FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 10 jul 2019, 23:25

Fudbaleski klub Sarajevo mogao bi biti jači za Marijana Ćavara, saznaju ****.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama svog Eintracht Frankfurta, ali se ne nalazi u ozbiljnim planovima trenera, a kako pišu njemački mediji izrazio je želju da napusti klub i zatražio raskid ugovora.

Sarajevo je u potrazi za veznjakom, posebno jer nije poznato kada će se Miloš Stanojević vratiti na teren nakon povrede oka.

Ćavar je prošlu sezonu proveo na posudbi u Osijeku, a u karijeri je igrao još za Branitelj iz Mostara i Zrinjski sa kojim je osvoji dva naslova prvaka naše zemlje. Sa Eintrachtom je osvojio kup Njemačke.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 jul 2019, 23:29

Kako bi to bilo brutalno i preyebeno :alalvera:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2019, 23:32

Sad ce se Zrinjski javit :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 10 jul 2019, 23:34

ma sta ce se oni vise javljat, Aluminij propao, a Aluminij je para i para dao istom klubu

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 10 jul 2019, 23:34

extazy je napisao/la:Kad vidim rezultate ove Lige Prvaka lose mi, **** te od svih timova mi bas na Celtic, i ovi sto su teski bili kao ispostavilo se da i nisu nesto
Ma nek smo mi docekali Celtica, jednog giganta, a to sto smo mogli proci drugo pretkolo i imati 120% vece sanse bilo koga drugog da smo izvukli nema veze. To sto smo mogli popraviti koeficijent i to ko hebe, bitno da smo mi igrali protiv Celtica.
JURIŠ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 10 jul 2019, 23:35

Igrac kao cavar je uvijek dobro dosao.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 10 jul 2019, 23:38

Ako je istina to za Čavara, perverzija bi bilo.
Isto to bi značilo da Rahman ide.
Igrač malo ćvaknut u glavu, može prekucat ovu ligu kad hoće, ali sve zavisi kako mu je dignut ujutru, sigurno da nam je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača, ali mišljenja sam da je Čavar sigurno bolji.

Hoće udarit, hoće se i pobit, ma sve će on za FKS, kako god ispisan je u histriji FKS !
#DUPLA
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2019, 23:42

midzuka je napisao/la:
extazy je napisao/la:Kad vidim rezultate ove Lige Prvaka lose mi, **** te od svih timova mi bas na Celtic, i ovi sto su teski bili kao ispostavilo se da i nisu nesto
Ma nek smo mi docekali Celtica, jednog giganta, a to sto smo mogli proci drugo pretkolo i imati 120% vece sanse bilo koga drugog da smo izvukli nema veze. To sto smo mogli popraviti koeficijent i to ko hebe, bitno da smo mi igrali protiv Celtica.
Uzivali sto bi se reklo :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 jul 2019, 23:45

Kako frajko rezonuje stvari kao da smo mi birali protivnika, grob te yebo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 jul 2019, 23:46

Vidim tema zasto ne mozemo iskorak u europi napraviti pa ne ulazemo dovoljno, drugo liga nije kvalitetna ogromna razlika u tempu igre u europi i kod nas. Ove godine imamo šansu i šteta je sto nismo vec kompletirali tim i bolje pripreme odradili al nadam se da mozemo ove godine u Play off pa zasto ne i u grupe.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 jul 2019, 23:47

belosevic28 je napisao/la:Kako frajko rezonuje stvari kao da smo mi birali protivnika, grob te yebo...
Vala baš
ISTINA ZA VEDRANA!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 10 jul 2019, 23:52

Mala opaska na fizicku spremnost ozbiljnijih ekipa u Evropi. Ne oni ne treniraju vise, niti se pripremaju jace i bolje, oni jednostavno koriste razna sredstva u vidu dozvoljenih dopinga, koja kod nas nisu nit dostupna, nit zastupljena.
Cime fudbalere sve danas “špricaju” da bi izdrzali tempo, najbolje govori to da nakon zavrsetka karijere nisu vise ni za sta, kao krpe istrosene i izderane, koje samo u smece bacis. Cast izuzecima :salut:
1946~

