Ne pamtim kad sam gledao boljeg Nadala na Wimbledonu dok Federer igra nešto ispod očekivanja.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Favorit u polufinalu svakako. Ako ga matori izbaci prebaci se na Huberta, momak drži čast ovogodišnjeg Wimbya, jedini pravi rival.shevchet je napisao/la:@ SYLAR
Simpatičan si mi postao i ti, cirkus Colorado.
Ne vjerujete Shevchetu Haljimiju, da je Rafa favorit, ja trubim to od prošle sedmice, a evo bookmakeri su samo prepisali...![]()
E puno baseballa treba gledati, da bi se tenis mogao predvidjeti.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Favorit u polufinalu svakako. Ako ga matori izbaci prebaci se na Huberta, momak drži čast ovogodišnjeg Wimbya, jedini pravi rival.shevchet je napisao/la:@ SYLAR
Ne vjerujete Shevchetu Haljimiju, da je Rafa favorit, ja trubim to od prošle sedmice, a evo bookmakeri su samo prepisali...![]()
Vrati sve stranice od prošle sedmice od drugog kola, možda sam samo ja i brat japa jedino rekao 100 puta da je Rafa favorit u EVENTUALNOM polufinalu...S-Y-L-A-R je napisao/la:Favorit u polufinalu svakako. Ako ga matori izbaci prebaci se na Huberta, momak drži čast ovogodišnjeg Wimbya, jedini pravi rival.shevchet je napisao/la:@ SYLAR
Ništa, valja ti kod brata Shevcheta na instrukcije u tom polju onda...delinjo je napisao/la:S-Y-L-A-R je napisao/la:Favorit u polufinalu svakako. Ako ga matori izbaci prebaci se na Huberta, momak drži čast ovogodišnjeg Wimbya, jedini pravi rival.shevchet je napisao/la:@ SYLAR
Kad bi ti kladionicari uvijek davali realne kvote ne bi znao gdje cu sa parama. Sad bi vas sve odveo na more, a nr bi se zavaljivao kao do sad
I to je laž Ševki, gubiš mi se.shevchet je napisao/la:Vrati sve stranice od prošle sedmice od drugog kola, možda sam samo ja i brat japa jedino rekao 100 puta da je Rafa favorit u EVENTUALNOM polufinalu...S-Y-L-A-R je napisao/la:Favorit u polufinalu svakako. Ako ga matori izbaci prebaci se na Huberta, momak drži čast ovogodišnjeg Wimbya, jedini pravi rival.shevchet je napisao/la:@ SYLAR
Svi ostali ste negirali, sad odjednom svi se slažete sa Shevchetovim mišljenjem...![]()
Razočarali ste me, a ja tolika neznalica, odakle to sad?!![]()
Nije brat sa mnom, ja samo kažem da sam vidio, da je on bio jedini čovjek koji je tako pričao, a vidim sad većina piše da je Nadal favorit...darker10 je napisao/la:Ihh al mozes bit ponosan sto je japa s tobom
Moj si bordo brat, Rafin brat, ali počeo si pisati besmislice...bodi123 je napisao/la:Nemre se zakuhat kad onaj kreten čeka u finalu, ko god prodje valja dobit po p1čki u nedjelju
De da prvo dedicu prodjemo, pa ćemo smislit nesta za onog monstrumashevchet je napisao/la:Moj si bordo brat, Rafin brat, ali počeo si pisati besmislice...bodi123 je napisao/la:Nemre se zakuhat kad onaj kreten čeka u finalu, ko god prodje valja dobit po p1čki u nedjelju
Danas smo vidjeli da je Nole itekako ranjiv, treći set i onaj break iz ničega i spašene 2 break lopte su prelomile meč, realno...
Samo, niti Rafa, niti Fedex nisu Bautista, nego jedna dimenzija više, tako da je daleko istina od tvoje izjave
P. S Evo i Mats kaže Rafa dobija u 4 ili 5 setova#vamos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.