On ce da donosi prevagu kad zatreba.muxa je napisao/la:Kakav ti je to sastav bez Krunica
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ništa bez Veretouta, ne mogu da zamislim Milan u LP bez njega 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fantasista je napisao/la:Nema se šta pametno napisat moj memaga.
-
celikmilan
- Kontakt:
Tišina na forumu kao i iz kluba.
Ma bolje i ova tišina nego bombe tipa mister xyz i sl, pa na kraju go qurac dođe
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
celikmilan
- Kontakt:
Ne mislim na ta nagađanja nego da napokon dovedu neko pojačanje.
A to ćemo se načekati. Bar dok se ne kvalifikujemo u LŠ ili dok nekoga debelo ne preplatiš (a od toga nema ništa)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Fantasista
- Kontakt:
Naser želi više love i zato još ništa nije gotovo. Dortmund i Arsenal su zainteresovani za njega.
I dalje je Veretout u igri, naši ne odustaju od toga da Biglia bude uključen u razmjenu ali Viole to ne žele.
I dalje je Veretout u igri, naši ne odustaju od toga da Biglia bude uključen u razmjenu ali Viole to ne žele.
- Beduin
- Kontakt:
Na to isto pitanje je juce Boban izjavio kako ne zeli o imenima igraca, nego da rade u miru i tisini, zbog konkurenata te ne zele da se izjalovi sve to. Mada, istina da cim se pocnu neki igraci spominjati u medijima odmah konkurencija uleti, pa onda klub pocne hraniti medije kako i drugi zainteresovani i tako podizu cijenu igracima, zato i volim ovako da rade. Vidicemo na kraju merkata sta ce izaci iz njihove price.celikmilan je napisao/la:Ne mislim na ta nagađanja nego da napokon dovedu neko pojačanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hoćel' više taj Verekurac u Romu, postao je kao ona najgora tumorčina koje se ne možeš otarasiti.
Ne brinem oko Benasera, sam Di Marzio i predsjednik Empolija je rekao da se već ima dogovor sa Milanom i da se treba dogovoriti još par sitnih detalja. Teško je bilo šta raditi jer je još uvijek u Africi.
Za ostatak klasika, niko nema pojma šta planiraju u Milanu. I bolje što je tako.
Ne brinem oko Benasera, sam Di Marzio i predsjednik Empolija je rekao da se već ima dogovor sa Milanom i da se treba dogovoriti još par sitnih detalja. Teško je bilo šta raditi jer je još uvijek u Africi.
Za ostatak klasika, niko nema pojma šta planiraju u Milanu. I bolje što je tako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Spominjete dolaske a niko da spomene dolazak, tačnije povratak, lorda Bonere u klub.
Kakvi ste vi ljudi i navijači, brzo zaboravljate takvu legendu
Kakvi ste vi ljudi i navijači, brzo zaboravljate takvu legendu
Pa realno nemam ni ja pojma šta će mu koji qurac Bonera u timu jer nisam stekao dojam da je neki fudbal mastermind koji može biti od pomoći stručnom timu, ali dokle god nije na terenu, meni ne smeta. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nego gledam ovu nasu ekipu i mi stvarno imamo mladu ekipu, sve sto je u konkurenciji za prvu ekipu nema vise od 25 god, jedino prosjek kvare Bigila (33),Strinic (31) i Reina (36) ali ne igraju toliko bitnu ulogu u timu, ove prve dvojice vrlo vjerovatno cemo se i rijesiti.
Valjda bude od njih nesto mladi su naucice
Valjda bude od njih nesto mladi su naucice
Imao je 0,4m. 
A dobro ajde, razumijem da pokušava izmusti što više para, ima prava na to. A ni ovo što traži nije bog zna koliko puno s obzirom da bi mu drugi mogli ponuditi i veću platu + igranje u Evropi, s obzirom da je nakon ovog prvenstva privukao pažnju mnogih.
A i ovi naši bi konačno mogli završiti neki transfer, sve ili se prave neke bespotrebne sage ili gube igrače.
A dobro ajde, razumijem da pokušava izmusti što više para, ima prava na to. A ni ovo što traži nije bog zna koliko puno s obzirom da bi mu drugi mogli ponuditi i veću platu + igranje u Evropi, s obzirom da je nakon ovog prvenstva privukao pažnju mnogih.
A i ovi naši bi konačno mogli završiti neki transfer, sve ili se prave neke bespotrebne sage ili gube igrače.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ljudi samo da vas pozdravim,ja Sam Jos jedan ludjak za milanom.svaki Dan citam Sta pisete pa Sam konacno odlucio da vam se pridruzim.
- Fantasista
- Kontakt:
Naser hoće 2M po sezoni, jbm ga luda.
Dobro nam dosao i budi aktivan hah
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.