Remete mi koncept subote utakmiceZeljo92 je napisao/la:stream navijacirfo je napisao/la:Imal kakvog prenosa ili ce se morat ici do Hrasnice sutra?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Remete mi koncept subote utakmiceZeljo92 je napisao/la:stream navijacirfo je napisao/la:Imal kakvog prenosa ili ce se morat ici do Hrasnice sutra?
Generalka ce biti protiv boljeg iz duela Famos-Radnik u finalu nakon sto pobjedimo Velezabraco je napisao/la:Mogli smo vala promjeniti protivnika za generalku čisto radi uroka, igramo s njima već godinama generalke i vazda ga popušimo u ligi.
18.30iguita je napisao/la:Zamolio bi ako neko zna u koliko sati sutra igramo u Hrasnici.Hvala.
Bit ce Zeljo sampion.
sve udure sa njimdesnibocni je napisao/la:Ljudi, sta bi na kraju sa Zecom? Zna li neko kakva je povreda u pitanju? Frka-trka mi na poslu, nisam upratio...
ako te @Zeljo92 pusti na stadion onda mozeLjoZee je napisao/la:Moze se sutra prisustvovati ovoj tekmi sa Velezom?
Imaju slab izbor igraca. Napad im je skroz bezopasan. Zlomislic mlad i neiskusan golman. Nevjerujem da ce se oni pitati ove sezone.LjoZee je napisao/la:@samoposmatram zbog cega mislis da ce Siroki propasti ove sezone? Mislim da su sad medju jacim ekipama, ali ispod Zrinjskog i Sarajeva po kvalieti. Bit ce u “fight-u” sa nama i ostalim ovim ekipama za 3. i 4. Mozda i najozbiljniji kandidat za 3. mjesto kad gledamo sad stvari kako stoje. Za prva dva mjesta cisto sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 15 gostiju.