Majko mila, goosebumps 20 minuta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Da, samo što je Grizi igrao u Sosijedadu koji je bio učesnik LP, prije toga izbacili Lyon. Ovaj sad ne može ni Europu da uhvati.let3 je napisao/la:![]()
Bezveze se pokušava ismijati Sociedad i Oyarzabalkao to su neke bezvrijedne kar.ine.
Samo da napomenem da je i Griezmann na kojeg danas svršavate nekad igrao u Sociedadu, zapravo tamo se i afirmisao igracki. Atleticu nije bio kar.ina kad ga je kupio za 30 miliona.
Zato sto dok se okrene imat ce 30 godina pa ce i vama biti svejedno ako to uradi.let3 je napisao/la:... zašto misliš da nece i Barcu isto tako zayebatina osnovu cega si toliko siguran da nece ..
Upravo tako PogbaPogba je napisao/la:Zato sto dok se okrene imat ce 30 godina pa ce i vama biti svejedno ako to uradi.let3 je napisao/la:... zašto misliš da nece i Barcu isto tako zayebatina osnovu cega si toliko siguran da nece ..
442 baklava.sljivo je napisao/la:Ne znam da l da vam čestitam ili ne, pročitajte ako stignete i prema ovome lik igra na Messijevoj poziciji i najbolje se tamo snalazi. U stvari na nekoj poziciji između Messija i Suareza. Čitao sam još par analiza kad je igrao lijevo krilo i dosta takvih tekmi je loše odigrao ili puno slabije nego inače. Ono, baš me interesuje gdje će i šta, meni bi s druge strane više imao smisla Neymarov transfer, al eto. Lijevak je i on uvijek traži desno ili pravo, mogao bi smetati Messiju i ovaj njemu a plus će još prilaziti bliže Suarezu s kojim bi također mogao imati konflikt u kretnjama i loptama.
messilla je napisao/la:
Let3 na yebenim aparatima.Kad imas priliku dovesti igraca takvog kalibra za 120 miliona, onda to i uradis. Bit ce bolji od Suareza u startu i to je sasvim dovoljno.
Pa sacekajmo, ne mozes pogodit sa svakim igracem. Tako se pricalo za Suareza da ce biti flop jer Messi nece htjet na krilo pa vidimo koliko je golova zabio. Sacekat malo vise od jedne sezone da bi se dao odgovor na to.Saurman je napisao/la:Da sam ja napisao da će Griezmann biti flop sad bi ovdje rezali vene.
Raduj se, eto vam Mandzukica nazadSaurman je napisao/la:Da sam ja napisao da će Griezmann biti flop sad bi ovdje rezali vene.
Kurchimo se jer mozemo.let3 je napisao/la:![]()
kakva argumentacija
![]()
Messilla izgleda zaboravio da su lani za dvojicu takvog kalibra od preko 120 mil. istresli pare... i gle cuda, obojica se ispostavili flopine.
Sad ih taj isti Messilla tjera iz Barceal eto, nek je Let3 na aparatima
Sta je ovo Evandere moralistoEvander je napisao/la:Kakvi sve debili sebi daju pravo za komentarisati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.