2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Ne kontam kako neko Butlera smatra top 15 igracem u NBA, po cemu? Reputaciji?
- kontrasviju
- Kontakt:
Piggy je First Team All-NBA, vodio je ekipu do 54 pobjede i drugog seeda, bio 4. u MVP glasovima, i minute ga dijelile u Game 7(protiv ekipe koja je izbušila OKC u 5 utakmica) od finala zapada. Govorimo o trenutnom stanju, ne o karijeri. Russ nije bolji od Jokića i nije Top 10 igrač lige.alemsa je napisao/la:Ma kakvi to su gluposti, cuj Piggy bolji igrac od wbkontrasviju je napisao/la:Bron, Kawhi, Giannis, Steph, AD, Harden, George, Embiid, Lillard, Jokić. Eto ti 10 a nisam ni spomenuo Irvinga, Klaya, KD-a (zbog povrede), Butlera. Nastavljaš s nebulozama.alemsa je napisao/la:Nije top 10, top 8
1921
Ma to je jedna serija djete drago, jos igrao povrijedjen.Epidaurus je napisao/la:RW koji je imao ispod 40% iz igre protiv strasnih defanzivaca Damea i CJa je superstar i top 8. Alemove gluposti i seljacke doskocice tacno nemaju mjere.
Stas ti pricat kome o glupostima ovaj boogie kae isti igrac kao Capela. A kae Kuzma Rondo i cook isto kao gordon capela tucker
Aha sad je i povrijedjen igrao, pocela su se i izmisljat opravdanja cim je presao u Rocketse. Citava sezona isto tako gdje je imao uzasnu efikasnost i trice sutao gore od Lonza je isto tako slucajnost ja mislim. Kao i zadnja 3 POa gdje nije presao 40% iz igre.
Naravno ubacio je tu i jednu seljacku doskocicu jer mu to jbg prilici, drugacije nije kadar. Kao i izvlacenje konteksta koji mu odgovara. Rotacija Lakersa je bara bara s rotacijom Rocketsa van udarnog dvojca.
Naravno ubacio je tu i jednu seljacku doskocicu jer mu to jbg prilici, drugacije nije kadar. Kao i izvlacenje konteksta koji mu odgovara. Rotacija Lakersa je bara bara s rotacijom Rocketsa van udarnog dvojca.
Nije imao Bradu
Uostalom vidjet cemo
Uostalom vidjet cemo
Baš tako, vidjet ćemo. A od tebe očekujemo da staviš bar hiljadu dolara na Rakete protiv Lakersa u PO!
kada taman pomislim da je ispucao sve gluposti, epi izjavi da paul george nije superstar 
zasluzuje i ovo uci u potpis, ali ipak ne moze biti ispred CP3 > svi osim magica
zasluzuje i ovo uci u potpis, ali ipak ne moze biti ispred CP3 > svi osim magica
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ne vidim nigdje da spominjes Greena u Lakersima, covjek je sam bolji od svega sto HOU ima a da nisu Brada i WB...alemsa je napisao/la:Ma to je jedna serija djete drago, jos igrao povrijedjen.Epidaurus je napisao/la:RW koji je imao ispod 40% iz igre protiv strasnih defanzivaca Damea i CJa je superstar i top 8. Alemove gluposti i seljacke doskocice tacno nemaju mjere.
Stas ti pricat kome o glupostima ovaj boogie kae isti igrac kao Capela. A kae Kuzma Rondo i cook isto kao gordon capela tucker
Former No. 1 pick Anthony Bennett has agreed to a non-guaranteed deal with the Houston Rockets, league **** tell @TheAthleticNBA @Stadium.
