FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jul 2019, 14:13

benko1946 je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
benko1946 je napisao/la:Bgm ovog Sabanovica ne mirisem nikako,da je Hebibovic igrao na njegovom nivou kamenjem bi ga gadjali.Sad cete vi reci mlad,nas,akademac,ma neka je,mlad je i serbecic,mlad je i pidro,mlad je i mujakic pa momci igraju/igrali su... vrijeme je da i on nesto pokaze,al trenutno treca opcija na desnom beku iza hebe i krtole
E tako su se kritikovali Kovacevic , Mujakic i Pidro poslije jedne losije utakmice . Za koji gol je kriv Sabanovic ?
Sta mora biti kriv ga za gol da kazemo da je lose odigro?!
Bolan ja bi najsretniji bio da on ima kvalitet da igra(ali nema)...koga mi zavaravamo,koga lazemo? Nismo La Masia (ovo sto je Resic otisao na posudbu podrzavam,igraj majstore u celiku,pokazi da mozes,pa ces i ovamo dobiti priliku)
Dobro , necemo ga jos puno gledati u FKS . 30.06.2020 mu istice ugovor , budala je ako produzi ,a ne bude starter . Ponavljam u njemu vidim nekog ko se moze pribliziti karijeri Salihamidzica . 22.08. puni 20 god. Sa nepunih 21 neka bjezi iz grada , a vidjet cemo hajra od njega , samo da ga zdravlje posluzi aBd . :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jul 2019, 14:25

Pantelija je napisao/la:
Zasto majstore averzija za Hebiba :rol:
Moze li ova paralela @Skoroalen - Kurdic , @Pantelija.Hebibovic :rol: :rol: :rol:
Igranje beka mu je unistilo solidnu karijeru . Recimo Madzarska , Austrija ... Ne zaboravi sta nam je radio na Kosevu i kako smo ga prizivali . Jeste se zezno sto nije dosao odmah , nego godinu kasnije .
Na silu mi se gura averzija oko hebiba a nije tacno, on bi bio sjajan igrac za klupe jer moze odgovoriti na dvije poziciji. Ali u prvih 11 ne moze biti. Naprijed imas tatar/milanovic krila koja su bolja puno od njega, nazad imas sabanovica koji ima 20 godina i bolji je defanzivno od njega i ima puno bolji centarsut od njega. Zrtvovati bilo koga od njih za hebibovica je bespotrebno.[/quote]

Ta averzija se odnosi na "igranje beka" , ako ja dobro citam sta pises . Krilo je trebao igrati kroz karijeru , tada nije bilo Milanovica , a ni Tatara Bogami. Sta bi bilo sa Cimirotom da je beka igrao u vrijeme Jajala ? Razumijem ja tebe i vise nego sto mislis , malo te iziritiraju ovi sto Hebiba vide kao beka za ligu5 . Hebib nije odbrambreni igrac u genima , dobro bi bilo i volio bih da odleprsa preko grane . Zasluzio je odnosom prema dresu FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jul 2019, 14:32

Mene Milanovic malo podsjeca na Dulju.
Bas mi djeluje sigurno lopta kod njega.

Mada Celtic nije neko mjerilo, koliko utakmice gdje budemo imali 60% posjeda lopte u nogama. Al na prvu..

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 11 jul 2019, 14:42

Zip je napisao/la:Mene Milanovic malo podsjeca na Dulju.
Bas mi djeluje sigurno lopta kod njega.

Mada Celtic nije neko mjerilo, koliko utakmice gdje budemo imali 60% posjeda lopte u nogama. Al na prvu..
Burke ima isti fazon kad vuče loptu, isti Dulja. Hvala Bogu da neko vidi što i ja :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 11 jul 2019, 14:51

Evo hladne glave, mišljenja sam da je Dzenina ekipa (ne mogu izvagati jel' bila igracki bolja) imala veca muda na Koševu protiv Borusije nego ova pritiv Celtica.
A o jacini protivnika se slažemo ko je jaci, nadam se.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 jul 2019, 14:54

brojjedan je napisao/la:Evo hladne glave, mišljenja sam da je Dzenina ekipa (ne mogu izvagati jel' bila igracki bolja) imala veca muda na Koševu protiv Borusije nego ova pritiv Celtica.
O istom mislim cijeli dan. Meni je nebitna debata koja je ekipa jaca, ali ona igra je bila nevjerovatna. Ova je pod utiskom i strahom nakon Atalante.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jul 2019, 15:00

brojjedan je napisao/la:Evo hladne glave, mišljenja sam da je Dzenina ekipa (ne mogu izvagati jel' bila igracki bolja) imala veca muda na Koševu protiv Borusije nego ova pritiv Celtica.
1 gol je razlika
koji te je sudija oštetio
od te "igre"...

nema pričica o mudima i mentalitetu
kad je 7 puta više kvaliteta kod njih na terenu
kad im je zadnje pojačanje(koje ne igra) iste vrijednosti kao svi igrači Sarajeva zajedno

ne napinjite vijuge, naškodit ćete sami sebi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 jul 2019, 15:03

