FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 12 jul 2019, 20:58

Evander je napisao/la:Covjek ima misljenje, ruzno je reci da lupa gluposti. I ja se ne slazem sa mnogim sto kaze, ali to mi ne daje pravo da vrijedjam sugovornika.
Malo pripazite na pisanje, radi dobrobiti teme.
Mislim da se spuštaš nisko, cim odgovaraš @enobarci, glavnom tokmaku ove tem :kafa:
Njegovo forumanje i pisanje ovdje završava otprilike na uvredama drugih forumaša, pošto nema moć izražavanja sopstvenog mišljenja.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 jul 2019, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 jul 2019, 20:58

Cuj Evander moralise o vrijedjanju sagovornika. Yebem te zivote. :urnebes: :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 jul 2019, 20:59

Daj ba ljudi pa koji vam je, ne slažete se i haj' zdravo. Ne morate se nikad slagat, imate pravo pisat i komentarisat šta vam je volja, al' fakat nema potrebe da se neko naziva raznoraznim imenima i da se vrijeđate. Složite se da se ne slažete i vozdra. Jel' to tako teško uraditi?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 jul 2019, 21:07

Tesnjak1991 je napisao/la:Daj ba ljudi pa koji vam je, ne slažete se i haj' zdravo. Ne morate se nikad slagat, imate pravo pisat i komentarisat šta vam je volja, al' fakat nema potrebe da se neko naziva raznoraznim imenima i da se vrijeđate. Složite se da se ne slažete i vozdra. Jel' to tako teško uraditi?
Ma ne bi ja nikad prvi, ocam
Nego onaj krelac Enobarca krene jest gov.na iz cista mira, ismijava druge i onda ga moraš našamarati da malo dođe sebi.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 jul 2019, 21:10

Dje monolog da te banuje za to vrijedjanje, prijavite mu post.Ako nista bar ce messila prijaviti, sa njim sam nekako najbolji ovdje :ljepota: Jos Evandera da se rijesimo poslije tebe i tema ce biti odlicna :tralala:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 jul 2019, 21:19

Prvo ulijece klizeci, onako mucki s leđa
PostPostao/la enobarca » 12 jul 2019, 19:45
Nista novo ovdje, let3 i dalje lupa gluposti

A onda ide kmečanje moderaciji da se banuju oni koja ga pocale na pravo mjesto :plac:
enobarca je napisao/la:Dje monolog da te banuje za to vrijedjanje, prijavite mu post.Ako nista bar ce messila prijaviti, sa njim sam nekako najbolji ovdje :ljepota: Jos Evandera da se rijesimo poslije tebe i tema ce biti odlicna

To je otprilike ono što Enobarca radi na ovom forumu. Nije mu ovo prvi put, jel :kafa:
Naravno, njega ne zanima uopšte tema FC Barcelona niti ima šta pametno napisati ovdje.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 jul 2019, 21:20

Tako je, procitao si me

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 jul 2019, 21:23

Ma brate ignirišeš i vozdra. Ja ne mogu opisat koliko mene upale kad počnu o Messiju pisat svašta, al' eto, u zadnje vrijeme sam oguglao.

Prije par dana mi se natovarili likovi na Džananovoj temi, trehneš ih i odu zvat admina/moda, koga li već. Nema potrebe se nervirat bolan, napišeš svoje mišljenje, ko se složi super, znači slično razmišljate vezano za tu temu, ko ne, super, svako ima svoje mišljenje i stav. Al' ovo što ste počeli da se vrijeđate je malo bezveze, valjda ste svi ovdje navijači/simpatizeri kluba, zajednički interes je bar to. Nema potrebe da se pravi smeće od teme jer se ne smije iznijeti mišljenje zbog toga što će se odmah neko natovariti sa uvredama.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 jul 2019, 21:26

I da vas zamolim da automatski prijavljujete padobrance koji konstantno dolaze pametovat na ovu temu (čast izuzecima, konstruktivni komentari mi nimalo ne smetaju, tipa kao što je onaj šljivo pisao npr.), al'ja sam lično počeo automatski prijavljivat postove finansijskog maga, pa ćemo vidjet imal' fajde.

Mes Que Un Club!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 jul 2019, 21:33

Tesnjak1991 je napisao/la:I da vas zamolim da automatski prijavljujete padobrance koji konstantno dolaze pametovat na ovu temu (čast izuzecima, konstruktivni komentari mi nimalo ne smetaju, tipa kao što je onaj šljivo pisao npr.), al'ja sam lično počeo automatski prijavljivat postove finansijskog maga, pa ćemo vidjet imal' fajde.
Ne znam jel se moj avatar broji kao provokacija :lol: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 jul 2019, 21:36

Osim13 je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la:I da vas zamolim da automatski prijavljujete padobrance koji konstantno dolaze pametovat na ovu temu (čast izuzecima, konstruktivni komentari mi nimalo ne smetaju, tipa kao što je onaj šljivo pisao npr.), al'ja sam lično počeo automatski prijavljivat postove finansijskog maga, pa ćemo vidjet imal' fajde.
Ne znam jel se moj avatar broji kao provokacija :lol: :mrgreen:
Ne znam da te je iko ikad tjerao, il' ti šta loše napisao. Ja sigurno nisam, pa valjda to samo po sebi govori dosta. :bih:

Mes Que Un Club!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 jul 2019, 21:40

Stvarno kuhate bezveze. I to danima. :mrgreen:

:ljepota: :tokralju:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 12 jul 2019, 22:00

Ne znam,
Sve to na papiru izgleda dobro ali pitanje je kako to sve sloziti na terenu,

Definitivno imamo visak igraca, a pogotovo ako dovedu Neymara,

Jedino vidim neku formaciju 4:4:2 da ima smisla, Coutinho i Grizman nikako ne pristaju 4:3:3 formaciji, Grizman mozda jedino ako se proda suarez i on bude igrao devetku...