evo rocketsima pojacanja,ako sad ne osovoje titulu sa bennettom neće nikad
evo rocketsima pojacanja,ako sad ne osovoje titulu sa bennettom neće nikad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad ljudi shvate da Davis nije top 5 sve ce biti uredu.Gdje ce pored Kawhia,Giannisa,LBJa,Currya,Hardena i zdravog KDa?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Boogie sa starackim stapom je bolji izbor od Capele u top formi. Capela je odlicno naucio da drzi ruke u zraku, hvata lopte i zakucava, osim toga njegovo kosarkasko umijece je stvarno skromno.JHam je napisao/la:Ne vidim nigdje da spominjes Greena u Lakersima, covjek je sam bolji od svega sto HOU ima a da nisu Brada i WB...alemsa je napisao/la:Ma to je jedna serija djete drago, jos igrao povrijedjen.Epidaurus je napisao/la:RW koji je imao ispod 40% iz igre protiv strasnih defanzivaca Damea i CJa je superstar i top 8. Alemove gluposti i seljacke doskocice tacno nemaju mjere.
Ja iskreno jedva cekam da vidim RWB i Bradu u istoj ekipi, pod vodstvom Pringlesa. Ne kazem ni da ce razvaliti, ni da ce biti strasan fail, ne moze to niko sa sigurnoscu tvrditi. Ali sigurno je da bi moglo biti jako jako zanimljivo za gledati.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- camparinho
- Kontakt:
Koliko promjena standarda na jednoj temi od strane istih ljudi i evo 5 godina skoro ista prica...
Pocet cu sa strane Houstona i Lakersa. Houstonu dolazi covjek koji izlazi iz trece sezone zaredom kako biljezi triple-double. Kako on ispada slabiji igrac od igraca koji je od zadnjih 7-8 godina pa barem dvije pune povrijedjen bio kad mu se saberu izostanci. Westbrook protiv kojeg sam bio da dodje se vrlo lako moze uklopiti i to na slican nacin na koji se uklapa i Harden, a to je u igri 1 na 1 u kojoj nema toliko oruzja kao Harden, ali je duplo veca atleta od Hardena. Jos uvijek se moze on okruziti sa 3 sutera i sa Capelom na dunker-spotu, a hvala Bogu vid ga jos uvijek sluzi za kick out na 45, u korner ili ukoliko bude pomoc s capele oop za njega. Za Paula se slazem da je kroz karijeru bolji igrac, ali to je isti taj Paul iz 2010., a ne ovaj danasnji, mada ne znam ni sam vise po cemu je bolji, posto ostvareniji nije.
Pricamo o nekim fitovima AD-Lebron i Kawhi-PG kao da ih gledamo vec pet godina zajedno, a ne da trebaju prve utakmice odigrati skupa. Da ne zaboravimo Russ i Harden su vec igrali zajedno i mogu slobodno reci poprilicno uspjesno u vidu da kao par(NE ZABORAVLJAM DURANTA SAMO NIJE RELEVANTAN ZA PRICU KOJU VODIMO)imaju vec jedno pojavljivanje u finalu, sto je jedno pojavljivanje u finalu vise kao par nego ijedan drugi navedeni.
Klupa Houstona i Lakersa su po meni 2 svijeta razlicita i posebno obozavam stavljanje ful klupe Lakersa, a sa Houstonove 3 igraca.
Houston klupa:
Rivers, Green, Gordon, Shumpert, Chandler,
Lakersi klupa:
Rondo, KCP, Cook, Daniels, Mcgee, Dudley
Mislim stvarno porediti ove klupe mogu samo GOAT i kompanija, sto ne znaci da se nece pokazati i klupa Lakersa, ali Houstonova je nesto pokazala a i na individualnom kvalitetu ima prednost osim ako stvarno niste povjerovali u GOATove predikcije Quinna Cooka.
Duo po imenima je bolji ovaj Lakersa i to sto posto, ali ko garantuje to da ce se pretvoriti u dobru hemiju na terenu. Puno je nepoznanica u svemu i ne mogu se davati predikcije u igri i fitu igraca jednih sa drugim. Stojim iza toga da je Westbrook i dalje klasa od igraca i da u svakoj ekipi ima mjesta za njega pogotovo ako on zakoci svoj ego i ostavi ga po strani.
