E za ovo mu svaka čast, ugasio ga je, kakav poen jbt

Vrhunski meč
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Od toga Djokovic udario 22 udarca u defanzivi, i onda savrsena BH paralela. Kakve razmjene.Galion je napisao/la:45 udaraca na travi.
Jest lijepo biti general i znalac poslije bitke, ha?S-Y-L-A-R je napisao/la:"Klocina!", "Zalutao!", "Servis bot", "Najlošiji protivnik u ovom dijelu žrijeba"
Samo su neki od komentara a sve mi se čini da momčina ostaje najdostojniji protivnik na ovogodišnjem turniru. Tačno 7 dana od herojskog pada velikana.![]()
Kakva prpa za turnir koji je završio prije 7 dana? Šta treba svaki dan to da pišem da bi neko shvatio? Bogme nemam vremena, pratim baseball i uživam.shevchet je napisao/la:Jest lijepo biti general i znalac poslije bitke, ha?S-Y-L-A-R je napisao/la:"Klocina!", "Zalutao!", "Servis bot", "Najlošiji protivnik u ovom dijelu žrijeba"
Samo su neki od komentara a sve mi se čini da momčina ostaje najdostojniji protivnik na ovogodišnjem turniru. Tačno 7 dana od herojskog pada velikana.![]()
Malo prpa bila uhvatila kod 1-1 ha, pa se ušutarili navijači Noleta...
Ovo samo pokazuje moju tezu da je Rafa ako prodje Fedexa na 50-50 u finalu sa Noletom, kao i prošle godine, kad je imao meč i izgubio na jednu lopticu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.