FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dizajn je super, ne znam jesu li radili kao i prosle godine iz Artcoolisana na dizajnu, a ako cita neko od mostaraca nek nam malo vise kaze o kvalitetu, ja sam cuo pozitivne stvari
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dresovi top. Materijal, udobnost i ostalo sto je bitno za igrace,tek cemo da vidimo..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ti si kontrasviju...kontrasviju je napisao/la:Dizajn dresova je odličan.
Joj komedije ako ova garnitura bude jedna od popularnijih medju nama.
Sto se mene tice ovaj slim fit meni odgovara. Zgoljav sam samo tako od sikiracije (od 2015 pa na ovamo...) , ali razumijem ako raji sa skembama nije povoljan. Nebi mi smetalo i da nije slim fit, jer je simbolika na njima najvaznija.
- kontrasviju
- Kontakt:
Ma jok, čini ti sesamoposmatram je napisao/la:Ti si kontrasviju...kontrasviju je napisao/la:Dizajn dresova je odličan.
Joj komedije ako ova garnitura bude jedna od popularnijih medju nama.
Sto se mene tice ovaj slim fit meni odgovara. Zgoljav sam samo tako od sikiracije (od 2015 pa na ovamo...) , ali razumijem ako raji sa skembama nije povoljan. Nebi mi smetalo i da nije slim fit, jer je simbolika na njima najvaznija.
1921
Ako izuzmemo sve okolnosti od firme, vlasnika i slicno ok su sto se tice izgleda. Crni je zanimljiv, a prva dva normala. Nit perfektno nit nesto ruzno. Naspram ovih od ove sezone nista specijalno, ali pretesko ce neki biti bolji od proslosezonskih sto se tice izgleda. Bili su fakat najljepsi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve je to stvar ukusa. Meni je dres ok, prosijek, barem jedan nivo ispod prijasnjih dresova. Ali opet dresovi ne igraju, i mozda je ovo ok rijesenje ako ce biti jeftiniji i tako omoguciti vecu prodaju.
Nisu,pitao sam.irfo je napisao/la:Dizajn je super, ne znam jesu li radili kao i prosle godine iz Artcoolisana na dizajnu, a ako cita neko od mostaraca nek nam malo vise kaze o kvalitetu, ja sam cuo pozitivne stvari
Ovi imaju svoje dizajnere,očigledno vrhunske.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kontrasviju
- Kontakt:
Samo se nadam da će se treća garnitura ćešće koristiti, bar 5-6 puta u sezoni.
1921
do sad najljepsi dresovi, sve i jedan...perverzija.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jesu dresovi dobri, ali svima je promakao generalni sponzor 
Najjaci sponzorski ugovor u drzavi , 3 puta vise cemo para dobiti nego od proslog generalnog
Najjaci sponzorski ugovor u drzavi , 3 puta vise cemo para dobiti nego od proslog generalnog
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 12 jul 2019, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vidim i na crnom ima tekst kroz sredinu.
Vjesto izbjegavam da gledam u sredinu dresa da mi ne skoci pritisak bar vecerasirfo je napisao/la:Jesu dresovi dobri, ali svima je promakao generalni sponzor
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Po meni crni najbolji
Ima naslikan stadion i nesta ispisano u sredini
Ima naslikan stadion i nesta ispisano u sredini
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Bivsi predsjednik ispostovao dogovoreno, nadomjestio neigranje evrope iz svog dzepa sa ovim sponzorskim ugovorom, da je bilo morala, i oni bi prije njega tako uradili a ne povukli svoja sponzorstvaLjoZee je napisao/la:Vjesto izbjegavam da gledam u sredinu dresa da mi ne skoci pritisak bar vecerasirfo je napisao/la:Jesu dresovi dobri, ali svima je promakao generalni sponzor
Gledajte pozitivno ako su po 50KM onda za ona prošlogodišnja dva sada dobijamo sva tri
. Kada je uplitanju kvalitet tu neviđeno iznad kvaliteta države to je sigurno
. Sada Selimovic ih štanca i zamisli neki uposleni pitar koji mora da nam dresove pravi. Hahahahha
Neznam ni ja neko spomenu da su Veležovi išli po tu cijenuBezideja je napisao/la:A odakle da su 50?
-
samoposmatram
- Kontakt:
Rukometni repke se moze uzeti za 40-50 km.
Meni su dobri dresovi, sasvim pristojini. Mozda su bolji bili oni proslogodisnji, ali ne toliko. Vjerujem da ce ovi biti dosta jeftiniji u fan shopu i da ce se samim tim i vise prodavati. Treba neku akciju napraviti za clanarine, godisnje i dresove i da to postane praksa da se sto vise dresova vidi na tribini. Pored toga i domaci brend, iako je vlasnik Selimovic, treba biti otvoren prema takvim stvarima. Sigurno da nije idealno, ali ako mi pomognemo njima finansijski i oni ce nama. Tako treba gledati stvari. Izgleda i da ce biti generalni sponzor sto je potez za pohvalu. Jbg, znam da je dosta raje sumnjicavo sto se tice svega oko kluba, ali ovdje zaista vidim vecinom pozitivne stvari.
Hajmo jos stoper, krilo i naravno cas/tas
Hajmo jos stoper, krilo i naravno cas/tas
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.