Šta ima znalac, teniski mag?ronaldo99 je napisao/la:Ma kakav Agut rekao sam ja da ako uzme 7-8 gemova bice super

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Šta ima znalac, teniski mag?ronaldo99 je napisao/la:Ma kakav Agut rekao sam ja da ako uzme 7-8 gemova bice super
Ma smeta njemu vise sto Bautista ostaje u relijima za razliku od svih njegovih protivnika dosad xdbodi123 je napisao/la:Ima i vjetra, ne previse al dovoljno da Novaka s vremena na vrijeme omete i iznervira
Uf kakvi reliji sad, strasan meč
Nisam trubio dzaba sedmicu dana da mu je Agut najteži protivnik na touru poslije ove dvojice, a evo opet se to pokazuje tačnim, bas se muči Novak sa svima, forhend, vjetar, Agut, nema ni kod servisa previse ritma... i dalje je favorit al može ovo u 5 vjerovatno otićdarker10 je napisao/la:Ma smeta njemu vise sto Bautista ostaje u relijima za razliku od svih njegovih protivnika dosad xdbodi123 je napisao/la:Ima i vjetra, ne previse al dovoljno da Novaka s vremena na vrijeme omete i iznervira
Otprilike i moje misljenje. Za sada Augut mi se cini za nijansu bolji. Djokovica je servis u bitnim momentima vec par puta izvukao.Captain4 je napisao/la:Ko uzme 3. set uzima i meč.
Koliko se sjećam jedini si ti uz mene pričao kako će ovo biti zayeban meč i da Bautista ima šansu sigurno, ako bude igrao dobro... Likovi znalci pišu Batistuta, sprdaju se i sl. Pa onom znalcu ja se ubio objašnjavajući, da taj isti Bautista ima 3-0 protiv Noleta, zadnja 3 meča na tvrdoj podlozi...bodi123 je napisao/la:Nisam trubio dzaba sedmicu dana da mu je Agut najteži protivnik na touru poslije ove dvojice, a evo opet se to pokazuje tačnim, bas se muči Novak sa svima, forhend, vjetar, Agut, nema ni kod servisa previse ritma... i dalje je favorit al može ovo u 5 vjerovatno otićdarker10 je napisao/la:Ma smeta njemu vise sto Bautista ostaje u relijima za razliku od svih njegovih protivnika dosad xdbodi123 je napisao/la:Ima i vjetra, ne previse al dovoljno da Novaka s vremena na vrijeme omete i iznervira
Nije usporenoGalion je napisao/la:45 udaraca na travi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.