Stari rivali na turniru u Hrasnici
U danima vikenda u Hrasnici se igra 4. Memorijalni turnir u fudbalu "4. Viteške" na kojem će nastupiti FK Željezničar, FK Velež, FK Famos i FK Radnik.

Rahmet ti dusi Đilda...MortemHz je napisao/la:Stradao je od snajperskog hica u sarajevskom naselju Pofalići pri pokušaju da pomogne ranjenoj sugrađanki.
Jel ovo No.1 organizovao turnir .Nisam siguran samo dali Radnik nosi njihovu opremu il je Hadzicima neki veci nivo .MocMahale444 je napisao/la:Željezničar i Velež u subotu
U danima vikenda u Hrasnici se igra 4. Memorijalni turnir u fudbalu "4. Viteške" na kojem će nastupiti FK Željezničar, FK Velež, FK Famos i FK Radnik.
![]()
Pobjednik turnira dobija nike dresove da se slikaju u njima. Najbolji igrac turnira dobice sorc u tranjo vlasnistvomiky_hz je napisao/la:Jel ovo No.1 organizovao turnir .Nisam siguran samo dali Radnik nosi njihovu opremu il je Hadzicima neki veci nivo .MocMahale444 je napisao/la:Željezničar i Velež u subotu
![]()
Rahmet mu dušiextazy je napisao/la:Znam da su prepucavanja, al malo cu otic sa teme. Napisao bih par rijeci o Đildi, bio je porodicni prijatelj i jedan od najboljih havera mog oca, slabo ga se sjecam jer nas je rano napustio, al ostale su price i djela tog covjeka, ostale su price mog oca o tom velikom covjeku, koji je zivio kao heroj i otisao sa ovog svijeta kao heroj.
Glupo je rec da covjek nije imao straha, svi se necega bojimo, da nemamo straha onda nismo ni dobri u glavu, al kod njega je ljubav prema svom Zelji i ljubav prema ovom gradu bila uvjek veca nego ijedan strah. Kada su svi bjezali, on je stajao, derao bi se "Hajde sta cekate" iako je sam a ljudi ispred njega mnogo, mnogo vise, nikad al nikad, taj covjek nije pobjegao od tuce i belaja, pa makar i sam ostao. Ko navijac je branio cast ovog grada, stare Horde Zla ga se sjecaju dobro, cesto je ucestvovo u tucama i zajedno sa okorjelim rivalom branio cast grada, sve vam govori knjiga Hordi Zla gdje je Đilda spomenut kao clan istih, i nazalost kao clan koji je poginuo u ratu, mnogo su ga postovale Horde, a i on je iste, iako ljuti rivali uvjek su tu Horde bile da pomognu Đildi i naravno obrnuto. Ako iko zasluzuje spomenik, ulicu u centru grada il nesto slicno, to je Đilda, branio je cast ovog grada i prije rata i u ratu, poginuo je spasavaju druge, a tako je i zivio, nije mario dal si musliman, katolik, jevrej, hordas, manijak uvjek je bio tu da pomogne, rano nas je napustio, sjecam se i dan danas kad sam krenuo na liniju a u suzama javljaju da je Đilda preminuo, nema covjeka u mojoj jedinici koji suzu nije pustio, i tok ovo pisem oce suze da mi krenu, svi koji su ga poznavali znaju kakav je covjek bio. Treba peticija il nesto da se makar ulica u centru neka nazove po njemu, pocivaj u miru.
( rijeci mog oca, ja sam samo kucao, da ne bude zabune )
Dževad Begić Đilda !
extazy je napisao/la:Znam da su prepucavanja, al malo cu otic sa teme. Napisao bih par rijeci o Đildi, bio je porodicni prijatelj i jedan od najboljih havera mog oca, slabo ga se sjecam jer nas je rano napustio, al ostale su price i djela tog covjeka, ostale su price mog oca o tom velikom covjeku, koji je zivio kao heroj i otisao sa ovog svijeta kao heroj.
Glupo je rec da covjek nije imao straha, svi se necega bojimo, da nemamo straha onda nismo ni dobri u glavu, al kod njega je ljubav prema svom Zelji i ljubav prema ovom gradu bila uvjek veca nego ijedan strah. Kada su svi bjezali, on je stajao, derao bi se "Hajde sta cekate" iako je sam a ljudi ispred njega mnogo, mnogo vise, nikad al nikad, taj covjek nije pobjegao od tuce i belaja, pa makar i sam ostao. Ko navijac je branio cast ovog grada, stare Horde Zla ga se sjecaju dobro, cesto je ucestvovo u tucama i zajedno sa okorjelim rivalom branio cast grada, sve vam govori knjiga Hordi Zla gdje je Đilda spomenut kao clan istih, i nazalost kao clan koji je poginuo u ratu, mnogo su ga postovale Horde, a i on je iste, iako ljuti rivali uvjek su tu Horde bile da pomognu Đildi i naravno obrnuto. Ako iko zasluzuje spomenik, ulicu u centru grada il nesto slicno, to je Đilda, branio je cast ovog grada i prije rata i u ratu, poginuo je spasavaju druge, a tako je i zivio, nije mario dal si musliman, katolik, jevrej, hordas, manijak uvjek je bio tu da pomogne, rano nas je napustio, sjecam se i dan danas kad sam krenuo na liniju a u suzama javljaju da je Đilda preminuo, nema covjeka u mojoj jedinici koji suzu nije pustio, i tok ovo pisem oce suze da mi krenu, svi koji su ga poznavali znaju kakav je covjek bio. Treba peticija il nesto da se makar ulica u centru neka nazove po njemu, pocivaj u miru.
Dževad Begić Đilda !
Ima ulica brace begic u centru grada na koševskom brdu po njemu i bratu nosi ime.extazy je napisao/la:Znam da su prepucavanja, al malo cu otic sa teme. Napisao bih par rijeci o Đildi, bio je porodicni prijatelj i jedan od najboljih havera mog oca, slabo ga se sjecam jer nas je rano napustio, al ostale su price i djela tog covjeka, ostale su price mog oca o tom velikom covjeku, koji je zivio kao heroj i otisao sa ovog svijeta kao heroj.
Dževad Begić Đilda !
30% vise clanova nego prosle godine u isto dobaWestTrebina je napisao/la:90 aktivnih clanova. religija i nacin zivota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dos'o Ernis Dalkov iz Njenacke. Pili smo kafu danas. Selamsvrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Alejkjum selambelosevic28 je napisao/la:Dos'o Ernis Dalkov iz Njenacke. Pili smo kafu danas. Selamsvrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
To su sezonske.svrakino1921 je napisao/la:30% vise clanova nego prosle godine u isto dobaWestTrebina je napisao/la:90 aktivnih clanova. religija i nacin zivota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala vam na ljubavi
![]()
![]()
![]()
Kad ga smanjimosvrakino1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
A kad ce sjever bit pun
![]()
![]()
![]()
avenija je napisao/la:FINLAND
LIHTENSTAJN
ITALIA
CAT4
NEW PRESS ROOM ELITE CAT
GOLEMO SI BILINO POLJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.