Da se ne lazemo D’Antoniu je ovo jedna od posljednjih prilika u NBA, covjek igra istu kosarku 20 godina i tessko je za povjerovati da ce ga iko sa Sampionskim aspiracijama zaposliti ako mu ovo bude nova ekipa sa kojom nije dalje otisao od finala konferencije. Ocekujem i prilagodby njega i njegovog stila za igraca poput Westbrooka. Plus je jos jedan sto ce Harden biti odmorniji rlo vjerovatno nego ikad sto je bio od dolaska u Houston jer po prvi put dobija zvijer u primeu, a ako mu je stalo do pobjeda kad se racuna i prihvatit ce smanjivanje uloge i brojki u RS.
Pocet cu sa strane Houstona i Lakersa. Houstonu dolazi covjek koji izlazi iz trece sezone zaredom kako biljezi triple-double. Kako on ispada slabiji igrac od igraca koji je od zadnjih 7-8 godina pa barem dvije pune povrijedjen bio kad mu se saberu izostanci. Westbrook protiv kojeg sam bio da dodje se vrlo lako moze uklopiti i to na slican nacin na koji se uklapa i Harden, a to je u igri 1 na 1 u kojoj nema toliko oruzja kao Harden, ali je duplo veca atleta od Hardena. Jos uvijek se moze on okruziti sa 3 sutera i sa Capelom na dunker-spotu, a hvala Bogu vid ga jos uvijek sluzi za kick out na 45, u korner ili ukoliko bude pomoc s capele oop za njega. Za Paula se slazem da je kroz karijeru bolji igrac, ali to je isti taj Paul iz 2010., a ne ovaj danasnji, mada ne znam ni sam vise po cemu je bolji, posto ostvareniji nije.
Pricamo o nekim fitovima AD-Lebron i Kawhi-PG kao da ih gledamo vec pet godina zajedno, a ne da trebaju prve utakmice odigrati skupa. Da ne zaboravimo Russ i Harden su vec igrali zajedno i mogu slobodno reci poprilicno uspjesno u vidu da kao par(NE ZABORAVLJAM DURANTA SAMO NIJE RELEVANTAN ZA PRICU KOJU VODIMO)imaju vec jedno pojavljivanje u finalu, sto je jedno pojavljivanje u finalu vise kao par nego ijedan drugi navedeni.
Klupa Houstona i Lakersa su po meni 2 svijeta razlicita i posebno obozavam stavljanje ful klupe Lakersa, a sa Houstonove 3 igraca.
Houston klupa:
Lakersi klupa:
Mislim stvarno porediti ove klupe mogu samo GOAT i kompanija, sto ne znaci da se nece pokazati i klupa Lakersa, ali Houstonova je nesto pokazala a i na individualnom kvalitetu ima prednost osim ako stvarno niste povjerovali u GOATove predikcije Quinna Cooka.
Duo po imenima je bolji ovaj Lakersa i to sto posto, ali ko garantuje to da ce se pretvoriti u dobru hemiju na terenu. Puno je nepoznanica u svemu i ne mogu se davati predikcije u igri i fitu igraca jednih sa drugim. Stojim iza toga da je Westbrook i dalje klasa od igraca i da u svakoj ekipi ima mjesta za njega pogotovo ako on zakoci svoj ego i ostavi ga po strani.
Da se ne lazemo D’Antoniu je ovo jedna od posljednjih prilika u NBA, covjek igra istu kosarku 20 godina i tessko je za povjerovati da ce ga iko sa Sampionskim aspiracijama zaposliti ako mu ovo bude nova ekipa sa kojom nije dalje otisao od finala konferencije. Ocekujem i prilagodby njega i njegovog stila za igraca poput Westbrooka. Plus je jos jedan sto ce Harden biti odmorniji rlo vjerovatno nego ikad sto je bio od dolaska u Houston jer po prvi put dobija zvijer u primeu, a ako mu je stalo do pobjeda kad se racuna i prihvatit ce smanjivanje uloge i brojki u RS.
