa stoperom.LjoZee je napisao/la:@Raonffa je li se jos nadas da ce neko tu doci? Ima Dado
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- grbavicka1921
- Kontakt:
AKo će već taj dobavljač biti, bolje i to nego onaj k.itarski haad i kad već možemo tražiti neki unikatan dres da se uradi po našim željama OBAVEZNO NEKA VRATE PLAVO-BIJELE ŠTUCNE po čemu je Željo uvijek bio prepoznatljiv, a gore neka rade šta hoće manje-više u kombinacijama plavo-bijelim a nekad su bile i žute u prošlosti.HongKong je napisao/la:A zasto je ovo problem? Meni jesu ovi Umbro bili super dresovi, ali nemas bas neke koristi od toga jer ionako moras placati za opremu. Ovo je nasa firma, sigurno se moze napraviti neki dogovor da imamo neki unikatan dizajn dresova, da sve bude po nasim zeljama. Sto se kvaliteta tice i nisam bas upoznat s tim. Onako kad gledam klubove iz okoline Hajduk mislim da ima Macron dresove i imaju uvijek dobar dizajn, neke retro fazone i slicno. Mada oni prodaju bruku dresova godisnje i isplati se praviti po njihovim zeljama,
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 10 jul 2019, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Neka klimaju pa kad dodjemo u nivo ovih klubova sto nose ovu marku bit kuknjavaa. Odron.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
jutros se pojavila informacija da će Plavi u narednoj sezoni nastupati u opremi novog dobavljača. Navodno trebali su nositi dresove proizvođača sportske opreme No1. Ipak, od toga neće biti ništa, potvrđeno je za ****, jer Plavi imaju još dvije godine ugovora sa Umbrom.
– Nemam tu informaciju zaista. Nisam u Bosni i Hercegovini i nismo razgovarali na tu temu – rekao je za Spotske.ba Nihad Selimović, u čijem je vlasništvu firma No1.
I iz Željezničara nam je potvrđeno da Željezničar ostaje u Umbro opremi.
– Imamo još dvije godine ugovora sa Umbrom, tako da ta informacija da ćemo nositi dresove nekog drugog proizvođača sportske opreme apsolutno nije tačna – kazali su iz Željezničara za ****.
ko koga ovdje laze
– Nemam tu informaciju zaista. Nisam u Bosni i Hercegovini i nismo razgovarali na tu temu – rekao je za Spotske.ba Nihad Selimović, u čijem je vlasništvu firma No1.
I iz Željezničara nam je potvrđeno da Željezničar ostaje u Umbro opremi.
– Imamo još dvije godine ugovora sa Umbrom, tako da ta informacija da ćemo nositi dresove nekog drugog proizvođača sportske opreme apsolutno nije tačna – kazali su iz Željezničara za ****.
ko koga ovdje laze

Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 10 jul 2019, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe

Hahahahahaha, najjaci ste lobotomciManijaci19871921 je napisao/la:Ajd ne seri, ko si ti?! Isprdak koji konta da je zaduzen da ogranicava raju sa iznosenjem misljenja. Klimac glavom, kojem sad sve valja. K.urcu mom ne valja dres i nose ga sve same kur.cine od klubova i jedan Zeljo instuticija ce uci u taj krug. Kad na to dodas da je vlasnik ovog brenda nas fini moralista koji je odstupio imas jednu kompletnu kompoziciju u glavi, jasnije bude.Bezideja je napisao/la:Ja mislim da samo trebaju tvoje zelje ispunjavati. Imas jos kakvih? Dresovi, stoper, sta dalje? Da pisemo prema klubu da zavrse to?!LjoZee je napisao/la:Kao i uvijek zadovoljavat cemo se fus, prosjecnim stvarima jer sto bi mi napredovali kad mozemo nazad ili u mjestu.
Ovo ne mozes raditi u situaciji kad je atmosfera losa i kad ce biti gora kad ovo objavis zbog vlasnika i svega, ali je li koga briga za atmosferu. Ne treba nam pozitiva ionako smo navikli na lose.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nije im prvi put da lazu tako da svaki njihov demant ili slicno treba uzeti sa rezervom ocigledno
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Taldzije
Ako je pitanje ko laze izmedju dvije osobe, a jedna od njih je Sinan, dileme ne bi trebalo biti
Uvijek bih radije izabrao Umbro jer su stvarno napravili dobre dresove i dobru opremu za treniranje. Ipak je to svjetski poznat brend. Samo ne znam koliko je povoljan ugovor koji smo imali s njima.
Sto se ovih manje poznatih tice ima i tu nekih prednosti. Unikatan dizajn, manja cijena u prodaji sto takodjer treba uzeti u obzir. Mozda bude vise prodatih dresova ako su finansijski dostupniji ljudima. Sad da imamo adidas npr. pa koliko raje bi moglo izdvojit 100 i nesto km za dres. Treba i na to misliti.
Meni bi najbolje bilo da imamo nekog proizvodjaca poput macron, joma, diadora jer su ta neka sredina. Kvalitet nije los, cijena nije prevelika.

