kengur je napisao/la:Denchi je napisao/la:brojjedan je napisao/la:Evo hladne glave, mišljenja sam da je Dzenina ekipa (ne mogu izvagati jel' bila igracki bolja) imala veca muda na Koševu protiv Borusije nego ova pritiv Celtica.
A o jacini protivnika se slažemo ko je jaci, nadam se.
1 gol je razlika
koji te je sudija oštetio
od te "igre"...
nema pričica o mudima i mentalitetu
kad je 7 puta više kvaliteta kod njih na terenu
kad im je zadnje pojačanje(koje ne igra) iste vrijednosti kao svi igrači Sarajeva zajedno
ne napinjite vijuge, naškodit ćete sami sebi....
gol razlika je nebitna za ovo sto frajer kaze
sudije nas jeste zaklao
Onaj teren je puno vise Celticu odgovarao jer su spremniji
nema smisla porediti nas i Celtic jer nismo ni blizu po cijenama
to su cinjenice
ALI
Borusija je jos jaca od Celtica
Ona Borusija bi lagano utrpala 4 ovom Celticu
igraci Borusije su takodje bili skuplji i po znanju superiorniji od nasih
a ipak je nasa igra bila puno vise napadacka igra
Njihova istorija je impresivna ali mi smo se postavili kao da je dosao Real ili Barca
Nema tu napinjanja vijuga, to je moje vidjenje.
Sad teren, jesu oni navikli na kisi, al na losem terenu nisu
Sad da bi Borusija zabila 4 Celticu tesko, ni Bayern nije tolko zabio Celticu, skoti su se pojacali, fini talenata imaju mladi, mocno izgledaju, nisu bezveze
Postavili smo se tako jer su ljudi brzi i snazniji, da smo napadali unisteni bi bili na kontre, dok je iso presing dok smo letjeli za njima super je izgledalo, al jednostavno nismo imali snage za presing od 90 minuta, Celtic je najvece ime koje je doslo na Kosevo, iako je Atalanta sigurno jaca od istog, imali smo i mi strah i igraci, da se desila neka blamaza na Kosevu raji ne bi bilo ni do 3 kola ni to icega, nadam se da cemo tamo fin rezultat izvuc, i oni ce sigurno opusteno uc u utakmicu, al mi se opustat ne smijemo, mozda im cak i zabit go, sto da ne