Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Strašan poen
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Plitak Rafa, nema ritma nikako, Roger miksa koliko god je moguće vise, mirise ovo na one mečeve iz 2017. za sad, koliko god Rafko dobro servirao Roger je otac ovog bum bum tenisa na travi i neće ga tako dobit definitivno
Jako bitan gem
Jako bitan gem
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bgm Rafa plesao po ivici sa onim linijama, ali se nekako izvuce na kraju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Federer uporan u sliceve sa osnovne linije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
jedva stigoh ...
vidim i toni se ukazao, biće da je bitno ovo danas
vidim i toni se ukazao, biće da je bitno ovo danas

"Mladi gospodin cita knjigu..", pi*aj po sirotinji
Yebem mu mater, a mi sirotinjski ovo pratimo.zeRoberto je napisao/la:"Mladi gospodin cita knjigu..", pi*aj po sirotinji

"We need to suffer. And we need to fight."
Roger plese
strašne serve, nema igre. dosad poprilično dosadno
Dobro serviraju i jedan i drugi s tim da babuka bas raznosi... Ali riterna ni za lijeka kod obojice haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja ne ucim za ispit zbog ovog meca, ovaj uzivo gleda a ne interesuje gaCaptain4 je napisao/la:Yebem mu mater, a mi sirotinjski ovo pratimo.zeRoberto je napisao/la:"Mladi gospodin cita knjigu..", pi*aj po sirotinji

Ne dopusta Roger bilo kakav ritam meču, Rafa apsolutno van svakog balansa, ne vidim kako može uzet ovaj set.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BosniaBoston je napisao/la:Evo nastimao sam i ja taman na vrijemedelinjo je napisao/la:Samo nek servis slusaIdemo babuka!
Jel na HRT - u i ti gledas... Komentator zna s kim jr Mirka hodala prije Rogera haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da.Ne slusam puno komentatora,svi hrvatski mi idu na zivcedelinjo je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Evo nastimao sam i ja taman na vrijemedelinjo je napisao/la:Samo nek servis slusaIdemo babuka!
Jel na HRT - u i ti gledas... Komentator zna s kim jr Mirka hodala prije Rogera haha
#Punoljetstvo
Ja sam kontao možda aBd sljedeće godine otići i gledati ovo čudo uživo, ali je skoro pa nemoguće kupiti dobru kartu...
Ljudi kampuju navečer da bi ujutro bili u kilometarskim redovima, a druga opcija je prijaviti se za yebeni ballot i čekati ako imaš sreće, da ti dodijele neke karte koje se njima ćefnu.
Znači, najteža stvar na svijetu je doći do karata za WB!
Ljudi kampuju navečer da bi ujutro bili u kilometarskim redovima, a druga opcija je prijaviti se za yebeni ballot i čekati ako imaš sreće, da ti dodijele neke karte koje se njima ćefnu.
Znači, najteža stvar na svijetu je doći do karata za WB!
Da, ali na svoj servis, kada ovako brutalno servira. Dok, kad prigusti, po obicaju Rafi daje poene i servis stane.bodi123 je napisao/la:Ne dopusta Roger bilo kakav ritam meču, Rafa apsolutno van svakog balansa, ne vidim kako može uzet ovaj set.
Btw, Mirka san...
Hajmo Roger
Preslikano sve iz onih njihovih mečeva iz 2017. godine na brzoj podlozi.Federer17 je napisao/la:Da, ali na svoj servis, kada ovako brutalno servira. Dok, kad prigusti, po obicaju Rafi daje poene i servis stane.bodi123 je napisao/la:Ne dopusta Roger bilo kakav ritam meču, Rafa apsolutno van svakog balansa, ne vidim kako može uzet ovaj set.
Btw, Mirka san...
Samo sto je sad razlika u tome sto Rafa daleko bolje servira nego tada pa Roger teže dolazi do pozicije na riternu.
Da vidimo sad ko će usrat.
Auf.

Idemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.