Ako dovedu Neymara gdje ce dembele igrati u bilo kakvoj formaciji, postat ce novi Malcom koga ces prodati za 40-50mil...

A ako prodaju Dembelea da dovedu Neymara nek se ebu...

Neko ce definitivno letiti... bez nejmara opet imas suareza, dembelea, messija, grizmana, coutinha, sve su to preskupi igraci da bi bi dvojica od njih bila klupa...i de sad dodaj neymara bas bi bilo kino...Coutinho ce najvjerovatnije otici ali trebao bi i suarez...

Ne podrzavam da se crati neymar, ali ako dodje trebao bi napad biti: neymar, grizman, dembele, messi (suareza i coutinha prodati...) i sa ovom cetvoricom vec imas zamjenu od +100 mil...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 jul 2019, 22:10

Ma bolit te briga kako ce to izgledati na terenu, svakako uzimamo Ligu pušimo LP.
Eto jedino kup kralja ne znam xD
Don't hate what you don't understand.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 jul 2019, 22:10

FCBlaugrana je napisao/la:Ne znam,
Sve to na papiru izgleda dobro ali pitanje je kako to sve sloziti na terenu,

Definitivno imamo visak igraca, a pogotovo ako dovedu Neymara,

Jedino vidim neku formaciju 4:4:2 da ima smisla, Coutinho i Grizman nikako ne pristaju 4:3:3 formaciji, Grizman mozda jedino ako se proda suarez i on bude igrao devetku...

Ako dovedu Neymara gdje ce dembele igrati u bilo kakvoj formaciji, postat ce novi Malcom koga ces prodati za 40-50mil...

A ako prodaju Dembelea da dovedu Neymara nek se ebu...

Neko ce definitivno letiti... bez nejmara opet imas suareza, dembelea, messija, grizmana, coutinha, sve su to preskupi igraci da bi bi dvojica od njih bila klupa...i de sad dodaj neymara bas bi bilo kino...Coutinho ce najvjerovatnije otici ali trebao bi i suarez...

Ne podrzavam da se crati neymar, ali ako dodje trebao bi napad biti: neymar, grizman, dembele, messi (suareza i coutinha prodati...) i sa ovom cetvoricom vec imas zamjenu od +100 mil...
Slažem se, ako će Neymar doći, najbolje bi bilo da Coutinho i Suarez nestanu. U slučaju da dobijemo Neymara, 99% su šanse da je u deal bio uključen Coutinho. Eh, sad tu imamo "problem" Suareza, koji sigurno neće sjediti na klupi, iako bi realno trebao. U toj situaciji će Dembele sigurno da fasuje sjedenje na klupi, a mi bi vrlo vjerovatno gledali neku 4-4-2 formaciju, sa špicevima Suarez-Messi (vjerovatno) a na krilima Griezman i Neymar. Puno je ovdje još uvijek ŠBB-KBB. Iskreno se nadam nekom čudu i prodaji i Coutinha i Suareza, al' male su šanse.

Što se Griezmana tiče, imam osjećaj da će izdominirati gdje god da ga se stavi. Ima ogroman radijus kretanja, a i vezni red ove sezone bi ujedno trebao biti dosta bolji sa spremnijim Arthurom i De Jongom. Nadati se da nas nosonja neće iznenaditi sa onim svojim dizel veznim redom, iako iskren da budem svašta je moguće. Za mene bi savršen vezni red trenutno od igrača koje imamo bio De Jong-Arthur-Rakitić/Vidal. Eto, nešto od mene. :kralj:

Mes Que Un Club!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 jul 2019, 22:17

Jedna insajderska, eto Neye do augusta u nasem dresu...
27.10.2020

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 jul 2019, 22:18

Grizman je top klasa , jedan od najkvalitetnijih fudbalera danasnjice.Ogromno pojacanje,extreman kvalitet.Od Neymara , Barca nije dovela igraca koji moze slomiti utakmicu golom,asistencijom,pasom,driblingom.Gricko je taj.
Najbolje godine,perfektan medicinski karton,timski igrac,ogroman work rate.Gdje god bude igra,bit ce od velike vaznosti i koristi.
Odlican posao uprave,treba sad i Neymara zavrsiti i ispisati prelazni rok.Kutinjo i Suarez kada bi bili bivsi , bio bi najbolji rok ikada.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 jul 2019, 22:26

Zamisli naredne sezone opet gledaš Rakitića, Busquetsa i Suareza od prve većinu tekmi. :lol: To definitivno ne bih preživio. Daj bar jednog na klupu. :pray:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 jul 2019, 22:28

JoeBleck je napisao/la:Grizman je top klasa , jedan od najkvalitetnijih fudbalera danasnjice.Ogromno pojacanje,extreman kvalitet.Od Neymara , Barca nije dovela igraca koji moze slomiti utakmicu golom,asistencijom,pasom,driblingom.Gricko je taj.
Najbolje godine,perfektan medicinski karton,timski igrac,ogroman work rate.Gdje god bude igra,bit ce od velike vaznosti i koristi.
Odlican posao uprave,treba sad i Neymara zavrsiti i ispisati prelazni rok.Kutinjo i Suarez kada bi bili bivsi , bio bi najbolji rok ikada.

Što je neko prespao dovođenje Luisa Suareza :yawn:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 jul 2019, 22:33

leorey je napisao/la:Jedna insajderska, eto Neye do augusta u nasem dresu...
Jel' ti Baho javio? :mrgreen:

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.