filip13 je napisao/la:zar se navija za igrace,a ne za timove
Pobrkao si NBA sa NFL.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
filip13 je napisao/la:zar se navija za igrace,a ne za timove
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:zar se navija za igrace,a ne za timove
Pobrkao si NBA sa NFL.
Penaltiky je napisao/la:Još kad bi Houston Mela doveo
Nažalost.BuffonGigi je napisao/la:Jel se stvarno momak zove Sarmel?
Jos im reci kako se prezivamMElloo je napisao/la:Zove, mene bio dodao na fb pa ga odbio, sta ce mi debil
Mentalna gimnastika tebi sto ti mozak ne moze svarit da se igralo protiv najbolje ekipe u zadnjih x godina i da su neki igraci zakazali. Nikad nisi gledao seriju gdje neki igraci zakazu? Zbog matchupa, rotacija, povreda itd. To ne znaci da su ti neki igraci kur.cine. Rijec je o jednoj serijiSF6 je napisao/la:Zanimljivo je kako se sad raspravljaju cija je klupa jaca a vec sutra kad poispadaju bice prica nisu mogli sami.
Evo npr. alem. Koliko jucer je rekao da je Harden igrao sam protiv GSW (nakon povrede Duranta, kad ga je prco isprasio), a sad je ta ista klupa najbolja u ligi.
Mentalna gimnastika u najboljem obliku
Zar nisi nekidan govorio da je Capela kurcina, a prosle sezone pocetkom si vjerujem govorio da je bolji od Jokica.. Pa onda spominjes nekakvu najboljy ekipu, a povrijedi im se Durant i Klay i ovaj mis tvoj ne moze kuci da ih uzme jednu utakmicu... Onda spominjete nekih 5 all star igraca, a sad kad ti treba za argumente protiv LALa taj Cousins losiji od Nenea.. Kako ti vise ne dosadi srat po citav dan, odmori malo ziv bioalemsa je napisao/la:Mentalna gimnastika tebi sto ti mozak ne moze svarit da se igralo protiv najbolje ekipe u zadnjih x godina i da su neki igraci zakazali. Nikad nisi gledao seriju gdje neki igraci zakazu? Zbog matchupa, rotacija, povreda itd. Rijec je o jednoj seriji. To ne znaci da su ti neki igraci kur.cineSF6 je napisao/la:Zanimljivo je kako se sad raspravljaju cija je klupa jaca a vec sutra kad poispadaju bice prica nisu mogli sami.
Evo npr. alem. Koliko jucer je rekao da je Harden igrao sam protiv GSW (nakon povrede Duranta, kad ga je prco isprasio), a sad je ta ista klupa najbolja u ligi.
Mentalna gimnastika u najboljem obliku
Prije ahilove svakakoChinaglia je napisao/la:cousins je bio smatran za ponajboljeg centra u ligi, sad je pao kurcu za usi, niko ga ne spominje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.