Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Brojim 6-4. I činjenjicu da je 2x Charles syeban u kvalama.
"We need to suffer. And we need to fight."
Lik je non stop po pola sekunde brzi os Seba ublehasa
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam upratio, jel sebastianu gaslyu nešto bilo sa bolidom ili je tek tako više od pola sekunde sporiji
Sutra kad Gasly na podijumu završi. A nije da nema šanse.
@donnie nisam ni ja upratio, mislim da je samo loš bio
Za šta Vettel prima 30+ miliona € godišnje? Otpustiti govedo i dovesti nekog vozača da bude kopilot LeClercu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Svima se može desiti loš dan. Vidjećemo hoće li opet završiti ispred Hamiltona, iako ovaj ima par mjesta prednosti.Captain4 je napisao/la:Sutra kad Gasly na podijumu završi. A nije da nema šanse.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Frajeru je izgleda VN Njemačke završila karijeru.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Brate nisam siguran o kome pričaš, ako je Seb u pitanju nemam riječi. Zadnja pobjeda tačno prije godinu dana, a riječ je o višestrukom šampionu. A šampioni sebi ne smiju dozvoljavati tako dug post.Mokes je napisao/la:Svima se može desiti loš dan. Vidjećemo hoće li opet završiti ispred Hamiltona, iako ovaj ima par mjesta prednosti.Captain4 je napisao/la:Sutra kad Gasly na podijumu završi. A nije da nema šanse.

Loši vikenda su od one kiše u Hockenheimu svakodnevnica. Nisam hejter Vettela, poštujem ga zbog svega što je uradio za F1, samo bih volio da ga Charles našamara kao i Verstappena iz navijačkih razloga. Ne znam kakva je situacija i ako mu se otvori mjesto u Mercu volio bih ga tamo vidjeti, ako ne penzija mu je najbolja opcija.
- Nerminovic
- Kontakt:
Qualifying battles after 10GP:
Hamilton 6 - 4 Bottas
Vettel 6 - 4 Leclerc
Verstappen 9 - 1 Gasly
Sainz 3 - 7 Norris
Hulkenberg 2 - 8 Ricciardo
Räikkönen 6 - 4 Giovinazzi
Perez 10 - 0 Stroll
Kyvat 5 - 5 Albon
Grosjean 3 - 7 Magnussen
Kubica 0 - 10 Russell
zamisli da nije babo Stroll tu ovaj bi vozio F4 yebo majku 10-0
Hamilton 6 - 4 Bottas
Vettel 6 - 4 Leclerc
Verstappen 9 - 1 Gasly
Sainz 3 - 7 Norris
Perez 10 - 0 Stroll
Kyvat 5 - 5 Albon
Grosjean 3 - 7 Magnussen
Kubica 0 - 10 Russell
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
jest mi bezveze vratiti ove penzionere tipa kubica, bolje dati nekome mladom sansu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I opet isto broj podija kao danski goat.Nerminovic je napisao/la:Qualifying battles after 10GP:
Hamilton 6 - 4 Bottas
Vettel 6 - 4 Leclerc
Verstappen 9 - 1 Gasly
Sainz 3 - 7 Norris
Perez 10 - 0 Stroll
Kyvat 5 - 5 Albon
Grosjean 3 - 7 Magnussen
Kubica 0 - 10 Russell

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Nerminovic
- Kontakt:
i Hulkenberg jos nikad nije zavrsio u top 3 pa sta, mora da je Stroll sad bolji vozac ili kako funkcionise to?Mokes je napisao/la:I opet isto broj podija kao danski goat.Nerminovic je napisao/la:Qualifying battles after 10GP:
Hamilton 6 - 4 Bottas
Vettel 6 - 4 Leclerc
Verstappen 9 - 1 Gasly
Sainz 3 - 7 Norris
Perez 10 - 0 Stroll
Kyvat 5 - 5 Albon
Grosjean 3 - 7 Magnussen
Kubica 0 - 10 Russell

