FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 10 jul 2019, 17:16

Samozdravlje je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la: Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
Za koji gol je Sabanovic , a za koji su Lazic,Hebib i za prvi ?

[/size]

Jos jedna olakotna okolnos igrao je pred masom svojih komsija , jer je jedini u rosteru , koji nosi teret rodjenog u Sarajevu .Nije lahko Sarajliji igrati na Kosevu . Sjetit cemo se ovih postova , pa ce biti , mi smo samo na neki nacin mu davali podrsku . Trebao je Jahic doci na posudbu .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jul 2019, 17:16

Stroj1946 je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Sabanovicu je 19 godina. On te nadolazi. I bio je sigurniji od Hebibovica na beku. Sabanovic kad je izaso, ljudi su nas razvalili na desnoj strani. Jedino sto Sabanu nedostaje, to je agresivnost i sigurnost u duelima. Mora ici puno jace u covjeka kad je 1 na 1. Zna momak igrat lopte to se vidi. Hodzic je odgro sinoc za ocjenu 8 od 10. Odlican je bio na beku i to jos lijevog igro. Nek onako nastavi, tako ce i Sabana natjerati da se bolje pokaze.
Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
Ne znam jesmo li mi gledali istu tekmu uopste? Onaj zuti kad je uso, a Saban izaso, razvalio nas na desnoj strani. Pa proletio je jedno 2,3 puta i centriro kad je htjeo jbte. Dje bio bolji ba.
ne bi ni smjelo da je bolji, jer Hebib je DECENIJU STARIJI
ako su približne kvalitete a jesu
Akademac mora imati prednost....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 jul 2019, 17:35

BordoSarajevo je napisao/la:Kad će moći Letić konkurisat??
Mislim da bi zadnja linija daleko bolje izgledala ovako:
Hodžić-Šerbečić-Lazić-Letić
Kad se neki naš igrač povrijedi, nikad se iz kluba ne oglase po pitanju povratka tog igrača, da recimo na zvaničnoj stranici ili fb stranicu napišu koliko će pauzirati, kad se očekuje povratak na teren.....Evo sad za Letića i Dupovca samo objavili da su povrijeđeni, Stanojević se povrijedio sredinom maja, tek mjesec kasnije fizioterapeut Ismar rekao koliko će pauzirati :facepalm: :facepalm:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 jul 2019, 17:36

duplakruna46 je napisao/la: Ma laz brate, gdje je bio sigurniji? Na stranu sto je dijete, ali pojeo ga je pritisak i atmosfera. Kad je Hebib otisao na bok sanse nisu napravili preko njegove strane. Necemo lagati. Ima potencijal da bude bolje od Hebe ali tremutno mu nije ni blizu!
Ma Sabanovic jeste ispao koji puta, ali ništa spektakularno, da bi ga razapinjali ovdje kako ti pokušavas. Kako primismo treći gol, tako što je Hebibu lik pobjegao, kod lopte sa krila kao defanzivac ne smiješ sebi dozvoliti da napadač bude ispred tebe, a Sinkler se fino namjestio dok ga je Hebib pogledom pratio.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jul 2019, 17:52

Denchi je napisao/la: ne bi ni smjelo da je bolji, jer Hebib je DECENIJU STARIJI
Haj ti to objasni nekima.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jul 2019, 17:57

Stroj1946 je napisao/la:
Denchi je napisao/la: ne bi ni smjelo da je bolji, jer Hebib je DECENIJU STARIJI
Haj ti to objasni nekima.
ma puca mi za "nekima"
nek misle šta hoće imaju to pravo

Hus je vidio valjda vraćo malo Atalantu nedavno pa stavio beka na beka
e sad šta će dalje bit, bumo videl...
ne bi trebao više Hebib nazad zaigrat pored Duleta i Šabanovića
i Letića na svojoj strani...i dok je Tatar na infuziji :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 10 jul 2019, 17:59

ShofaII je napisao/la:Nakon ovog penala nad Rahmanovicem bio je korner za nas, e tu je nakon sto je Krste ubacio jedan od njihovih igrao rukom. To je bio cist penal.
Krste ubacuje neko nasih igra glavom, lopta se od ruku odbija u zemlju i crnjo je glavom izbacuje.
Sve cekam da neko ovo spomene, kontam lud sam ili sam sanjao ili sam samo ja vidio!
Penal 100% bar ja kako sam vidio, ali niko ko da vidio nije. Neka se još neko javio, hvala Bogu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 jul 2019, 18:01

I meni je Sabanovic bio los.
Hebib je sve poslije zatvorio, i odigrao odlično.Bas raja na Istoku komentariše, evo zašto ga Musemic drži na klupi.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jul 2019, 18:02

siroliver69 je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Nakon ovog penala nad Rahmanovicem bio je korner za nas, e tu je nakon sto je Krste ubacio jedan od njihovih igrao rukom. To je bio cist penal.
Krste ubacuje neko nasih igra glavom, lopta se od ruku odbija u zemlju i crnjo je glavom izbacuje.
Sve cekam da neko ovo spomene, kontam lud sam ili sam sanjao ili sam samo ja vidio!
Penal 100% bar ja kako sam vidio, ali niko ko da vidio nije. Neka se još neko javio, hvala Bogu.
jašta neg penal **** mu Bildt materešinu žutu :!: :!: :!:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 18:06

