zenica prvo kolo svaka cast siroki isto al mostar i prijedor smijesno al et necemo vise o tomepile87 je napisao/la:Dobro kupili smo sve te de mi reci sta je sa banjalukom prosle godine sta je sa sirokim sta je sa sarajevom sta je sa zenicom jesmo sve to kupili ako jesmo reci mi koliko smo vama para dali ?forza_juve je napisao/la:a u mostaru protiv veleza a u prijedoru de ba znala je bih da je nastimano sad reci ma daj kakvi ba nije to zeljoo
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Sta fali nerjesenom rezultatu sa zrinjskim koji je dobar bio tada, moje pitanje je i dalje jednostavno koliko smo dali para sarajevu kad smo kupovali sve redom?forza_juve je napisao/la:
zenica prvo kolo svaka cast siroki isto al mostar i prijedor smijesno al et necemo vise o tome
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- forza_juve
- Kontakt:
iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
❤️1946❤️
- sarajlija89
- Kontakt:
ajd Juventino ti na nasu temu
,nema nista od ovog
Borac je jesenji sampion,s tim da ce vjerovatno uzet bodove i u trebinju ako sve bude regularno jer leotar je prelos(nije mi jasno kako je leotar danas 4 zabio,mada je i zrinjski katstrofa)...
Tesko da ce ko stic borac,realno,previse su bodva sa strane donijeli..al vidjecemo
Borac je jesenji sampion,s tim da ce vjerovatno uzet bodove i u trebinju ako sve bude regularno jer leotar je prelos(nije mi jasno kako je leotar danas 4 zabio,mada je i zrinjski katstrofa)...
Tesko da ce ko stic borac,realno,previse su bodva sa strane donijeli..al vidjecemo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Levatu izbacili smo ih iz kupa glatko!Jesmo li i to kupiliforza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
1921-2011
Pa odigrali smo nedavno sa borcem u banja luci nerjeseno u cemu je problem?forza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
- forza_juve
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Pa odigrali smo nedavno sa borcem u banja luci nerjeseno u cemu je problem?forza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
kup **** kup vidjet cemo ligu borac puca na ligu ne na kup ako cemo tako j..o vas je u kupu prosle god na grbavici,liga je bitna kup manje vise mislim za borac
❤️1946❤️
Nama je bitniji kup.Yebo ligu prosle godine smo osvojili istu...forza_juve je napisao/la:pile87 je napisao/la:Pa odigrali smo nedavno sa borcem u banja luci nerjeseno u cemu je problem?forza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
kup **** kup vidjet cemo ligu borac puca na ligu ne na kup ako cemo tako j..o vas je u kupu prosle god na grbavici,liga je bitna kup manje vise mislim za borac
Kup,kup,kup je nas!!!
1921-2011
- theprodigy
- Kontakt:
malo su cudne bile utakmice zelje i borca u kupu..kako ove godine tako i one proslepile87 je napisao/la:Pa odigrali smo nedavno sa borcem u banja luci nerjeseno u cemu je problem?forza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
- forza_juve
- Kontakt:
hahahahaha hahahaha pa naravno malo vie cudne zna se borac liga kup nekome drugom nije bitno siroki mozda ak prodje sarajvo hehehehetheprodigy je napisao/la:malo su cudne bile utakmice zelje i borca u kupu..kako ove godine tako i one proslepile87 je napisao/la:Pa odigrali smo nedavno sa borcem u banja luci nerjeseno u cemu je problem?forza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
❤️1946❤️
Da naravno da su bile cudne ove godinetheprodigy je napisao/la:malo su cudne bile utakmice zelje i borca u kupu..kako ove godine tako i one proslepile87 je napisao/la:Pa odigrali smo nedavno sa borcem u banja luci nerjeseno u cemu je problem?forza_juve je napisao/la:iduce kolo pokazite snagu i dobijte u anja luci i skidam kapu ma bod uzmite opet skidam kapu ok
