Ipak je on biznismen i Pitar, a sto se tice nasih dresova kvalitetniji su i 100 puta bolje idu od zeljkanovih jbg

Sva sreca konkurencija je ogromna po kvalitetu stadiona u BiH pa se mozete hvaliti ovim Prčvara poljem kapaciteta 10 hiljada.avenija je napisao/la:FINLAND
LIHTENSTAJN
ITALIA
CAT4
NEW PRESS ROOM ELITE CAT
GOLEMO SI BILINO POLJE
Sta ste pricalibelosevic28 je napisao/la:@svrakino, hoce aBd. Ide s porodicom tamo.
Ma jok. Ide mu mashallah, zena mu isto treba da dobije posao tamo, sve extra hvala Bogu.svrakino1921 je napisao/la:Sta ste pricalibelosevic28 je napisao/la:@svrakino, hoce aBd. Ide s porodicom tamo.
Imal kakvih problema
Ako ima
Posalji mi u pp
I to pozajmili od zelenasaVanja8 je napisao/la:![]()
![]()
Željo uplatio CAS-u,samo 1000 fr...
![]()
![]()
![]()
Ja bruke...
Jos jedno obecanje od retardirane SdO i naravno samo su budale mogle u ovo povjerovati.Učesnici sastanka su istakli da je svima želja završiti pomenute zadatke do sredine novembra ove godine kada je planirano odigravanje utakmice naše reprezentacije protiv Italije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.
Obecanje ludom radovanjebhpremierliga12 je napisao/la:Jos jedno obecanje od retardirane SdO i naravno samo su budale mogle u ovo povjerovati.Učesnici sastanka su istakli da je svima želja završiti pomenute zadatke do sredine novembra ove godine kada je planirano odigravanje utakmice naše reprezentacije protiv Italije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.
P.s. da ne bude da sam ja za SDP ili bilo koga, ista su **** na sve strane, ali znamo ko su predvodnici
Svi vole kvartalno...svrakino1921 je napisao/la:Evo i pitari doveli golmana
![]()
![]()
![]()
Dobar čovjek Selimović, čak im je i grb zadržao na dresu
Odavno Čelik nije zelen, nego ga zeleni trenutno guraju u provalijuinfected je napisao/la:Celik u prvih 7 kola gubi sve utakmice!! Nece vam ni SDA pomoci.
Lijepo od njega. Bilo bi jos ljepse da je npr grb ostao plavobijeli. Ovaj crni ce se svidjeti samo ivanu grobaruPenaltiky je napisao/la:Dobar čovjek Selimović, čak im je i grb zadržao na dresuGrande Nihad!
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 19 gostiju.