Sudija je zajebavo sinoc sam napiso cist penal za nas, da ne govorimo kako njima djeli zute kako nama, fakat je zasro
Sjever je po brojnosti kritican sta se desava ne znam vise, kad se Zapad onoliki napuni gdje je karta 15 KM, a sjever ne moze ko najefniji, mozda je kisa pokvarila, al ebo te u Europi je skoro uvjek Sjever bio pun, Zapad i Istok prekucali, Sjever je jedina mrlja, puno navijaca koji su dosli da gledaju Cetic a ne Sarajevo, gledam pljescu kad smo dali gol, **** te navijac, ja konto hitna ce me odvuc poslije gola

Oremus je zvijer i on je najbolje pojacanje u ovom prelaznom roku, podsjeca me na Benku, imamo bjesan tim za nase lige, uz malo srece mozemo i u Europi iskorak napravit. Protiv Celtica nit srece, hem sudija sere, i prije svega neko spominje luzerski mentalitet, a to sto pola Bosne ceka da primimo 10 golova od istog, sto te mrze vise od Srba, kakav je to mentalitet ja ne znam, odigrali smo da se ne obrukamo i nismo se obrukali, glupa dva gola smo primili, Celtic je mocniji u svakom segmentu, a mi smo mocniji od ove lige trenutno, a kad dodje jos Milos i Pidro prosetat cemo se
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 10 jul 2019, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 10 jul 2019, 18:09

Još jedan dokaz da nas je Nyberg debelo oštetio. Imam i audiozapis naše (dio istoka C1) live reakcije nakon tih nedosuđenih penala :mrgreen: :mrgreen:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 jul 2019, 18:10

Pa svi otišli na zapad da bi mogli za instagrama snimit navijanje i koreografiju i uživat u prizoru, nadam se da će opet biti ko nekad, ko šibica, bar u ovim većim tekmama.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 10 jul 2019, 18:13

LegendKiller je napisao/la:
Ma Sabanovic jeste ispao koji puta, ali ništa spektakularno, da bi ga razapinjali ovdje kako ti pokušavas. Kako primismo treći gol, tako što je Hebibu lik pobjegao, kod lopte sa krila kao defanzivac ne smiješ sebi dozvoliti da napadač bude ispred tebe, a Sinkler se fino namjestio dok ga je Hebib pogledom pratio.
Jok jok! Molim te ne stavljaj mi stvari usta brate koje nisam rekao. Ni u jednoj recenici ga nisam popljuvao niti razapeo, cak sta vise. Pred njim su godine i moze viti (za nadati se) samo bolji! Uz ispravan rad biti ce puno bolji od Hebiba, ali u ovakvim utakmicama se dobije kontraefekat. Citava ekipa je bila dobra i odlicno stajala, on je samo manje dobar bio od ostalih jer je na njegovoj strani najvise puhalo. Hebib je citavu utakmicu i njemu pomagao i kontre istrcavao. Pa crkao covjek zadnjib 10 minuta, bas bih volio vidjeti koliko je pretrcao.

Ponavljam, pred njim su godine i niksa ni jednog igraca do 20te godine koji zaigra za prvi tim necu popljuvati. Sve sto kazem i sto cu reci je dobronamjerna kritika!

To je sve na ovu temu.

Ps. Heba nije stigao da istrci onaj treci gol, naravno da je kriv ali ne snosi on ni 50% krivice za gol i ne treba ga razapinjati. Odlicna tekma iza njega. Jos da je gol zabio...
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 jul 2019, 18:14

evo pratim Partizani - Qarabag 0:0 na poluvremenu :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jul 2019, 18:18

FoSte95 je napisao/la:evo pratim Partizani - Qarabag 0:0 na poluvremenu :mrgreen:
0-0 šutevi, zamisli kurca od utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 jul 2019, 18:37

MortemHz je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:evo pratim Partizani - Qarabag 0:0 na poluvremenu :mrgreen:
sve su nam ovo mogući protivnici u trećem kolu :kafa:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 jul 2019, 18:41

MortemHz je napisao/la:
Eto zato sam ja Qarabag prizivao. Ekipa u silaznoj putanji puna starijih igraca a samo koeficijent imaju od onog Qarabag prije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 18:46

Piast danas uzima Bate, Qarabag je nepoznanica kod nas, ime su al ne tolko zvucno, da sam znao da su slabiji nego nekad onda bi ih pozelio, sad sta je tu je, najtezi od najtezi nam je dosao, nadam se srecu u 3 kolu, daj nam nekog slabijeg

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 10 jul 2019, 18:48

Na snimku se ne vidi, mozda da se neka kamera druga prikaze.
Ja na istoku bio prema sjeveru i tacno u liniji sa sudijom bio. Vidio je on to nego supak nije svirao.
Al isto kontam kako to niko ne pominje. Da je kako iskopat snimak sa neke druge kamere jer je ovo islo prema golu. Sad sam gledao snimak i iz tog ugla se ne vidi jasno.
Ako nije svirao ono nad Rahmanom onda je morao ovo minutu poslije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 18:49

I ja sam sa Istoka gledo bili smo skoro na istoj poziciji CIST PENAL a fino se i vidjelo iako daleko al tu u liniji sa njima se vidjelo, CIST JE PENAL

i bilo je jos 10 gresaka sudije, ovako da neko sudi u UEFA takmicenjima je kriminal, pa **** te nije Zrinjski Radnik tu je manje gresaka bilo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.