Dok se raspravlja o desnom beku, o Šabanu i Hebibu, Hodža ako nastavi ovako zacementirat će sebi tu poziciju desnog beka i neće igrat ni Hebib ni Šaban :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jul 2019, 15:05

Za Hebiba dosla ponuda od 900k€
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 jul 2019, 15:06

Sjajan vlog s tekme :) (ako već neko nije slao)
Iznenadili se kad su baklje vidjeli :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2019, 15:14

Gledao sam bas to i meni je to bas upecatljivo ostalo sa bakljom i njihovom reakcijom,jedna baklja zapaljena bila,kod njih sok stanje .Treba ih na derbi pozvati :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 jul 2019, 15:20

ShofaII je napisao/la:Za Hebiba dosla ponuda od 900k€
Dat im Za te pare i hebiba i skodu octaviu jos
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jul 2019, 15:24

Ako uspiju prodat Hebu za 100.000 eur, Hadzicu treba vilu na platou Skenderije izgraditi

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 11 jul 2019, 15:26

Denchi je napisao/la:
1 gol je razlika
od te "igre"...

kad im je zadnje pojačanje(koje ne igra) iste vrijednosti kao svi igrači Sarajeva zajedno

Ako su ovi 7 puta koliko je onda Borusija bila...i da, jeste nas sudija oštetio al jest i Dženinu ekipu Bandovic.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 jul 2019, 15:27

miky_hz je napisao/la:Gledao sam bas to i meni je to bas upecatljivo ostalo sa bakljom i njihovom reakcijom,jedna baklja zapaljena bila,kod njih sok stanje .Treba ih na derbi pozvati :mrgreen:
Pobjegli bi :rol:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 jul 2019, 15:28

Denchi je napisao/la:
1 gol je razlika
od te "igre"...

gol razlika je nebitna za ovo sto frajer kaze
sudije nas jeste zaklao
Onaj teren je puno vise Celticu odgovarao jer su spremniji

nema smisla porediti nas i Celtic jer nismo ni blizu po cijenama
to su cinjenice

ALI

Borusija je jos jaca od Celtica
Ona Borusija bi lagano utrpala 4 ovom Celticu
igraci Borusije su takodje bili skuplji i po znanju superiorniji od nasih
a ipak je nasa igra bila puno vise napadacka igra

Njihova istorija je impresivna ali mi smo se postavili kao da je dosao Real ili Barca

Nema tu napinjanja vijuga, to je moje vidjenje.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 11 jul 2019, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 11 jul 2019, 15:29

tm01hzne je napisao/la:

Sjajan vlog s tekme :) (ako već neko nije slao)
Iznenadili se kad su baklje vidjeli :lol:
a brate kad su se grobari sto su dosli samnom na tekmu iznenadili atmosferom sta ce tek skoti rec

Hebiba odbit ponudu, doce uskoro ponuda iz stare dame, dat ce nam Dybalu i 20 miliona Eura

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jul 2019, 15:32

ShofaII je napisao/la:Za Hebiba dosla ponuda od 900k€
reći DA
jbt
slikaslika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 11 jul 2019, 15:36

kengur je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
1 gol je razlika
od te "igre"...

gol razlika je nebitna za ovo sto frajer kaze
sudije nas jeste zaklao
Onaj teren je puno vise Celticu odgovarao jer su spremniji

nema smisla porediti nas i Celtic jer nismo ni blizu po cijenama
to su cinjenice

ALI

Borusija je jos jaca od Celtica
Ona Borusija bi lagano utrpala 4 ovom Celticu
igraci Borusije su takodje bili skuplji i po znanju superiorniji od nasih
a ipak je nasa igra bila puno vise napadacka igra

Njihova istorija je impresivna ali mi smo se postavili kao da je dosao Real ili Barca

Nema tu napinjanja vijuga, to je moje vidjenje.

Sad teren, jesu oni navikli na kisi, al na losem terenu nisu

Sad da bi Borusija zabila 4 Celticu tesko, ni Bayern nije tolko zabio Celticu, skoti su se pojacali, fini talenata imaju mladi, mocno izgledaju, nisu bezveze

Postavili smo se tako jer su ljudi brzi i snazniji, da smo napadali unisteni bi bili na kontre, dok je iso presing dok smo letjeli za njima super je izgledalo, al jednostavno nismo imali snage za presing od 90 minuta, Celtic je najvece ime koje je doslo na Kosevo, iako je Atalanta sigurno jaca od istog, imali smo i mi strah i igraci, da se desila neka blamaza na Kosevu raji ne bi bilo ni do 3 kola ni to icega, nadam se da cemo tamo fin rezultat izvuc, i oni ce sigurno opusteno uc u utakmicu, al mi se opustat ne smijemo, mozda im cak i zabit go, sto da ne

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jul 2019, 15:38

Hahhahaha svi bi vi jedva pristali da ode a onda bi ga prizivali nazad hahhahaha.
Kontam koliko god da napisem necete vjerovati :D
Mislim da je zasluzio da se proda i da klub zaradi nesto valjda ce nekoga zulat pare pa ga kupi
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8 i 19 gostiju.