leorey je napisao/la:
Tick-tock

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
leorey je napisao/la:
Tick-tock
Marcelo koji je prvi rekao da Neymar odlazi iz Barcelone.Griezmann's arrival at Barcelona does not change the club's plans concerning Neymar. Barcelona will start the negotiations with PSG as of next week. [@marcelobechler]
Eto završi se i ova sapunica.ZVANIČNO: Antoine Griezmann je novi igrač Barcelone!
Barça je isplatila njegovu otkupnu klauzulu od 120 miliona €! Francuz će potpisati ugovor do 2024. godine, a otkupna klauzula će biti postavljena na 800 miliona €. Griezmann će se sutra fotografisati u zvaničnoj klupskoj prodavnici na Camp Nouu, u nedjelju ujutro će obaviti medicinske pretrage, a zvanično predstavljanje je zakazano za nedjelju poslijepodne. Tačne satnice će biti poznate naknadno.
ZANIMLJIVOST: Barçinim aktiviranjem otkupne klauzule Antoinea Griezmanna, madridskom Atléticu će pripasti 96 miliona eura, dok će ostala 24 miliona eura ići Real Sociedadu.
Koji cigani, sad jos veca milina sto smo im lapili najvecu zvijezduMadridski Atlético je izdao saopštenje za medije u kojem tvrdi kako Barçin depozit od 120 miliona eura pri aktiviranju otkupne klauzule Antoinea Griezmanna nije dovoljan, s obzirom da je katalonski klub s igračem sklopio dogovor u vrijeme kada je njegova otkupna klauzula iznosila 200 miliona eura.
Međutim, čelni ljudi La Lige su Francuza oslobodili ugovora s Atléticom odmah po aktiviranju klauzule te nisu naišli ni na kakve ilegalne radnje koje je madridski klub iznio u svom saopštenju...
Naravno da jesu, ali tad nije bio igrac Barcelone. Nece mu zvizdat nikako. Nasi muda nemaju Valverdea izvizdati, kamoli sta drugo. Kinezcici.let3 je napisao/la:Vec su mu zviždali na Campu, nisi u toku.
I treba gov.nara izviždati, nego šta. Nema to veze sa modernim ili nekim starim fudbalom.
Kakve veze ima to što tad nije bio igrac Barcelone ? promašio si skroz poentu.leorey je napisao/la:Naravno da jesu, ali tad nije bio igrac Barcelone. Nece mu zvizdat nikako. Nasi muda nemaju Valverdea izvizdati, kamoli sta drugo. Kinezcici.let3 je napisao/la:Vec su mu zviždali na Campu, nisi u toku.
I treba gov.nara izviždati, nego šta. Nema to veze sa modernim ili nekim starim fudbalom.
Na papiru izgleda strašno. Vidjećemo kako će to ona neznalica na klupi uklopiti sve. Samo da ne bude kakvog izmišljanja pozicije Grizmannu na silu pa da nam se desi Coutinho vol. 2.Barcelona's attacking options
Lionel Messi
Luis Suarez
Antoine Griezmann
Philippe Coutinho
Ousmane Dembele
Malcom
Neymar next?
Ljudi MUSTULUKNeymar: "PSG mi je dao odobrenje da pregovaram s drugim ekipama i da čekam odgovarajuću ponudu. Moj otac se sastao s predstavnicima Barcelone, međutim, ako ne budem mogao otići tamo, ponosno ću nastaviti nositi dres PSG-a!"
Grehota je neznalici dati ovakve igrace u ruke, kad znas unaprijed da ce sve to razyebati. Za njega je Bilbao mjera, dakle Aduriz, Raul Garcia, Muniain, Ituraspe i ta ekipica. Gdje ces njemu dati Messija, Suareza, Coutinha, Dembelea, GriezmannaBoixosNois1899 je napisao/la:Na papiru izgleda strašno. Vidjećemo kako će to ona neznalica na klupi uklopiti sve. Samo da ne bude kakvog izmišljanja pozicije Grizmannu na silu pa da nam se desi Coutinho vol. 2.Barcelona's attacking options
Lionel Messi
Luis Suarez
Antoine Griezmann
Philippe Coutinho
Ousmane Dembele
Malcom
Neymar next?
Još me brinu bekovske pozicije. Treba tu po jedan backup i za Semeda i za Albu. Valjda neće opet Roberto još jednu sezonu izdisati tamo po desnoj strani.
Kakva splačinaleorey je napisao/la:Ljudi MUSTULUKNeymar: "PSG mi je dao odobrenje da pregovaram s drugim ekipama i da čekam odgovarajuću ponudu. Moj otac se sastao s predstavnicima Barcelone, međutim, ako ne budem mogao otići tamo,ponosno ću nastaviti nositi dres PSG-a!"
Nije do šekija, sporazumno su se dogovorili da ima pravo pregovarati s drugim timovima, dakle zeli ga prodati. Sada je sve na Barceloni i tome kakvu ponudu ce da posalje Parizu.Mokes je napisao/la:Kakva splačinaleorey je napisao/la:Ljudi MUSTULUKNeymar: "PSG mi je dao odobrenje da pregovaram s drugim ekipama i da čekam odgovarajuću ponudu. Moj otac se sastao s predstavnicima Barcelone, međutim, ako ne budem mogao otići tamo,ponosno ću nastaviti nositi dres PSG-a!"![]()
Hajde, šeki, klupiraj klauna do kraja ugovora. Ništa bolje nije ni zaslužio.
Btj Suarez ovdje isto Turski čakijaš izbjeglica u Berlinuleorey je napisao/la:
Tick-tock
Jel i Neymar retardiran jer prica o svom transferu ?xaviesta je napisao/la:Kako je to Neymar šupak a ostalo nisu?
Lik je igrao za Barcu doslovno dan prije transfera, nije bojkotirao treninge i slicne gluposti koje su radili Dembele, Coutinho i slicni.
Šupak je iz xy drugih razloga ali kod transfera nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.