BackSpace United
BackSpace United
Možda Bottas sutra smanji minus i lupi šamar Lewisu doma.
-22 i nije tako loše za nastavak sezone i plus taj najbrži krug ako se ugrabi. Nije tu ništa gotovo.
Sutra se nadam kiši, malo da se uzdrma situacija i volio bih da bude neki sudar sa bolidima Verste i Hame.
Gasly ima super taktiku, može komotno završiti četvrti a možda i treći ako ga potrefi sreća. Sutra je na pravom testu, koliko sam pratio RB ima bolji racepace nego Ferrari i to bi moglo doći do izražaja sutra kao i u Austriji.
Nermine šta bi sa Kevinom? Valjda je koristio mode iz Australije bez nadogradnji, ali opet poražavajuć rezultat.
Kad smo kod Hulkenberga, čini mi se da je on bio jedna od glavnih opcija krajem 2016. da bude replace Rosbergu.

Sutra se nadam kiši, malo da se uzdrma situacija i volio bih da bude neki sudar sa bolidima Verste i Hame.

Nermine šta bi sa Kevinom? Valjda je koristio mode iz Australije bez nadogradnji, ali opet poražavajuć rezultat.
Kad smo kod Hulkenberga, čini mi se da je on bio jedna od glavnih opcija krajem 2016. da bude replace Rosbergu.
- Nerminovic
- Kontakt:
Grosjean je koristio setup iz Melbournea, no KevinCaptain4 je napisao/la:

Spomenuo sam Hulkenberga jer je mozda jedan od najtalentovaniji vozaca na gridu i opet je bez top 3 u svojoj F1 karijeri, u juniorima bio glavni baja i uvjeren sam kad bi stavio Hulkenberga u Mercedes tada bi se vidjelo da je top vozac. I jest' trebao biti replace Rosbergu nego je vec bio potpisao ugovor sa Renaultom

BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Biće opet borba sa Russellom za poziciju.Nerminovic je napisao/la:Grosjean je koristio setup iz Melbournea, no KevinCaptain4 je napisao/la:
Kad smo kod Hulkenberga, čini mi se da je on bio jedna od glavnih opcija krajem 2016. da bude replace Rosbergu.Ima ''bolji'' osjecaj za auto ali dzaba sve kad nece' nece...Kevin prije dvije sedmice zavrsio P5 i danas ispada u Q1 mislim nema logike, mozda race-pace bude bolji sutra ali sumnjam Haas je trenutno na aparatima
![]()

Ne znam kad je zadnji put bilo da su prva 3 u kvala ovako bila blizu jedan drugome, start trke ce biti jako zanimljiv, kad bi Leclerc i Max uspjeli nesto uraditi pa da dobijemo dobru trku, a valjda i Vetel bude imao dobar tempo u trci.
Jedina je steta dns sto je finale Wimbl i ovo u isto vrijeme

Pa vrlo je moguće da će Max i Charles napredovati jer su na mekšoj komponenti kojoj manje treba da se zagrije i dovedi u radno stanje. Ali opet sve osim 1-2 Merca je epsko čudo ako ne bude kvar/sudar. Ljudi su 0.6s brži od ostatka po tempu za trku. Pirelli predlaže 2 stajanja. Mada uvijek se sve može preokrenuti.ronaldo99 je napisao/la:Ne znam kad je zadnji put bilo da su prva 3 u kvala ovako bila blizu jedan drugome, start trke ce biti jako zanimljiv, kad bi Leclerc i Max uspjeli nesto uraditi pa da dobijemo dobru trku, a valjda i Vetel bude imao dobar tempo u trci.
Ja ću Wimbledon ispratiti, a F1 reprizu večeras bez gledanja na forumima i rezultatima.
Go Charles.

pa mozes uporedo pratiti, kao da ce bit' kakve akcije 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da i ja cu malo usporedo pogledati, start F1 taman pogledam dok se ova dva zagrijavaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.