Clutch city be safe rage hard!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Lakersi klupa bez Kuzme i Bradleya?camparinho je napisao/la:
Houston klupa:
Lakersi klupa:
.
U kojem to bolesnom svijetu zivimo?
- camparinho
- Kontakt:
Stalno mi izlijece da ce pocetna petorka bit s kuzmom na 3, ne znam u sta vise da vjerujem, zato ga nisam stavio, a Bradley vrati li se u doba Celticsa ce biti koristan.BuffonGigi je napisao/la:Lakersi klupa bez Kuzme i Bradleya?camparinho je napisao/la:
Houston klupa:
Lakersi klupa:
.
Sa vecinom posta se slazem, ali ono sa cime ne, bi ustvari mogao biti najveci problem. Ako okruzis Russella sa suterima i dunkerom, onda to znaci da mu moras dati loptu u ruke, samim time gubis Hardena koji je statican bez lopte i ne moze biti spot up suter. Ako das Hardenu loptu, stize udvajanje sa Russella, koji je isto tako statican bez lopte, a cime onda gubis Hardenovo najjace oruzje jer je udvojen.camparinho je napisao/la:Koliko promjena standarda na jednoj temi od strane istih ljudi i evo 5 godina skoro ista prica...
Houston klupa:
Lakersi klupa:
Kad pricamo o egu, iako Russell jeste superstar i igrac koji je na izmaku svog primea, da bi ovo funkcionisalo, jedan (Russell) mora poceti na klupi i na taj nacin najvise mijenjati Hardena. Da li Russell moze ostaviti ego po strani do te mjere, cisto sumnjam?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- camparinho
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la:Sa vecinom posta se slazem, ali ono sa cime ne, bi ustvari mogao biti najveci problem. Ako okruzis Russella sa suterima i dunkerom, onda to znaci da mu moras dati loptu u ruke, samim time gubis Hardena koji je statican bez lopte i ne moze biti spot up suter. Ako das Hardenu loptu, stize udvajanje sa Russella, koji je isto tako statican bez lopte, a cime onda gubis Hardenovo najjace oruzje jer je udvojen.camparinho je napisao/la:Koliko promjena standarda na jednoj temi od strane istih ljudi i evo 5 godina skoro ista prica...
Houston klupa:
Lakersi klupa:
Kad pricamo o egu, iako Russell jeste superstar i igrac koji je na izmaku svog primea, da bi ovo funkcionisalo, jedan (Russell) mora poceti na klupi i na taj nacin najvise mijenjati Hardena. Da li Russell moze ostaviti ego po strani do te mjere, cisto sumnjam?!
Russu lopta u ruke kad je Harden na klupi, ne mislims iskr da ce preko 15 min zajedno na terenu biti.
Izlazi WB ulazi Gordon negdje na sredini prve i Harden i Gordon igraju do kraja prve, a drugu zapocinje WB sa Gordonom i tako opet do sredine kad izlazi Gordon ulazi Harden za zavrsnicu prvog i tako isto ponoviti u drrugom poluvremenu. Slicno kao sto je sa CP bio slucaj
- BuffonGigi
- Kontakt:
Evo da ti pojasnim ja kako ti ne bi izlijetalo vise. Iako se ne zna sa 100% tacnoscu ko ce biti starter, a ko ici s klupe nominalno, vecina spekulacija ide ovako:camparinho je napisao/la:Stalno mi izlijece da ce pocetna petorka bit s kuzmom na 3, ne znam u sta vise da vjerujem, zato ga nisam stavio, a Bradley vrati li se u doba Celticsa ce biti koristan.BuffonGigi je napisao/la:Lakersi klupa bez Kuzme i Bradleya?camparinho je napisao/la:
Houston klupa:
Lakersi klupa:
.
Cook, Green, Lebron, Davis, Cousins
Rondo, KCP, Bradley, Kuzma, Mcgee, Caruso, Daniels, Dudley.
Rakete-Phila finale
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jokić > AD 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.