FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 12 jul 2019, 14:14

Ne možemo se mi još dugo poredit sa komšilukom. Tamo se godinama igra bolji fudbal i to je to, nije to stvar ni Štokholmskog sindroma ni bilo čega. Financijski su moćniji, država više ulaže u klubove, imaju veću posjetu i u svim segmentima su ispred nas. Kad je kod nas Leotar osvajao ligu a gosti nisu uzimali po 3 godine, Partizan je tukao Njukastla u Engleskoj i igrao nulu s Realom u grupnoj fazi. Zvezda se odlično nosila s velikim Milanom. I to onaj Milan, 2006. godine. U Hrvatskoj je drugačije, Dinamo se jest par godina brukao, oni su baš postepeno stigli do ovog sad al u Srbiji su klubovi uvijek imali strašnih izdanja u Evropi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 jul 2019, 14:25

Napapijri je napisao/la: Ja samo kazem da je kritika nepotrebna, ako ne mozes pridonijeti rjesenju nekih stvari. Zaista, stanje na sjeveru nije lose, uvijek je bilo i bit ce kukolja, ali svako moze pomoci na nacin da krene od sebe. Kad kazem dodji i iznesi ideju, stvarno to i mislim, jer nije vise ni do Celtica, derbija, koreografije, ovog ili onog, ljudi nema nigdje, najveci razlog je odlazak mladih i sa time se bore sve tribine. Vjeruj mi da su se dijelili sendvici i sokovi uz kartu, opet ga ne bi napunili. Ne znam za tebe, ali navijanje je bilo odlicno, tako da bih uvijek radije odabrao kvalitet, a ne kvantitet. Neke od najjacih grupa u svijetu nisu medju najbrojnijima uopste. Pozdrav i ne zamjeri, nema zle krvi niti naboja.
Slozio bih se sa tobom u mnogocemu, sem da je kritika nepotrebna.
Dobronamjerna kritika je uvijek potrebna, ne moje nego generalno u zivotu pa tako i u ovom slucaju. :thumbup:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 12 jul 2019, 14:30

skoroalen je napisao/la:Ne možemo se mi još dugo poredit sa komšilukom. Tamo se godinama igra bolji fudbal i to je to, nije to stvar ni Štokholmskog sindroma ni bilo čega. Financijski su moćniji, država više ulaže u klubove, imaju veću posjetu i u svim segmentima su ispred nas. Kad je kod nas Leotar osvajao ligu a gosti nisu uzimali po 3 godine, Partizan je tukao Njukastla u Engleskoj i igrao nulu s Realom u grupnoj fazi. Zvezda se odlično nosila s velikim Milanom. I to onaj Milan, 2006. godine. U Hrvatskoj je drugačije, Dinamo se jest par godina brukao, oni su baš postepeno stigli do ovog sad al u Srbiji su klubovi uvijek imali strašnih izdanja u Evropi.
Ma nema sanse da se poredimo i prije svega totalno drugacija politika je tamo nemo kod nas, Dinamo je klub jednog DONa, al bukvalno DON fudbala u hrvatskoj, kolko god jaki bili i kolko ih je god Mamic digao, uvjek ce bit ta mrlja da ih je drzao i drzi najveci kriminal nogomenti u regionu. Dinamo vrijedi trenutno ko citava nasa liga, godinama rade isto, kupe jeftino prodaju za ogroman novac, izgradili su ime na sceni, trend, to je tesko uraditi pravo, mi nikad necemo bit ko Dinamo jer je kod nas druga politika, mi kriminalaca nemamo. Crvena Zvezda je politicki klub, zato necemo bit nikad ni ko oni, od navijaca do igraca, svi su sponzori politike, placene koreografije, placeni igraci, placene izjave, to nikad nismo i necemo postat, iako naravno Zvezda je gigant, narucito u zadnjim godinama, sponzor ih jak drzi, strana ulaganja a plus na to politika, o posjeti je smjesno pricat, jer i Zvezdu i Partizana prati vise od miliona navijaca, citava jedna drzava je podjeljena skoro na ta dva kluba, a da ne pricamo kolko iz nase zemlje dodje navijaca na Marakanu il JNA, jednostavno imaju brojnost ogromnu. Mi necemo nikad bit ko oni, jer oni imaju drugu politiku, mi imamo strana ulaganja i postene ljude u upravi, napredujemo i mi, al da i mi napredujemo treba i liga da napreduje, a sada u nasoj ligi je najveci problem teren i sudije, to kad se sredi svi ce nasi napredovat, mi najbrze idemo naprijed, zbog dobri finansija i dobrog posla uprave, ako ovako nastave i uskoro odrijese malo kesu za pojacanja mozemo se nadati dominaciji, prije par godina smo imali bruku konkurenata, sad je ostao samo Zrinjski, koji ce takodjer zavrsit ko komsinca, i oni su u dugovanjima zestokim, kad Zrinjski nazaduje, ostajemo sami mi, i tad cemo najvise napredovat, kad krene dominacija u ligi, onda cemo i u Europi rezultate odlicne pravit

