FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 13 jul 2019, 13:33

To sto je Velkoski odigrao dobro protiv Celtica svoju prvu utakmicu na toj poziciji, ne znaci da mora sad do kraja karijere nastaviti igrati na istoj poziciji...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2019, 13:36

midzuka je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ima malac u olimpiku, strasan igrac. Prosao njemacku i dinamovi skolu. Treba ga pokusati dovesti Bgm.
Inicijali S. L.??? Al nemoj nista pricati dok ne bude na zvanicnoj.
Trazi broj 21, navodno :shhh:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jul 2019, 13:38

Zip je napisao/la:To sto je Velkoski odigrao dobro protiv Celtica svoju prvu utakmicu na toj poziciji, ne znaci da mora sad do kraja karijere nastaviti igrati na istoj poziciji...
Pa ja sam naveo da po potrebi može uskočit na tu poziciju. Pitanje je da li je bolje žrtvovat strašno desno krilo kakvo je Oremuš ili solidnog AMFa Velkoskog. A protiv Zvijezde 09, Tuzle, Čelika itd, sigurno nam ne treba zadnji vezni s toliko izraženom defanzivom.
Ja bih najsretniji bio da tu igra Mustafić a Velkoski da igra svoju prirodnu poziciju AMFa. Al dok se Stanojević ne vrati, mi smo osuđeni na rotacije. U jednom trenutku smo izgubili tri zadnja vezna plus Kapića koji je najčešće tu igrao, a nismo doveli nijednog. Oremuš je donekle alternativa al Oremuš na DMFu je kao Andrej na lijevom beku il Velkoski na krilu. Može ono, al nije to to. U Ferrarija sipaš dizel, da se izrazim kao Ibra. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 jul 2019, 13:39

Zip je napisao/la:To sto je Velkoski odigrao dobro protiv Celtica svoju prvu utakmicu na toj poziciji, ne znaci da mora sad do kraja karijere nastaviti igrati na istoj poziciji...
U svakom slučaju se nadam da nikada više neće igrati na toj poziciji i vjerujem da ćemo dovesti kapitalnog zadnjeg veznog, vidim piše se o Ćavaru, bilo bi dobro to nekako završiti.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 jul 2019, 14:01

skoroalen je napisao/la:
Pa ja sam naveo da po potrebi može uskočit na tu poziciju. Pitanje je da li je bolje žrtvovat strašno desno krilo kakvo je Oremuš ili solidnog AMFa Velkoskog. A protiv Zvijezde 09, Tuzle, Čelika itd, sigurno nam ne treba zadnji vezni s toliko izraženom defanzivom.
Ja bih najsretniji bio da tu igra Mustafić a Velkoski da igra svoju prirodnu poziciju AMFa. Al dok se Stanojević ne vrati, mi smo osuđeni na rotacije. U jednom trenutku smo izgubili tri zadnja vezna plus Kapića koji je najčešće tu igrao, a nismo doveli nijednog. Oremuš je donekle alternativa al Oremuš na DMFu je kao Andrej na lijevom beku il Velkoski na krilu. Može ono, al nije to to. U Ferrarija sipaš dizel, da se izrazim kao Ibra. :lol:
ja ocekujem oremuša na amf ako ode rahmanovic i nadam se da bi salcin mogao upasti u rotaciju. Lijepo je da svi igraju na prirodnim pozicijama al to sve zavisi i od mogucih dolazaka i povreda, krpice se rupe kako se stigne, mislim da za nasu ligu je i ta sredina super kad znas da se i stanojevic vraca samo ce u europi biti problem a opet s druge strane ne zelis gomilati igrace.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jul 2019, 14:06

Mislim da nam je destruktivac za prvih 11 kljuc za uspjesnu sezonu, jer ako dovedemo njega, ima mali milion kombinacija za naprijed, krste iza spica, oremus desno krilo, ili kao playmaking vezni, rotacija bi bila dobra isto, dovoljno izbora sa mustaficem, gavricem, djokanovicem, salcinom, a hebibom,guzinom I sisicem na desnom krilu...+ stanoje da odmjeni tog destruktivca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jul 2019, 14:10

Nije vezano za temu, zna li netko ima li igdje kupiti buranije da nije žicava i koliko košta kilogram.
Ona puterica, žuta.

Velkovski mora igrati zadnjeg veznog, u suprotnom ga dojimo do balčaka.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jul 2019, 14:13

obiteljskicovjek je napisao/la:Nije vezano za temu, zna li netko ima li igdje kupiti buranije da nije žicava i koliko košta kilogram.
Ona puterica, žuta.

Užas...
Daj Morto izbaci ovog trola...
Ubi nas potražnjom za poljoprivrednim proizvodima... :kafa:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jul 2019, 14:32

Vanja8 je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:Nije vezano za temu, zna li netko ima li igdje kupiti buranije da nije žicava i koliko košta kilogram.
Ona puterica, žuta.

Užas...
Ja se izvinjajem, ma imam nake goste pa rekoh da hin dočekam zburanijom al nema veze.
Vidim da je tema rezervisana samo za stručnjake poput ovog @vanje.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jul 2019, 14:36

zagorski je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ja sam mišljenja da nam je ekipa kvalitetnija i popunjenija, samo malo koči pozicija zadnjeg veznog zbog povrede Stanojevića.
Ima istine, samo je problem sto ubrzo ostajemo bez Lazica i Tatara, a mozda i Rahmanovica i Kovacevica.
Pa neka idu , sto prije to bolje (cudno "jelda" ?) , tako funkcionisu svi klubovi na dunjaluku izuzev njih 10-ak (Engleska,Real,Barsa,PSG,Juve,Bajern i poneko ...). Kako funkcionise Ajax , Dinamo . Za trojicu od cetvorice imamo adekvatne zamjene koje ce donijeti Titulu , a ona je zadatak i cilj . Tesko je nadomjestiti Lazica . Ovu trojicu i treba prodati , ali NE ZA SICU . Lazic nam treba za Titulu , automatski donosi profit indirektno . Prodati ovu trojicu i lova od Evrope uz ostale prihode eto najveceg budzeta u istoriji bh fudbala. Sva trojica imaju jake ugovore i prodati pod "odmah" , ali sedmocifreni iznosi ili blizu toga u sestocifrenim znamenkama .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2019, 14:45

Ona puterica, žuta.

