Sto nebi moglo?LjoZee je napisao/la:Moze se sutra prisustvovati ovoj tekmi sa Velezom?
Kakvo ti je to pitanje?
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Sto nebi moglo?LjoZee je napisao/la:Moze se sutra prisustvovati ovoj tekmi sa Velezom?
Dobar igrac, ali ga medije dizale u nebasa kao i mnogo takvih srednji talenata.HongKong je napisao/la:Sta bi s tim Danilovicem? Vazio je nekad za velikog talenta. Nisam znao da je jos kod njih.
Spremno sve, iznenadit ćeš seOsim13 je napisao/la:Nadam se da će Stojke biti dočekan kako i dolikuje, Rokoko87 ti si mi zadužen za koreo na sve 4 tribine, a ja ću srediti vatromet i vojne avione da prolete iznad stadiona

Konzerva je napisao/la:Dresovi nikad ljepsi![]()
da igra prati lijepe dresove, to jeste da imamo lijepu igru kao lijepe dresove gdje bi nam bio kraj
Koliko mogu vidjeti na crnom imaju neki obrisi kad se uveća!?Tekashi je napisao/la:Crni je brutalan. Kupujem
UBIPITAR je napisao/la:Koliko mogu vidjeti na crnom imaju neki obrisi kad se uveća!?Tekashi je napisao/la:Crni je brutalan. Kupujem
Na crnom imaju slike grbavice a na crnom i bijelom je tekst GrbaviceOsim13 je napisao/la:Mislim da ima nešto ispisano...
Trenutno korisnika/ca: Anpa, NerminFatic i 39 gostiju.