Dodjemo mi i napunimo levate samo tako i to je cudno zar ne
1921-2011
borac je pucao na sve jer ima veliki fond igraca tako da ta prica ne pije vode eto taman su oni voljeli da ih mi izbacimo ili da sad sarajevo izjavi da ih kup ne interesuje jer imaju manje sanse protiv sirokog, glupost kup je interesantan svakom timu iz nase lige jer je najbrzi put do evrope i do zarade...forza_juve je napisao/la:
- forza_juve
- Kontakt:
Dodjemo mi i napunimo levate samo tako i to je cudno zar ne
[/quote]
i nemozete sarajeva dobit iako iskljucena dva igraca mozda jos da je koji igrac iskljucen pa da bude registrovano 3:0
iduci put bez golmana mozemo protiv vas jer suta nije bilo

i nemozete sarajeva dobit iako iskljucena dva igraca mozda jos da je koji igrac iskljucen pa da bude registrovano 3:0
❤️1946❤️
- theprodigy
- Kontakt:
nas je borac razvalio na kosevu..i neka je..svako ko nas zasluzeno pobedi pruzam ruku..a zanimaju me..ako znas naravno,rezultati utakmica u prvenstvu i kupu od prosle godine zelje i borca
i nemozete sarajeva dobit iako iskljucena dva igraca mozda jos da je koji igrac iskljucen pa da bude registrovano 3:0forza_juve je napisao/la:Dodjemo mi i napunimo levate samo tako i to je cudno zar ne![]()
Za koji mjesec cete pricati da vam je bilo iskljuceno 5 igraca pa pobogu i nama je bio iskljucen igrac eto te ko srbi slavis bitku na kosovu
Od u zadnjih 6 oni su nas dobili jednu, pa ti racunaj i smisljaj teorije zavjere...theprodigy je napisao/la:nas je borac razvalio na kosevu..i neka je..svako ko nas zasluzeno pobedi pruzam ruku..a zanimaju me..ako znas naravno,rezultati utakmica u prvenstvu i kupu od prosle godine zelje i borca
1921-2011
prvenstvo 0-2 ,4-2 a kup 0-0 2-2theprodigy je napisao/la:nas je borac razvalio na kosevu..i neka je..svako ko nas zasluzeno pobedi pruzam ruku..a zanimaju me..ako znas naravno,rezultati utakmica u prvenstvu i kupu od prosle godine zelje i borca
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- theprodigy
- Kontakt:
ok..hvala na odgovorima..videcemo kako ce zavrsiti utakmice u prvenstvu..nesto imam osecaj da ce vas borac pobediti i na grbavici..a ne znam sto 
i nemozete sarajeva dobit iako iskljucena dva igraca mozda jos da je koji igrac iskljucen pa da bude registrovano 3:0forza_juve je napisao/la:Dodjemo mi i napunimo levate samo tako i to je cudno zar ne![]()
Vidim da imas afinitet prema komsinicama u usput iz Travnika si...jedina stvar koja vam slici je to da i jedni i drugi ste igrali isto na Grbavici,parkiraj autobus ispred gola i mirna Bosna.Velike ekipe nema sta
1921-2011
- forza_juve
- Kontakt:
Vidim da imas afinitet prema komsinicama u usput iz Travnika si...jedina stvar koja vam slici je to da i jedni i drugi ste igrali isto na Grbavici,parkiraj autobus ispred gola i mirna Bosna.Velike ekipe nema staEsii TM87 je napisao/la:i nemozete sarajeva dobit iako iskljucena dva igraca mozda jos da je koji igrac iskljucen pa da bude registrovano 3:0forza_juve je napisao/la:Dodjemo mi i napunimo levate samo tako i to je cudno zar ne![]()
iduci put bez golmana mozemo protiv vas jer suta nije bilo
![]()
![]()
Parkiraj bus pa sta ce sa dva igraca manje sta nista et i vi napali nema sta imali 2 suta ne znam jel i jedan u okvir isao al et ima jos da se igra jedino sto je sarajeva kostalo poraz od borca ajd znaj mozda su nastinali ccccc
❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.