Zavisi koju trazis, ona sto raste uz onaj stap (pritku) ili onu 'prizemnu' ?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jul 2019, 14:48

obiteljskicovjek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Ona puterica, žuta.

Užas...
Ja se izvinjajem, ma imam nake goste pa rekoh da hin dočekam zburanijom al nema veze.
Vidim da je tema rezervisana samo za stručnjake poput ovog @vanje.
Ne izvinjaji se,nego hvataj se pijace,pa tamo razglabaj o fudbalu...
Hajde paoru,tamo gdje tebi i prirodno mjesto,Otoka,Stup,.. :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 jul 2019, 14:57

Previse bi to igraca bilo kad bi otisli jos ti nabrojani sto jih spominjete. Znaci jedno 6-7 igraca bi nam tako otislo iz prvih 11 iz prosle sezone, sto bi osjetio Real a kamoli mi, tako da bi se mogli halaliti sa titulom odmah, jer dok bi se nam sve poslozilo kako treba, blizio bi se polako jesenski dio i zaostajali bi za prvim jedno 8-9 bodova.

Jedini koji bi mogao otici i ne bi ni bilo toliko lose da ode sad, jer tesko da ce ponoviti lansku sezonu, je Tatar.
Imamo krila na izvoz tako i tako.

Daj nam DMF jednog kapitalca i zavrsiti prelazni rok u oba pravca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jul 2019, 15:08

belosevic28 je napisao/la:
Ona puterica, žuta.

Zavisi koju trazis, ona sto raste uz onaj stap (pritku) ili onu 'prizemnu' ?
Ma beli to je ona što ne raste gore, nego ko grm nako.
Ta nema onih žica sa strane što zapadnu u zube.
Raja to zove puterica.
Dolaze ovi moji iz Švecke pa da se izgotive, nema u njiha toga, to samo losos tuče.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jul 2019, 15:20

Znam kakva je, imas je u Ribnici kod Zavidovica, prija joj klima dole, sta li.
Poyy za sve slobodne rodice iz Svecke.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 jul 2019, 15:26

red club zemlja 2015-2016 2016-2017 2017-2018 2018-2019 2019-2020 Ukupno Doprinos NA
195 Zrinjski Bosna i Hercegovina 0.250 1.000 1.000 2.000 1.000 5.250 1.075
317 Željezničar Bosna i Hercegovina 1.000 0.000 0.500 1.500 0.000 3.000 1.075
329 Široki Br Bosna i Hercegovina 0.000 0.250 0.500 1.000 1.000 2.750 1.075
330 FK SarajevoBosna i Hercegovina 1.000 0.000 0.250 1.500 0.000 2.750 1.075

Ove godine min. 2,0 , aBd bit ce i vise . Ovo plavo treba popraviti , a za to je potrebno vrijeme,ne moze se izbrisati bez vremena(3-4 god.). Sve sto je na brzinu je rizicno . Angazujes 3 vrhunska igraca za 10 mill KM , jedan se povrijedi , drugi pogubi , treci qrcobolja i potop . Kao komsije (ne likujem).
Ovako korak po korak naprijed i mi cemo biti 5-6 klub regiona ,za 2-3 god.,a potom .... Jos bih rekao da nama odgovara da jacaju klubovi u bh ligi , da imamo kakvu-takvu knkurenciju . Sad da li jacaju ti klubovi , vidjet cemo . Mi imamo prostora da jacamo ekipu , a ovi sto su kao kupovali , ne mogu vise od trenutnog .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 13 jul 2019, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 13 jul 2019, 15:30

obiteljskicovjek je napisao/la: Velkovski mora igrati zadnjeg veznog, u suprotnom ga dojimo do balčaka.
Velkovski trenutno ima ugovor sa HNK Rijeka.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jul 2019, 15:35

Vanja8 je napisao/la: Ne izvinjaji se,nego hvataj se pijace,pa tamo razglabaj o fudbalu...
Molim te, ako nisi za konstruktivnu razmjenu mišljenja, u cilju unapređenja igre, taktike i kadrovskih rješenja našeg kluba, da me poštediš dječijih upadica.

Za dobrobit teme, forumaša i FKS u cjelini nadam se da će administracija blagovremeno reagirati i trajno odstraniti ovog uljeza.
Unaprijed zahvaljujem.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jul 2019, 15:37

obiteljskicovjek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Ne izvinjaji se,nego hvataj se pijace,pa tamo razglabaj o fudbalu...
Molim te, ako nisi za konstruktivnu razmjenu mišljenja, u cilju unapređenja igre, taktike i kadrovskih rješenja našeg kluba, da me poštediš dječijih upadica.

Za dobrobit teme, forumaša i FKS u cjelini nadam se da će administracija blagovremeno reagirati i trajno odstraniti ovog uljeza.
Unaprijed zahvaljujem.
Odakle si to prepisao zemljoradnice... :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 jul 2019, 15:39

Hvala vam sto nas zabavljate svojim sjajnim humorom. Sjajni ste zaista.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hansbosna, TETRAPAK, trunks1946 i 31 gost.