Uvijek bih radije izabrao Umbro jer su stvarno napravili dobre dresove i dobru opremu za treniranje. Ipak je to svjetski poznat brend. Samo ne znam koliko je povoljan ugovor koji smo imali s njima.
Sto se ovih manje poznatih tice ima i tu nekih prednosti. Unikatan dizajn, manja cijena u prodaji sto takodjer treba uzeti u obzir. Mozda bude vise prodatih dresova ako su finansijski dostupniji ljudima. Sad da imamo adidas npr. pa koliko raje bi moglo izdvojit 100 i nesto km za dres. Treba i na to misliti.
Meni bi najbolje bilo da imamo nekog proizvodjaca poput macron, joma, diadora jer su ta neka sredina. Kvalitet nije los, cijena nije prevelika.
Cuva Bog Zelju svog!
Nije vise umbro...valjda me haver nije slagao 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Joj lobotomija ispira mozgove sta je ovo ljudi moji 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nece ti nikad biti prodano vise dresova jer vecina raje nece ti kupiti od ove firme ni da je 20KM. Ako se vec islo na neku varijantu jeftinijeg, manje poznatog trebao je neki drugi brend. Ovo je ocigledno da se Selimovic ugradio i da je on jos uvijek tu oko klubova. Prodaja ce biti ocajna.HongKong je napisao/la:Ako je pitanje ko laze izmedju dvije osobe, a jedna od njih je Sinan, dileme ne bi trebalo biti![]()
Kakav lopovluk, uvaljuje majstor svoju kvazi opremu u Zelju!! Fuj pa dokle vise.. Sta rade ovi ljudi.. Halo, sa umbra na No1
Amaterizam je dostigao svoj vrhunac u klubu.

Zadnja izmjena: AtlaZ, dana/u 10 jul 2019, 13:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Pa zato sam i napisao macron joma i slicno. Da nije Selimovic vlasnik ovog No1 meni bi to bio dobar potez. Ovako je bezveze.
Cuva Bog Zelju svog!
Nije te slagao.Zeljo92 je napisao/la:Nije vise umbro...valjda me haver nije slagao
Odlični uslovi za klub!
Prvi put u istoriji PL da će klub dobiti cifru od proizvođača!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Pitarske qurve nam unistavaju klub a Amar i kompanija stoje i gledaju.. Doduse sa njima su nazdravljali prije par mjeseci.

Zato je debil i usao u klub da uvali robu i lafo dao ostavku. E moj Badzak i ti ko nesto najavljujes. Nek vas je sram.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Sto ne izneses sta oni dobijaju od nas za tu cifru hahaha...UBIPITAR je napisao/la:Nije te slagao.Zeljo92 je napisao/la:Nije vise umbro...valjda me haver nije slagao
Odlični uslovi za klub!
Prvi put u istoriji PL da će klub dobiti cifru od proizvođača!
vratila se tezga i pijaca u klub...
Ako ce oni nama platiti da nosimo njihove dresove onda je sasvim druga prica. Bolje i od toga nesto zaraditi nego placati da nam neko pravi dresove.
Cuva Bog Zelju svog!
Hahahahahaha kralju,AtlaZ je napisao/la:Kakav lopovluk, uvaljuje majstor svoju kvazi opremu u Zelju!! Fuj pa dokle vise.. Sta rade ovi ljudi.. Halo, sa umbra na No1![]()
![]()
Amaterizam je da plaćaš sebi opremu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Pa dao je ostavku jer bi moglo doci do sukoba interesa, prosta jednacinaLjoZee je napisao/la:Zato je debil i usao u klub da uvali robu i lafo dao ostavku. E moj Badzak i ti ko nesto najavljujes. Nek vas je sram.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.