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 jul 2019, 23:56

ThrillerHz je napisao/la:Mala opaska na fizicku spremnost ozbiljnijih ekipa u Evropi. Ne oni ne treniraju vise, niti se pripremaju jace i bolje, oni jednostavno koriste razna sredstva u vidu dozvoljenih dopinga, koja kod nas nisu nit dostupna, nit zastupljena.
Cime fudbalere sve danas “špricaju” da bi izdrzali tempo, najbolje govori to da nakon zavrsetka karijere nisu vise ni za sta, kao krpe istrosene i izderane, koje samo u smece bacis. Cast izuzecima :salut:
Razlika između nas i Evrope je u tome što oni ne jedu ćevape, čokolade, čips, niti piju kolu i alkohol i kao vrhunac svega , ne puše šišu.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 10 jul 2019, 23:57

belosevic28 je napisao/la:Kako frajko rezonuje stvari kao da smo mi birali protivnika, grob te yebo...
Samo odgovor onima koji su na sva usta vrištali sto nam celtic dolazi, valjda imam pravo i ja dati svoje misljenje. Protivnika nisam birao ni ja niti iko drugi sa foruma, ali kao oni kojima je drago sto je dosao Celtic, vala meni nije ni 1%.
JURIŠ

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 jul 2019, 00:00

ThrillerHz je napisao/la:Mala opaska na fizicku spremnost ozbiljnijih ekipa u Evropi. Ne oni ne treniraju vise, niti se pripremaju jace i bolje, oni jednostavno koriste razna sredstva u vidu dozvoljenih dopinga, koja kod nas nisu nit dostupna, nit zastupljena.
A fazon je i što igrači u dobrim ekipama ne trče u prazno nego trče tačno tamo gdje treba i onoliko koliko treba. Ja sam sinoć pratio dosta vremena Celticovog veznog igrača Scott Browna lik se uglavnom nalazio u i oko kruga centra i samo taj prostor kontroliše. Kad mu dođe lopta odigrava tu dodavanja nekad naprijed,nekad nazad i to mu je sav posao.
ISTINA ZA VEDRANA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jul 2019, 00:01

Kad igramo sa Zrinjom, 20. ili 21.7.?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 jul 2019, 00:02

skoroalen je napisao/la:Kad igramo sa Zrinjom, 20. ili 21.7.?
21.07
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jul 2019, 00:03

benko21 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kad igramo sa Zrinjom, 20. ili 21.7.?
21.07
Prejako, da je 20. ne bih mogao na tekmu. :opaopa:
Hvala brate. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 jul 2019, 00:03

Disciplina, profesionalizam i sportski zivot. To je u evropi, kod nas je to na niskoj razini i to pravi razliku. Fino su to objasnili Lulić i Medunjanin u vezi reprezentacije oko tog problema.

Danas videoskaut izjavi da mu je fitness trener Celtica rekao da njihovi igrači dođu u 13 sati na trening kada im je trening zakazan u 15 sati. Dva sata prije dođu.

Drugo, hrana, suplementi... na pripremama naši jedu krofne, jedan od milion razloga zašto ne možemo parirat Celticu i sličnim ekipama. Ljudi gledaju i sitnice, odrezat će nokte ako će biti brži makar za 0,0001m/s, nas to ne zanima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 jul 2019, 00:07

midzuka je napisao/la:
Samo odgovor onima koji su na sva usta vrištali sto nam celtic dolazi, valjda imam pravo i ja dati svoje misljenje. Protivnika nisam birao ni ja niti iko drugi sa foruma, ali kao oni kojima je drago sto je dosao Celtic, vala meni nije ni 1%.
Play - off za grupnu fazu Evropske lige 2014/2015, dobijemo najtežeg mogučeg protivnika, iz zemlje svjetskih prvaka - Borussia Monchengladbach (Kramer koji je igrao tada protiv nas je igrao finale protiv Argentine).
Drugo pretkolo Evropske lige prošle sezone, tri ekipe među nositeljima su se debelo izdvajale po kvalitetu, Leipzig, Sevilla i Atalanta, mi na Atalantu.Za Celtic je sve već rečeno i napisano. Ovo je prosto nevjerovatno :facepalm: :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, muhamedhulk i 36 gostiju.