Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

darker10
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la darker10 » 10 jul 2019, 15:23

bodi123 je napisao/la:Mah strasan je Nolo, kad ovako igra nema tog Goffina koji će prismrdit bilo kakvoj sansi, samo je bilo pitanje kad će on dić nivo a David malo samo past i to bi bilo to, ogromna je razlika u kvaliteti

Agut je jedini pravi test prije finala definitivno, ako njega relativno lagano prodje mislim da je titula neminovna :mrgreen:
j3bes mi sve al nije tolika razlika u kvaliteti da frajer zijani set 6-0 :mrgreen:

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 10 jul 2019, 15:23

leorey je napisao/la:
shevchet je napisao/la::silent:
leorey je napisao/la:Ne moze ga dobit zato sto mu je svaki BH slajs lol. Udari to malo ybt
Druže na travi je dobar slice nezgodniji duplo od običnog flat backhanda, pogotovo kad to ide duboko do osnovne linije u kombinaciji sa napadom naprijed...
E, druga stvar je što bi se on samo prebacivao sa tim slice-om, to je neka druga priča...
Problem je sto ne ide duboko do osnovne vec su kratki, zato mu Novak lagano to zavrsava.
Pa napiši konkretno, a ne svaki mu BH slice... :thumbup:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jul 2019, 15:23

darker10 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Mah strasan je Nolo, kad ovako igra nema tog Goffina koji će prismrdit bilo kakvoj sansi, samo je bilo pitanje kad će on dić nivo a David malo samo past i to bi bilo to, ogromna je razlika u kvaliteti

Agut je jedini pravi test prije finala definitivno, ako njega relativno lagano prodje mislim da je titula neminovna :mrgreen:
j3bes mi sve al nije tolika razlika u kvaliteti da frajer zijani set 6-0 :mrgreen:

razlika je u mozgu :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 jul 2019, 15:25

shevchet je napisao/la:

Bodi brate moj, nekad mi se po tvojim postovima čini, da ti više navijaš za Noleta, nego za Rafu...
Pita se svašta španskog bika, tako da to o "neminovnoj" tituli, pitaj Rafu jel' se slaže sa tim... :mrgreen:
Ima malo i jinxanja svakako, ne mogu bit stalno ni ja ozbiljan, daleko od toga da mislim da Rafko nema sansi, al bolje za nas vjeruj ako Noli prepustimo ulogu favorita :mrgreen:

Elem, ne svidja mi se nikako Agutov servis, jedno vrijeme ga je počeo jače udarati, al ovo sto sam gledao na Wimbledonu je tanko skroz, ima da mu Novak riternira sve živo. S druge strane lik forhendom i dubinom raznosi, bas je dobar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 10 jul 2019, 15:29

Koliko su loši svi van big three hljeb te ****. Ovaj Goffin ne zaslužuje više od druge runde jebote.

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 10 jul 2019, 15:32

bodi123 je napisao/la:
shevchet je napisao/la:

Bodi brate moj, nekad mi se po tvojim postovima čini, da ti više navijaš za Noleta, nego za Rafu...
Pita se svašta španskog bika, tako da to o "neminovnoj" tituli, pitaj Rafu jel' se slaže sa tim... :mrgreen:
Ima malo i jinxanja svakako, ne mogu bit stalno ni ja ozbiljan, daleko od toga da mislim da Rafko nema sansi, al bolje za nas vjeruj ako Noli prepustimo ulogu favorita :mrgreen:

Elem, ne svidja mi se nikako Agutov servis, jedno vrijeme ga je počeo jače udarati, al ovo sto sam gledao na Wimbledonu je tanko skroz, ima da mu Novak riternira sve živo. S druge strane lik forhendom i dubinom raznosi, bas je dobar.
Ma zezam se i ja malo, treba Rafa prvo dobiti Uncle Sama, jer ovaj može dobiti svakog na travi ako ga krene onaj njegov nadrogirani servis+forehand, ili ti 1&2 kombinacija...

Nadam se samo da neće ispaliti 30+ as servisa, jer onda bi mogli gledati koji TB, a to je pogotovo protiv servera, čista lutrija...

Kako god, Rafa je br.1 ove godine i nadamo se da će to i bodovno povećati nakon WB uz novu GS titulu :mrgreen:
Zadnja izmjena: shevchet, dana/u 10 jul 2019, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 10 jul 2019, 15:33

Oikamid je napisao/la:Koliko su loši svi van big three hljeb te ****. Ovaj Goffin ne zaslužuje više od druge runde jebote.
Ma kakvi to, dobar je Goffin i odlicno je igrao u prvom setu do tog breaka, taktika mu je radila. Bit ce da se onda sjebao, jer je vidio da moze uradit nesto i to i bi.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 10 jul 2019, 15:35

Meni je nevjerovatno da se ovoliko svi useru. Berettini većinu meča na 30% ubačene prve serve, evo ovaj sad na oko 40%. Pa ne igrate protiv čudovišta

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jul 2019, 15:43

ja mislim da je Novaku vise prpa sto mora sa Agutom igrati nego da igra sa Nadalom ili babukom :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 jul 2019, 15:48

delinjo je napisao/la:ja mislim da je Novaku vise prpa sto mora sa Agutom igrati nego da igra sa Nadalom ili babukom :D
Bice kao i dns, malo prvi set mouda zanimljiv i onda tamburanje lagano

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jul 2019, 15:48

ronaldo99 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ja mislim da je Novaku vise prpa sto mora sa Agutom igrati nego da igra sa Nadalom ili babukom :D
Bice kao i dns, malo prvi set mouda zanimljiv i onda tamburanje lagano

nece rona vjeruj mi,Agut je momcina mislim dobit ce Novak ali puno tezee...nema Novaku tezek protivnika od njega :D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 10 jul 2019, 15:51

Ako ovaj poen Goffina maloprije nije dokaz koliko je zapravo glup onda ne znam. Kakvi smečevi :urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jul 2019, 15:52

Oikamid je napisao/la:Ako ovaj poen Goffina maloprije nije dokaz koliko je zapravo glup onda ne znam. Kakvi smečevi :urnebes:

jos mu namjerno dize,testira ga par puta ali ojebina ne zna i to ti je .. :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jul 2019, 16:06

Al' ga rutinira :tokralju:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 jul 2019, 16:36

Pella mi se baš sviđa, borba do kraja pa šta bude.
"We need to suffer. And we need to fight."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jul 2019, 16:45

al je dobra ova mala u babukinom boxu :D

e ne valja bgm
VOLIM ZELJEZNICAR!!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 10 jul 2019, 16:53

delinjo je napisao/la:al je dobra ova mala u babukinom boxu :D

e ne valja bgm
Pa je li dobra ili ne valja? :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 10 jul 2019, 16:54

delinjo je napisao/la:al je dobra ova mala u babukinom boxu :D

e ne valja bgm
A je ko babuka? :mrgreen:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 jul 2019, 16:56

Imao 2-0 i 40-0 i na kraju prc
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 jul 2019, 17:02

Sace sushko dohakat laznom goatu :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.