Azpi je napisao/la:Knicksi pokupili sve PFove u FA, morati ce nekome zatrebati PF to je plan da uzmu koji pik
Dobro su odradili, Morris je dobar igrač. Za njeg mogu dobiti pikove.
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,BernardBarnjak,Pasha,Epidaurus,kad_kako
Azpi je napisao/la:Knicksi pokupili sve PFove u FA, morati ce nekome zatrebati PF to je plan da uzmu koji pik
alemsa je napisao/la:Grc vrc @neza malo prc
Dobismo WB za CP![]()
![]()
wobly92 je napisao/la:Čuj poderali
Dajte im još jednu loptu!
E jes' mi žao ove trojice jadnika na terenu, CP3 je nekako i volio razigravati, kakav shitshow ćemo sad gledati tek
alemsa je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Čuj poderali
Dajte im još jednu loptu!
E jes' mi žao ove trojice jadnika na terenu, CP3 je nekako i volio razigravati, kakav shitshow ćemo sad gledati tek
S obzirom da je ista prica bila kako ne mogu igrat skupa, igrali su 280 puta bolje u protiv togaprve sezone
I hope the trade includes the Thunder sending another basketball
camparinho je napisao/la:@alem
Ma vala za ovakva 4 picka (tehnicki samo u 24 i 26 neces imat pick) mi je i super trade.
Vala ne znam samo sto su ovo uradili iz OKC, ako su npr mogli plate poklopit sa Heatom dobili bi bolje nesto sto posto
Slatinash_7 je napisao/la:Ni meni sekunde nije jasan potez OKC-a, uzimas jednako los ugovor ako ne i losiji za starijeg igraca a kao kompenzaciju dobijes nekakvih pikova koji dok Harden igra tamo sigurno nece biti lutrijski..ono,mogli su pride ubaciti pik druge runde,cisto da izgleda smjesnije. Kako ce se ova dva zajedno snaci ne znam, ali mi je duplo bolje imati ludjaka Westbrooka nego Paula koji se raspada
Ziggs je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:Ni meni sekunde nije jasan potez OKC-a, uzimas jednako los ugovor ako ne i losiji za starijeg igraca a kao kompenzaciju dobijes nekakvih pikova koji dok Harden igra tamo sigurno nece biti lutrijski..ono,mogli su pride ubaciti pik druge runde,cisto da izgleda smjesnije. Kako ce se ova dva zajedno snaci ne znam, ali mi je duplo bolje imati ludjaka Westbrooka nego Paula koji se raspada
Ucinjena usluga Westbrooku