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 jul 2019, 14:31

bordobijeli je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Zaboravih pitat. Sta se desava sa onim Sjeverom? Jbte nije moguce da protiv Celtica nisu mogli napuniti tribinu.
Pa desava se da je prosle godine bio bojkot, sad treba vratit povjerenje. Onda ljudi imaju predrasude da su tamo sve ubice, narkomani, klošari to i ovdje na temi znaju potencirati. Eto to su ti razlozi loše posjete sjevera.
Sad su na sjeveru dosta ok momci al treba vrijeme da se opet okupi ekipa kao prije 7-8 godina.
Desava se to da je 70% nekadasnjeg sjevera prebacilo se prvenstveno na zapad a neki i na istok, kad je titulu tad se vecina tih vrati na sjever a kad su ovako neke fensi tekme onda je vise kul biti tamo
Gurnuti su momci u vatru i prepustena im je tribina i svaka im cast kako se s tim nose, dok je 80% starije raje penzionisalo se sa 27-28 god i fura onu pricu puno sam ja dao za tribinu, svi veliki ultrasi
Svi koji imaju primjedbe nek se vrate i pomognu momcima, svaka cast ovim starijim koji su jos uvijek na sjeveru da ih ne imenujem
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 jul 2019, 14:32

bordobijeli je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Zaboravih pitat. Sta se desava sa onim Sjeverom? Jbte nije moguce da protiv Celtica nisu mogli napuniti tribinu.
Pa desava se da je prosle godine bio bojkot, sad treba vratit povjerenje. Onda ljudi imaju predrasude da su tamo sve ubice, narkomani, klošari to i ovdje na temi znaju potencirati. Eto to su ti razlozi loše posjete sjevera.
Sad su na sjeveru dosta ok momci al treba vrijeme da se opet okupi ekipa kao prije 7-8 godina.
Dugo nije bilo bolje navijanje na sjeveru od ovog u utorak.Generalno svi potenciraju losu posjetu na sjeveru, a ima milion pozitivnih strana od koreografija, ulice i svega sto ide uz navijacki zivot u zadnje vrijeme. Uz sve lose sto se desavalo grupi u zadnje vrijeme najveci problem je ta smjena generacija, opet se to nije puno osjetilo, a vrijeme radi za ove momke sa sjevera, za mene licno su oni heroji koji su odrzali grupu u najtezem momentu kad su se povukli stariji, kad je klub bio u losem stanju i uz sve to odnijeli su pobjede u zadnjim okrsajima sa UM i TM koji su realno bolje organizivani i trenutno imaju mnogo starije ekipe.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Dzemail15
Kontakt:

Post Postao/la Dzemail15 » 12 jul 2019, 14:44

:hmmmm:
BordoSarajevo je napisao/la:Zamislite da su svi zdravi

-----------------------Kovačević--------------------
Hodžić - Lazić - Šerbečić - Letić/Pidro
-----------------------Stanojević--------------------
Hebib - Oremuš - Rahman - Milanović
-----------------------Ahmetović--------------------

Na klupi imaš Tatara, Velkoskog, Gavrića, Šabanovića, Handžića, Guzinu, Cruza, Dupovca, akademce...
Ubjedljivo , najkvalitetniji tim i ove godine

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 12 jul 2019, 14:50

Na klupi imaš Tatara, Velkoskog, Gavrića, Šabanovića, Handžića, Guzinu, Cruza, Dupovca, akademce...
To je to ;) :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2019, 14:54

tm01hzne je napisao/la:

To je to ;) :cool:
Bit će odlazaka
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2019, 14:57

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 12 jul 2019, 16:07

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 12 jul 2019, 16:32

Eno klip na fb stranici kluba.
Ko je sa nama?
ISTINA ZA VEDRANA!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 12 jul 2019, 16:33

Ko nam ovo dolazi ? :D :D
Sarajevo ljubavi moja.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 12 jul 2019, 16:33

Kakav je ovo video opet na zvanicnoj, ovo lici na dizdarevica? Ili je neka loziona opet?

zeRoberto

Post Postao/la zeRoberto » 12 jul 2019, 16:33

KO JE SA NAMA!?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jul 2019, 16:35

Ja koliko vidim na ovom klipu je Dizdarevic .Mozda mu produzuju ugovor ili sta?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 jul 2019, 16:36

Mora neko novi

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 jul 2019, 16:37

OPAAAAAAAAAAAAAAA
BOMBAAAAAAAAAAAAAAA

KO LI JE JBT ETO SAD NE MOGU NIŠTA RADIT A IMAM OBAVEZA KAMARU
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 jul 2019, 16:38

Treba biti sa nekim...

#KoJeSaNama #MozeBitiElvisDzafic #Dzafke
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 jul 2019, 16:38

miky_hz je napisao/la:Ja koliko vidim na ovom klipu je Dizdarevic .Mozda mu produzuju ugovor ili sta?
Malo liči na Dizdarevića al ne bi bio siguran a i da jest Dizdarević nije to u vezi njega sigurno, i kad su stavljali siluetu onu ko je s nama, to je bila silueta od Kovačevića. :D
collector je napisao/la:Treba biti sa nekim...

#KoJeSaNama #MozeBitiElvisDzafic #Dzafke
I meni liči da je ovo Elvis Džafić, svakako da bi njegova pobjeda bolesti bila najveće pojačanje, na stranu sve.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

adi3125
Kontakt:

Post Postao/la adi3125 » 12 jul 2019, 16:41

Izgleda golmaski dres onaj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, haklamas, Venom i 23 gosta.